Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.08. 12:00:57

culinho írta:
LG írta:noname! Én meg ugy gondolom, h negyvenmilliót csak olyan játékosért érdemes kiadni, aki egyértelműen a kezdő tizenegybe érkezik. Fabregas pedig csak harmadik számú kp. lenne nálunk. Annak meg sztem elég lesz egy kisebb kaliberű játékos, és most a de ilyen hossszú a szezon, meg rotáció fasságoktól kiméljetek meg. Azért mert hosszú a szezon nem fogunk csillagászati összegeket adni cserékért, és én ebben száz százalékig biztos vagyok, mert a vezetőség sem hülye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért. Univerzális tkp., nem drága, nem magas a fizetése. És itt lehet jönni, h de Pedro, meg Jeffren, de azért nagyon nagy elfogultság kell azt mondani, h ők is vannak olyan jók mint Mata.
Egyet is értek veled, meg nem is. Fabregas saját nevelés, érte kiadni ennyi pénzt durva lenne, ráadásul nem jobb Xavinál, Ininél. Viszont lenne egy olyan univerzális középpályásunk, akivel rotálni lehetne a fenti két játékost és akár Henryt is. Sokat játszhatna, majd minden második meccsen, és nem kéne félnünk egy sérülés esetén. Ha jönne, Gudy mehetne, aki - és a keretben mások sem - nem képvisel minőségi cserét a kp-n.
Ebben is van vmi...Volt nekünk meg két posztra három kiváló emberünk: Deco, Xavi, Ini, és ők jól megfértek együtt. De akkor is szkeptikus vagyok...persze ha esetleg jönne, nem lenne ellenemre, de nem támogatom az érkezését!
LM10
Director del Fútbol

2009.08.08. 12:00:53

Nyílván, h a Puyol,Piqué,Márquez 3-asból is nehezen lesz eldöntve, h ki nem játszik, ha mindenki egészséges. Én nem vennék senkit. Ha kell még 1 védő középre ottvan: Abidal,Touré,Muniesa és Fontas is. Főleg, h Abidalnak ez az elsődleges posztja+Touré is megállja a helyét. Pláne, ha jönne Cesc, akkor Touré többször mehetne hátra. Egy kp kell és más nem. Így mindenhol meglennénk.
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:59:21

Maxi írta:Fabregas 35 millió?Hol kell aláírni?
Csak ugy irtam azt a 35 millio-t senki nem mondta hogy annyi :wink: Ugy értettem hogy a Vale 20-30 milliot kér Mata-ért,akkor valszeg inkább lesz 30 mint 20 akkor én szivesebben adnék mondjuk 35-öt Fabregas-ért mint Mata-ért 30-at.
baas11
Entrenador del Barça

2009.08.08. 11:57:23

Fabregas 35 millióért szinte ugyanaz a szitu mint Ribery-nél lenne (ha reális áron meglehetne szerezni) nem ? így is úgy is Henry az áldozat csak Cesc esetében több variációs lehetőséggel...és ellentétben a franciával Xavi és Ini-t is lehetne tehermentesíteni ,és ez az elsődleges cél....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Feketesz
Barça B

2009.08.08. 11:57:12

Cesc fizetésével felesleges számolni hiszen amíg spóroltunk az ő fizetésén addig más játszott a helyén az elmúlt 5 évbe akiknek szintén nem kevés pénzt fizettünk ki. Tehát ha le akarjuk igazolni mindenképp 34-39 milliós ráfizetés lenne,ha 35-40 milliós vételárral számolnánk vagy kitudja mennyi. De viszont a középpálya helyzete jópár évre megoldódna az biztos. Cesc Init,Xavit pótolni tudja, Ini tudja helyettesíteni Henryt, Henry-Bojan Zlatant és így tovább. Cesc az Arsenalba 15,35,38,32,22 meccset játszott az ott töltött szezonjaiban amit a következő évi reméljük 60 meccs feletti dömping miatt itt is tudna hozni bőven. Továbbra is ott vannak a levegőbe a sérülések amit idén elkerült minket,de jól tudjuk ha Ini vagy Messi lesérül akkor az általában nem 1-2 meccs kihagyást jelent...

