Először is a fiatalokról: Középső védő posztra szte eddig bárki esélyes. Henrique,Fontas és Muniesa ugyanolyan esélyekkel indult. Nekem van egy olyan érzésem h végül Muniesa maradni fog.Egyszerűen megbízhatónak tűnt. Látszott h tehetságes, de ellentétben Henriquevel és Caceressel, nem lett ideges a kiélezett helyzetekben.
Dos Santos cserének mindenképp maradhat, ő is megbízható, precíz.
Bojan eddig pocsék teljesítményt nyújt, főleg az elvárásokhoz mérten.

Jeffren sokkal tehetségtelenebb, mégis sokkal hatékonyabb.
Pedro az, akivel igazán elégedett vagyok. Amikor nem az A csapat volt a pályán, ő volt a vezér. Gólokat lőtt, a passzai is jók voltak, a cselei is elég nagy arányban bejöttek.Rá egyértelűen számítani lehet, sztem emiatt nem is fogjuk nagyon erőltetni a Mata ügyet, bár én örülnék Matanak is, de 20 milla felett értelmetlen.
Most pedig télleg az igazolásokról: a Cesc-ügy nem véletlen éledt fel. A 3 védőnk közül 1 valszeg maradni fog, így nem érmedes Csigrinskijre pénzt áldozni, Pedroval pedig elégedettek lehetünk, így Mata se létfontosságú. Emiatt tehetjük meg h az összes pénzt Cescre szánjuk. Jelenleg 3 olyan kreatív kp van a világon, aki befér a Barca kezdőjébe:Xavi,Ini és Cesc.(ott lenne még Kaka, de ő más poszt)
Én örülnék Cesc leigazolásának, mert ebben az esetben 3 szinte ugyanolyan jó kpnk lenne és lehetne rotálni h állandóan frissek maradjanak.Ráadásul évekig nem lenne gond a középpályával.
Cesc elment. Ez van, de őszintén szólva, a helyében én is elmentem volna. Miért? Ezért:
-ugyebár még 2 évet kellett volna várnia ahhoz h profi szerződést kapjon.Jól ment neki a játék, de egyáltalán nem volt biztos h valóban akkora sztár lesz, mint amekkorának kikiáltották.Ha végül nem fejlődött volna tovább, akkor maradhatott volna lehet élete végéig egy mondjuk 50ezer eurós fizetéssel, gyenge csapatokban. Ehelyett kapott abban a 2 évben(amikor itt kevés pénzt kapott volna), kaphatott majd 1 millió eurót. Ha egy átlag játékos maradt volna, eléteben kereshetett volna meg ennyit összesen. Ti nem mentetek volna el a helyében?
Persze, fiatal és tehetséges volt, de akár jöhetett volna egy sérülés, ami úgy visszaveti h többet sose lehet nagy játékos, vagy egyszerűen megszakad a fejlődése, mint sok sztáérnak kikiáltott játékos esetében. A kockázat helyett kapott egy (16 éves gyereknek) álomszerű fizetést.
Én is elmentem volna a helyében.
Persze most jöhet mindenki h akkor miért nem ment el Iniesta vagy Messi. Messi azért nem ment el, mert sokkal tartozott a klubnak. Iniesta vagy azért mert ennyire szereti a Barcát, vagy mert nem kapott hasonló ajánlatot. Én is nagyon tisztelem azt Iniestában és Mesiiben... h nem mentek el, de azért nehogy már úgy álljunk hozzá Ceschez mint egy árulóhoz! Sportszkamai szempontból mindenképp megéri leigazolni!!!!!