2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben is van vmi...Volt nekünk meg két posztra három kiváló emberünk: Deco, Xavi, Ini, és ők jól megfértek együtt. De akkor is szkeptikus vagyok...persze ha esetleg jönne, nem lenne ellenemre, de nem támogatom az érkezését!culinho írta:Egyet is értek veled, meg nem is. Fabregas saját nevelés, érte kiadni ennyi pénzt durva lenne, ráadásul nem jobb Xavinál, Ininél. Viszont lenne egy olyan univerzális középpályásunk, akivel rotálni lehetne a fenti két játékost és akár Henryt is. Sokat játszhatna, majd minden második meccsen, és nem kéne félnünk egy sérülés esetén. Ha jönne, Gudy mehetne, aki - és a keretben mások sem - nem képvisel minőségi cserét a kp-n.LG írta:noname! Én meg ugy gondolom, h negyvenmilliót csak olyan játékosért érdemes kiadni, aki egyértelműen a kezdő tizenegybe érkezik. Fabregas pedig csak harmadik számú kp. lenne nálunk. Annak meg sztem elég lesz egy kisebb kaliberű játékos, és most a de ilyen hossszú a szezon, meg rotáció fasságoktól kiméljetek meg. Azért mert hosszú a szezon nem fogunk csillagászati összegeket adni cserékért, és én ebben száz százalékig biztos vagyok, mert a vezetőség sem hülye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért. Univerzális tkp., nem drága, nem magas a fizetése. És itt lehet jönni, h de Pedro, meg Jeffren, de azért nagyon nagy elfogultság kell azt mondani, h ők is vannak olyan jók mint Mata.
Csak ugy irtam azt a 35 millio-t senki nem mondta hogy annyiMaxi írta:Fabregas 35 millió?Hol kell aláírni?
Gyakorlatilag egy 16 éves játékost egy jelképes össszegű nevelési költségtérítéssel el lehet vinni anélkül h a vezetőség bármit beleszólhatna.Clark71 írta:Szerintem anno 2003ban mikor elengedték a vezetőség hibája volt!!
Egyet is értek veled, meg nem is. Fabregas saját nevelés, érte kiadni ennyi pénzt durva lenne, ráadásul nem jobb Xavinál, Ininél. Viszont lenne egy olyan univerzális középpályásunk, akivel rotálni lehetne a fenti két játékost és akár Henryt is. Sokat játszhatna, majd minden második meccsen, és nem kéne félnünk egy sérülés esetén. Ha jönne, Gudy mehetne, aki - és a keretben mások sem - nem képvisel minőségi cserét a kp-n.LG írta:noname! Én meg ugy gondolom, h negyvenmilliót csak olyan játékosért érdemes kiadni, aki egyértelműen a kezdő tizenegybe érkezik. Fabregas pedig csak harmadik számú kp. lenne nálunk. Annak meg sztem elég lesz egy kisebb kaliberű játékos, és most a de ilyen hossszú a szezon, meg rotáció fasságoktól kiméljetek meg. Azért mert hosszú a szezon nem fogunk csillagászati összegeket adni cserékért, és én ebben száz százalékig biztos vagyok, mert a vezetőség sem hülye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért. Univerzális tkp., nem drága, nem magas a fizetése. És itt lehet jönni, h de Pedro, meg Jeffren, de azért nagyon nagy elfogultság kell azt mondani, h ők is vannak olyan jók mint Mata.
Várjunk,mi ajánlottunk 18 milliot,nem a Valencia kér ennyit,ők 20-30 milliot kérnek s ismerve őket az inkább lesz 30 mint 20,s akkor már én lehet inkább adnék 35 milliot Fabregas-ért mint 30-at Mata-ért.Amugy meg nem lenne egyértelmüen 3. számu kp.,Iniesta kimehetne a szélre,s akkor középen Xavi és Fabregas,meg velük lehetne egy egészséges rotáciot is csinálni,nem ugy mint Guddy-val,Hleb-el hogy időhuzó cserék,hanem akár egész meccsre le lehetne ültetni bármelyiküket annak tudatában hogy nem gyengül ezzel a lépéssel a csapat,s ez azért nem mindegy,persze ugyanez igaz Mata-ra is.LG írta:noname!ye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért.