Összeségében úgy gondolom,hogy megérné mert az badarság ,hogy csereként számítanánk rá,mert 55-60 meccs esetében bőven rotálnánk annyit,hogy 25 meccsen legalább kezdő lenne és akkor még a sérüléseket bele se kalkuláltuk. Az ára az egy más tészta,de nem is én vagyok a hivatott,hogy eldöntsem megéri-e.:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feketesz 2009.08.08. 11:59:26-kor.
Maxi
Entrenador del Barça

2009.08.08. 11:46:52

Fabregas 35 millió?Hol kell aláírni?
35 millió rengeteg pénz egy saját nevelésért, főleg úgy, hogy Txiki elmondta, nem fognak sok pénzt áldozni, hogy visszahozzák...
De azt mindenki elfelejti, hogy mikor ezeket mondta Txiki sztem ő sem gondolta, hogy kedvenc elnökük Perez ilyen mértékben tud erősíteni(mert akárki, akármit mondd, brutál erős lesz jővőre a Perez Madrid).
Szóval ha 35 misiért el lehet hozni, akkor nincs miről beszélni, de hálistennek tudják ezt a főnökék is!
Forca Barca
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.08. 11:43:26

Clark71 írta:Szerintem anno 2003ban mikor elengedték a vezetőség hibája volt!!
Gyakorlatilag egy 16 éves játékost egy jelképes össszegű nevelési költségtérítéssel el lehet vinni anélkül h a vezetőség bármit beleszólhatna.

Szerintem meg Messit kár összehasonlítani Fabregassal, ugyanis nagyon nem ugyanabban a helyzetben voltak. Történetesen Messit a Barca csábította el nevelőegyesületétől a nagyobb pénzzel (azzal hogy az apjának munkát adott).
Fabregas esetében ez a klub az Arsenal volt. Akik azt hiszem pont akkoriban nyertek veretlenül a PL-ben és a világ legjobb klubjának számítotak.

Ha Cesc szívvel-lélekkel odateszi magát a pályán, és lábbal is legalább olyan jó lesz, akkor semmi bajom nem lesz vele.

Egyébként meg azt gondoljátok végig, hogy most pl. Xavi Torres elment, mindenki lesz*rja, de ha 5 év múlva mondjuk a Pool játékosaként szóba jön, akkor mindenki mondja majd, hogy neki semmit nem jelent a klub
culinho
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:38:40

LG írta:noname! Én meg ugy gondolom, h negyvenmilliót csak olyan játékosért érdemes kiadni, aki egyértelműen a kezdő tizenegybe érkezik. Fabregas pedig csak harmadik számú kp. lenne nálunk. Annak meg sztem elég lesz egy kisebb kaliberű játékos, és most a de ilyen hossszú a szezon, meg rotáció fasságoktól kiméljetek meg. Azért mert hosszú a szezon nem fogunk csillagászati összegeket adni cserékért, és én ebben száz százalékig biztos vagyok, mert a vezetőség sem hülye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért. Univerzális tkp., nem drága, nem magas a fizetése. És itt lehet jönni, h de Pedro, meg Jeffren, de azért nagyon nagy elfogultság kell azt mondani, h ők is vannak olyan jók mint Mata.
Egyet is értek veled, meg nem is. Fabregas saját nevelés, érte kiadni ennyi pénzt durva lenne, ráadásul nem jobb Xavinál, Ininél. Viszont lenne egy olyan univerzális középpályásunk, akivel rotálni lehetne a fenti két játékost és akár Henryt is. Sokat játszhatna, majd minden második meccsen, és nem kéne félnünk egy sérülés esetén. Ha jönne, Gudy mehetne, aki - és a keretben mások sem - nem képvisel minőségi cserét a kp-n.
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:38:25

LG írta:noname!ye.
Matat viszont igencsak meggondolnám azért a 18Mért.
Várjunk,mi ajánlottunk 18 milliot,nem a Valencia kér ennyit,ők 20-30 milliot kérnek s ismerve őket az inkább lesz 30 mint 20,s akkor már én lehet inkább adnék 35 milliot Fabregas-ért mint 30-at Mata-ért.Amugy meg nem lenne egyértelmüen 3. számu kp.,Iniesta kimehetne a szélre,s akkor középen Xavi és Fabregas,meg velük lehetne egy egészséges rotáciot is csinálni,nem ugy mint Guddy-val,Hleb-el hogy időhuzó cserék,hanem akár egész meccsre le lehetne ültetni bármelyiküket annak tudatában hogy nem gyengül ezzel a lépéssel a csapat,s ez azért nem mindegy,persze ugyanez igaz Mata-ra is.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.08. 11:34:29

shevy írta:A Sport.es szerint Luis Filipet ingyen ellehet hozni a deporból, miután a Fifa valamiért így határozott (nem értettem pontosan). Most hogy már megvan helyette Maxwell, nem tudom hogy mi lesz, érdekes lenne ha 3 balvédőnk lenne :D
én benne lennék, mert ha jól tudom Abidál tud játszani középhátvédet is, és így lenne hely Filipének is. és így már nem is kéne kh-et igazolni, de ettől függetlenül az egyik kivsi fennmaradhatna...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Attika 25
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:33:35

Igazából Fabregas esetében most kétféle variációs lehetőségünk is van,mert ugye az Arsenal BL selejtezőt játszik a Celtic ellen s korántsem biztos hogy sikerül túljutniuk rajta. Ha esetleg nem sikerülne akkor az Arsenal-nak biztosan hiányozni fog a költségvetéséből az 25-30 millio (vagy még több) euro amit ezzel elbuknának,s akkor lehet hogy reális áron is eladnák Cesc-et,igaz a BL-ben nem játszhatna idén,de lehet hogy aránylag olcsón el lehetne akkor hozni.Amennyiben erre nem akarunk apellálni akkor másfél hetünk van hogy döntésre vigyük a dolgot aztán jön a selejtező.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.08. 11:30:12

noname! Én meg ugy gondolom, h negyvenmilliót csak olyan játékosért érdemes kiadni, aki egyértelműen a kezdő tizenegybe érkezik. Fabregas pedig csak harmadik számú kp. lenne nálunk. Annak meg sztem elég lesz egy kisebb kaliberű játékos, és most a de ilyen hossszú a szezon, meg rotáció fasságoktól kiméljetek meg. Azért mert hosszú a szezon nem fogunk csillagászati összegeket adni cserékért, és én ebben száz százalékig biztos vagyok, mert a vezetőség sem hülye.
Clark71
Barça B

2009.08.08. 11:12:02

Szerintem anno 2003ban mikor elengedték a vezetőség hibája volt!!
Wenger biztos hogy nem adja vissza 5-10 millióért!!!
Annyit mint Xabi a Reálnak annyit ér nekünk is CESC!!!
Úgyhogy vegyük csak vissza ha kell,ha nem akkor meg nincs miről beszélni!!
Ha jól tudom Cescnek Guardiola a példaképe és már nemegyszer mondta ha ő keresné meg háátt akkor....
Pep keresd meg és hozd vissza... :lol:
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
shevy
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:11:21

A Sport.es szerint Luis Filipet ingyen ellehet hozni a deporból, miután a Fifa valamiért így határozott (nem értettem pontosan). Most hogy már megvan helyette Maxwell, nem tudom hogy mi lesz, érdekes lenne ha 3 balvédőnk lenne :D
Bobberto
Capitá del Barça