én benne lennék, mert ha jól tudom Abidál tud játszani középhátvédet is, és így lenne hely Filipének is. és így már nem is kéne kh-et igazolni, de ettől függetlenül az egyik kivsi fennmaradhatna...shevy írta:A Sport.es szerint Luis Filipet ingyen ellehet hozni a deporból, miután a Fifa valamiért így határozott (nem értettem pontosan). Most hogy már megvan helyette Maxwell, nem tudom hogy mi lesz, érdekes lenne ha 3 balvédőnk lenne
Üdv! Teljesen egyetértek Noname-el. Mindenkiben a tudat játszik nagy szerepet, hogy nálunk volt, a miénk volt és most ennyi pénzért vissza? De ha már az előttem szólóhoz nézünk ki a jó Isten nézné honnan jött amikor nyerhetünk vele egy nagyszerű középpályást. Az meg már csak hab a tortán, hogy nem kellene beilleszkednienoname írta:Akkor megközelítem másképp, csak h jobban rávilágítsak arra amit mondani akarok:Fecooo írta:noname azért nem tudok egyetérteni veled, mert Cesc másfél hónappal idősebb Messinél... a te gondolkodásmódodat követve ma nem lenne a "mienk" a világ legjobbja...
Ha Messi ki bírta várni azt a két évet (aki eleve nagyobb tehetségnek lett kikiáltva...), akkor neki is ki kellett volna...
Ha Cesc mondjuk nem Barca-nevelsé lenne, hanem pl Valencia és most érdeklődnénk iránta, vajon akkor bárki a fórumon bánná h meg a akrjuk venni a világ egyik legjobb kpját is, mégha sokba is lenne?
Ez persze költői kérdés volt, hiszen mindenki szívesen látná abban az esetben Fabregast, az lenne az általános vélemény h 30-40 milla rengeteg pénz, de a maga posztján a világ egyik legjobbját vennénk meg. Csak azért nem szeretik itt sokan, mert annak idején innen ment el. Ésha? Pique is. Meg is bukott az MUban, emiatt olcsón visszavehettük, annak idején mégis kb ugyanúgy mint most, sokan nem szerették volna itt viszontlátni, most pedig az egyik elsőszámú közönségkedvenc.![]()
Ne úgy gondolkodjatok h 40 millt adunk ki vkiért, aki ingyen is a miénk lehetne, hanem úgy h 40 milláért megvehetük azt a kretív kpt, aki elég jó arra h itt játsszon, ráadásul annyira ismeri a klubot h biztos nem lesznek beilleszkedési problémái!
Akkor megközelítem másképp, csak h jobban rávilágítsak arra amit mondani akarok:Fecooo írta:noname azért nem tudok egyetérteni veled, mert Cesc másfél hónappal idősebb Messinél... a te gondolkodásmódodat követve ma nem lenne a "mienk" a világ legjobbja...
Ha Messi ki bírta várni azt a két évet (aki eleve nagyobb tehetségnek lett kikiáltva...), akkor neki is ki kellett volna...
Pontosan. Cesc max. nagy könyörgésekkel, és 4-5 millióval nem többért jöjjön vissza, amennyiért elment. Mert már megmondta Txiki, saját nevelést nagyon drágán nem veszünk vissza.Fecooo írta:Brian 20 írta:
Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.
Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem, ne fog jönni...
sztem előbb meg kellett volna nézned, h hány évesen ment el és mikor...
2003-ban ment el 16 évesen. akkor, amikor a csapatunk még nagyon gyenge volt... Deco akkoriban még ismeretlen játékos volt (2004ben nyerte meg a bl-t,miután az elődöntőben a jól ismert antifocival, durvasággal és bírói segítséggel legyőzte a bl-idény legjobb spanyol csapatát, a Milant csodálatos focival kiejtő Deport...) , R10 még tervben se volt...tehát szvsz nem csak azért ment el, mert nem kaphatott profi szerződést, hanem mert azt hitte, itt nem érhet el semmit... csak hát az ő távozásakor választották meg Laportát...
szokás szerint egyetértek Tamással, én nem hoznám vissza... nagyon nem bírom ezeket a "helyezkedő" játékosokat (akik éppen odavágynak, amelyik jobb...) Zlatant is többek között ezért elleneztem... tipikusan a süllyedő hajót elhagyó élőlényekhez hasonlítottam a svédet, és csak nagyon nehezen fogom a véleményem megváltoztatni, ahhoz a min. az éves szinten 30 gól...
tehát a lényeg: Cesc ENNYIÉRT ne jöjjön!
Brian 20 írta:
Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.
Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem, ne fog jönni...
Még a sporthíradó sem hozta le, szóval biztos kacsa.Puyol05 írta:utolsó előtti hírt nézzétek meg. érdekes.
http://www.premiership.hu/hirek/712/tenyek-.html
nem tudom, hogy mennyire hiteles, de sztem semmi alapja...
Company ide? Na ne vicceljenek már velünk..Puyol05 írta:utolsó előtti hírt nézzétek meg. érdekes.
http://www.premiership.hu/hirek/712/tenyek-.html
nem tudom, hogy mennyire hiteles, de sztem semmi alapja...