2009.08.08. 11:09:54

noname írta:
Fecooo írta:noname azért nem tudok egyetérteni veled, mert Cesc másfél hónappal idősebb Messinél... a te gondolkodásmódodat követve ma nem lenne a "mienk" a világ legjobbja...
Ha Messi ki bírta várni azt a két évet (aki eleve nagyobb tehetségnek lett kikiáltva...), akkor neki is ki kellett volna...
Akkor megközelítem másképp, csak h jobban rávilágítsak arra amit mondani akarok:
Ha Cesc mondjuk nem Barca-nevelsé lenne, hanem pl Valencia és most érdeklődnénk iránta, vajon akkor bárki a fórumon bánná h meg a akrjuk venni a világ egyik legjobb kpját is, mégha sokba is lenne?
Ez persze költői kérdés volt, hiszen mindenki szívesen látná abban az esetben Fabregast, az lenne az általános vélemény h 30-40 milla rengeteg pénz, de a maga posztján a világ egyik legjobbját vennénk meg. Csak azért nem szeretik itt sokan, mert annak idején innen ment el. Ésha? Pique is. Meg is bukott az MUban, emiatt olcsón visszavehettük, annak idején mégis kb ugyanúgy mint most, sokan nem szerették volna itt viszontlátni, most pedig az egyik elsőszámú közönségkedvenc. :roll:
Ne úgy gondolkodjatok h 40 millt adunk ki vkiért, aki ingyen is a miénk lehetne, hanem úgy h 40 milláért megvehetük azt a kretív kpt, aki elég jó arra h itt játsszon, ráadásul annyira ismeri a klubot h biztos nem lesznek beilleszkedési problémái!
Üdv! Teljesen egyetértek Noname-el. Mindenkiben a tudat játszik nagy szerepet, hogy nálunk volt, a miénk volt és most ennyi pénzért vissza? De ha már az előttem szólóhoz nézünk ki a jó Isten nézné honnan jött amikor nyerhetünk vele egy nagyszerű középpályást. Az meg már csak hab a tortán, hogy nem kellene beilleszkednie :):P Jöjjön ha jönnie kell amondó vagyok :)
noname
Llegenda del Barça

2009.08.08. 11:03:14

Fecooo írta:noname azért nem tudok egyetérteni veled, mert Cesc másfél hónappal idősebb Messinél... a te gondolkodásmódodat követve ma nem lenne a "mienk" a világ legjobbja...
Ha Messi ki bírta várni azt a két évet (aki eleve nagyobb tehetségnek lett kikiáltva...), akkor neki is ki kellett volna...
Akkor megközelítem másképp, csak h jobban rávilágítsak arra amit mondani akarok:
Ha Cesc mondjuk nem Barca-nevelsé lenne, hanem pl Valencia és most érdeklődnénk iránta, vajon akkor bárki a fórumon bánná h meg a akrjuk venni a világ egyik legjobb kpját is, mégha sokba is lenne?
Ez persze költői kérdés volt, hiszen mindenki szívesen látná abban az esetben Fabregast, az lenne az általános vélemény h 30-40 milla rengeteg pénz, de a maga posztján a világ egyik legjobbját vennénk meg. Csak azért nem szeretik itt sokan, mert annak idején innen ment el. Ésha? Pique is. Meg is bukott az MUban, emiatt olcsón visszavehettük, annak idején mégis kb ugyanúgy mint most, sokan nem szerették volna itt viszontlátni, most pedig az egyik elsőszámú közönségkedvenc. :roll:
Ne úgy gondolkodjatok h 40 millt adunk ki vkiért, aki ingyen is a miénk lehetne, hanem úgy h 40 milláért megvehetük azt a kretív kpt, aki elég jó arra h itt játsszon, ráadásul annyira ismeri a klubot h biztos nem lesznek beilleszkedési problémái!
A Fifa egy szégyen
baas11
Entrenador del Barça

2009.08.08. 11:00:04

Úgy látom sok 16 éves Fabregas van itt akik pontosan tudják h anno mit érzet és mit miért csinált...amit én megértek de nem értek vele egyet pláne nem hiszem el... ezt maximum ti érzitek és gondoljátok így de valójában fogalmunk sincs.... ! Másrészt szerintem nem azért lesz valaki profi focista mert észre veszi hogy van egy klub a közelben ahol középpályást keresnek...hanem elsősorban Önmagáért azért hogy focizzon a Barca nem az anyja sem apja és nem a klub a szülte Cesc-t.....,a világ egyik legjobb csapatának a cs.kapitánya lett 21-22 évesen !!!Miért kell ezért megvetni ?Honnan tudod h jól sült volna el ha együtt marad Xavi-Ini-Fabregas trió ugyanazon posztra???Sokan meg azt gondolják h a Barcaban a helyük ,és sajnos közük nincs hozzá....(pl.Hleb)

Harmadrészt most sem ő kopogtat nálunk hanem fordítva ,ami nagy különbség szerintem !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.08. 10:56:39

noname azért nem tudok egyetérteni veled, mert Cesc másfél hónappal idősebb Messinél... a te gondolkodásmódodat követve ma nem lenne a "mienk" a világ legjobbja...
albicelesteX
A Vadász

2009.08.08. 10:54:53

Kedvelem Fabregast!bírom a játékát!Minőségi igazolás...lenne!De szerintem Mata meg egy középsővédő fontosabb és hasznosabb húzás lenne!!!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.08.08. 10:50:06

Először is a fiatalokról: Középső védő posztra szte eddig bárki esélyes. Henrique,Fontas és Muniesa ugyanolyan esélyekkel indult. Nekem van egy olyan érzésem h végül Muniesa maradni fog.Egyszerűen megbízhatónak tűnt. Látszott h tehetságes, de ellentétben Henriquevel és Caceressel, nem lett ideges a kiélezett helyzetekben.

Dos Santos cserének mindenképp maradhat, ő is megbízható, precíz.

Bojan eddig pocsék teljesítményt nyújt, főleg az elvárásokhoz mérten. :roll: Jeffren sokkal tehetségtelenebb, mégis sokkal hatékonyabb.
Pedro az, akivel igazán elégedett vagyok. Amikor nem az A csapat volt a pályán, ő volt a vezér. Gólokat lőtt, a passzai is jók voltak, a cselei is elég nagy arányban bejöttek.Rá egyértelűen számítani lehet, sztem emiatt nem is fogjuk nagyon erőltetni a Mata ügyet, bár én örülnék Matanak is, de 20 milla felett értelmetlen.

Most pedig télleg az igazolásokról: a Cesc-ügy nem véletlen éledt fel. A 3 védőnk közül 1 valszeg maradni fog, így nem érmedes Csigrinskijre pénzt áldozni, Pedroval pedig elégedettek lehetünk, így Mata se létfontosságú. Emiatt tehetjük meg h az összes pénzt Cescre szánjuk. Jelenleg 3 olyan kreatív kp van a világon, aki befér a Barca kezdőjébe:Xavi,Ini és Cesc.(ott lenne még Kaka, de ő más poszt)
Én örülnék Cesc leigazolásának, mert ebben az esetben 3 szinte ugyanolyan jó kpnk lenne és lehetne rotálni h állandóan frissek maradjanak.Ráadásul évekig nem lenne gond a középpályával.
Cesc elment. Ez van, de őszintén szólva, a helyében én is elmentem volna. Miért? Ezért:
-ugyebár még 2 évet kellett volna várnia ahhoz h profi szerződést kapjon.Jól ment neki a játék, de egyáltalán nem volt biztos h valóban akkora sztár lesz, mint amekkorának kikiáltották.Ha végül nem fejlődött volna tovább, akkor maradhatott volna lehet élete végéig egy mondjuk 50ezer eurós fizetéssel, gyenge csapatokban. Ehelyett kapott abban a 2 évben(amikor itt kevés pénzt kapott volna), kaphatott majd 1 millió eurót. Ha egy átlag játékos maradt volna, eléteben kereshetett volna meg ennyit összesen. Ti nem mentetek volna el a helyében?
Persze, fiatal és tehetséges volt, de akár jöhetett volna egy sérülés, ami úgy visszaveti h többet sose lehet nagy játékos, vagy egyszerűen megszakad a fejlődése, mint sok sztáérnak kikiáltott játékos esetében. A kockázat helyett kapott egy (16 éves gyereknek) álomszerű fizetést.
Én is elmentem volna a helyében. :wink:

Persze most jöhet mindenki h akkor miért nem ment el Iniesta vagy Messi. Messi azért nem ment el, mert sokkal tartozott a klubnak. Iniesta vagy azért mert ennyire szereti a Barcát, vagy mert nem kapott hasonló ajánlatot. Én is nagyon tisztelem azt Iniestában és Mesiiben... h nem mentek el, de azért nehogy már úgy álljunk hozzá Ceschez mint egy árulóhoz! Sportszkamai szempontból mindenképp megéri leigazolni!!!!!
A Fifa egy szégyen
House
Entrenador del Barça

2009.08.08. 10:46:40

Fecooo írta:
Brian 20 írta:

Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.
Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem, ne fog jönni...

sztem előbb meg kellett volna nézned, h hány évesen ment el és mikor...

2003-ban ment el 16 évesen. akkor, amikor a csapatunk még nagyon gyenge volt... Deco akkoriban még ismeretlen játékos volt (2004ben nyerte meg a bl-t,miután az elődöntőben a jól ismert antifocival, durvasággal és bírói segítséggel legyőzte a bl-idény legjobb spanyol csapatát, a Milant csodálatos focival kiejtő Deport...) , R10 még tervben se volt...tehát szvsz nem csak azért ment el, mert nem kaphatott profi szerződést, hanem mert azt hitte, itt nem érhet el semmit... csak hát az ő távozásakor választották meg Laportát...
szokás szerint egyetértek Tamással, én nem hoznám vissza... nagyon nem bírom ezeket a "helyezkedő" játékosokat (akik éppen odavágynak, amelyik jobb...) Zlatant is többek között ezért elleneztem... tipikusan a süllyedő hajót elhagyó élőlényekhez hasonlítottam a svédet, és csak nagyon nehezen fogom a véleményem megváltoztatni, ahhoz a min. az éves szinten 30 gól...
tehát a lényeg: Cesc ENNYIÉRT ne jöjjön!
Pontosan. Cesc max. nagy könyörgésekkel, és 4-5 millióval nem többért jöjjön vissza, amennyiért elment. Mert már megmondta Txiki, saját nevelést nagyon drágán nem veszünk vissza.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.08. 10:33:57

Brian 20 írta:

Nem lehet, hogy ez a 18 év körüli srác, azért igazolt el mert, akkoriban nem fért volna be a nagy csapathoz. Pl akkor még Ini is csak épphogy bontogatta a szárnyait és még volt itt egy Deco is aki szintén előtte volt a sorban.
Ha Fabregas az utóbbi három évben a Barca játékosa lett volna, akkor fizetése olyan 28 millió körül lenne, szóval nagyjából ennyit spórultunk rajta, bár az igaz olcsón ment el.
Szerintem, ne fog jönni...

sztem előbb meg kellett volna nézned, h hány évesen ment el és mikor...

2003-ban ment el 16 évesen. akkor, amikor a csapatunk még nagyon gyenge volt... Deco akkoriban még ismeretlen játékos volt (2004ben nyerte meg a bl-t,miután az elődöntőben a jól ismert antifocival, durvasággal és bírói segítséggel legyőzte a bl-idény legjobb spanyol csapatát, a Milant csodálatos focival kiejtő Deport...) , R10 még tervben se volt...tehát szvsz nem csak azért ment el, mert nem kaphatott profi szerződést, hanem mert azt hitte, itt nem érhet el semmit... csak hát az ő távozásakor választották meg Laportát...
másrészről a fizetésével kapcsolatban is rosszul becsültél, mert ha maradt volna, akkor 18 éves koráig, azaz 2005ig csak amatőr-szerződése lehetett volna, ami ugye jóóóval kevesebb pénz, tehát profi szerződése csak 4 éve lenne, ergo az a 28 milla sehogy se jönne ki....
szokás szerint egyetértek Tamással, én nem hoznám vissza... nagyon nem bírom ezeket a "helyezkedő" játékosokat (akik éppen odavágynak, amelyik jobb...) Zlatant is többek között ezért elleneztem... tipikusan a süllyedő hajót elhagyó élőlényekhez hasonlítottam a svédet, és csak nagyon nehezen fogom a véleményem megváltoztatni, ahhoz a min. az éves szinten 30 gól...
tehát a lényeg: Cesc ENNYIÉRT ne jöjjön!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.08.08. 10:47:53-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.08. 10:20:50

Puyol05 írta:utolsó előtti hírt nézzétek meg. érdekes.

http://www.premiership.hu/hirek/712/tenyek-.html

nem tudom, hogy mennyire hiteles, de sztem semmi alapja... :roll:
Még a sporthíradó sem hozta le, szóval biztos kacsa. :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
House
Entrenador del Barça

2009.08.08. 10:17:06

Puyol05 írta:utolsó előtti hírt nézzétek meg. érdekes.

Company ide? Na ne vicceljenek már velünk.. :roll: Eurobarca 1. hírének inkább örülnék. :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.08. 10:14:58

utolsó előtti hírt nézzétek meg. érdekes.

Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Lezárt