Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ildi
Barça C

2008.09.30. 12:41:29

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Megyünk a hétvégén Barca meccsre a párommal. A jegyet a barca honlapján vettem meg. Amikor vettem a meccs október 5 21:00-ra volt írva. Most nézem, hogy a meccset október 4-én 22:00-kor játszák. Ilyenkor van valami teendő? Jártatok már így?

Bocsánat a sok hülye "szőke nős" kérdésért, de a páromnak ez nagy álma volt és nem akarok lemaradni róla. :)

Ildi
menczel
Entrenador del Barça

2008.09.30. 03:29:45

ha több golt löne xavi- mondjuk a tiziket ö löné meg kintmaradna gyakrolni a szabdrugásokat edzés végén és belövöldözné öket- akkor ez bizony simán aranylabdás produkcio lenne, tekintetbe véve azt is hogy mennyivel szimpatikusabb mint croni (a tizenéves kiscsajok kivételével mindenki szerint)
chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.30. 02:05:11

87 passz :))))))))) xavi elég beteg
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.30. 00:13:59

Legtöbb labdavesztés: Henry (12)

Legtöbb passz / ebből sikeres: Xavi (102/87)

Hát nem tudom,kell-e ehhez bővebb komment.Xavi sztem igazolja, miért lett az Eb legjobbja.Henry pedig, h miért nem tetszik a részben a játéka sok szurkolónak.

Grat Xavinak :!: :wink:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.29. 20:50:50

Komiszka írta:Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.

hát ez valahogy annyira jellemző.....no comment 8) :lol:
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.09.29. 20:41:28

Gyurinho írta:
Komiszka írta:Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.
Látjátok ezért vagyunk néha emberileg többek mert mi ha nyer a Real akár hogyan is nem először a bírót okoljuk....ez a különbség ,aztán minendenki döntse el maga hogy mi erről a véleménye de én úgy vettem észre hogy ez ezen az oldalon nem szokása az embereknek.
Teljesen 1etértek őket az érdekili h mi h nyertünk. Ki hallot olyat h Real meccs után mi azt mondjuk h a biro volt?
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.09.29. 20:37:47

Sziasztok!

Jó kis meccs volt, igazi derbi, végül a Barçának sült el jól, de akár az Espanyol is nyerhetett volna, ha nincsen a végén szerencséje a vendégeknek, ami a meccs első részében nem volt meg. Már akkor is egykapuztak Messiék, de akkor még tudott bekkelni az Espanyol, aztán a négy támadó már felőrölte őket. Fontos győzelem volt, csak hát megint gólt kaptunk, jó lenne már úgy győzni, hogy nullára hozzuk a meccset, mert annyi védőnk van és bármilyen felállásban is játszunk, mindig legalább egy gól beakad, ez kicsit idegesítő. Remélem az Atléticót már így tesszük helyre!
Kép
Kép
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.29. 17:17:14

Látjátok ezért vagyunk néha emberileg többek mert mi ha nyer a Real akár hogyan is nem először a bírót okoljuk....ez a különbség ,aztán minendenki döntse el maga hogy mi erről a véleménye de én úgy vettem észre hogy ez ezen az oldalon nem szokása az embereknek.
Komiszka
Jugador del Barça

2008.09.29. 17:09:14

Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.29. 14:41:19

Legtöbb passz / ebből sikeres: Sergio Sanchez (32/25) - Xavi (102/87) :lol: :lol:

Aláz a srác :wink:
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.09.28. 22:24:22

Érdekes statisztikák:
19 játékos lépett pályára, 10 lőtt gól, 5 kapott.
Az elmúlt 4 bajnoki meccsünkön 93 kapuralövésünk volt, ami átlagban 23. Szögletből átlagban 9 meccsenként.
Összesen 5 sárgalap, és 38 szabálytalanság (ellenünk 70). És 14 les.

Szerintem ez a kapuralövési mutató jelzi, hogy meggyőző mezőnyfölényben játszunk. Csak sajnos sokszor meddő. A helyzetkihasználáson mihamarabb javítani kellene, mert az nagyon gyenge.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.09.28. 21:22:58

Barcaforever írta:Ez a real játszik a barca előző ellenfeleivel ez tavaly is így volt? :roll:
Nem, idén van csak igy. (Bár nemtudom, hogy volt e már ilyenre példa, fura mindenesetre...) De nem kell ezzel foglalkozni, igy is szét fogjuk verni a La Liga-t. :twisted: (Lekopogom)
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.28. 21:14:50

Én tegnap már a falat martam.Hihetetlen mekkora mezőnyfölényünk van, de mégse, és nem és nem és nem akar bemenni az a fránya labda. :? Ha a helyzetkihasználás javul akkor, irány a csillagos ég.

Ez a real játszik a barca előző ellenfeleivel ez tavaly is így volt? :roll:
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.09.28. 20:45:18

November végétől december közepéig Sevilla, Valencia, Real, Villareal sorozatunk lesz, elég brutál, de ha ott jó formában leszünk sok minden eldőlhetne.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.09.28. 14:53:13

Két fórumozó is írta, hogy területet kéne adni az ellenfeleknek, hátha úgy több terünk lesz támadni. Szerintetek ha ilyen egyszerű lenne, nem próbáltuk volna már meg? Hát ez az, hogy nem jönnek ki semmi pénzért se, akik nem akarnak. És persze nekik jó az X, nekünk viszont minden meccsen a 3 pont a cél. Ezért kell menni előre folyamatosan.
Abidal tényleg bizonytalan, Sylvinhonak megadhatná Pep a lehetőséget.
Előre a TITOlusokért!
Lionel86
Jugador d'estrella

2008.09.28. 13:40:14

Sziasztok!!

Bár rég nem írtam már ide a fórumba mégis aktív figelője vagyok napról napra minden topicnak!!! De a tegnapi meccs után van néhány dolog ami szembetűnő!!!!

Először is az elejéről:

Pep jó edző meg minden bírom is de ezzel a rotálással nem fog jó eredményt elérni hosszú távon, főleg nem egy védelemben aminek mindig is mindenhol az állandóság az erőssége, gondolok itt juve MU Chelsea stb....
A kp lehet rotálni meg elől is de nem eszetlenül.
A másik sokan elfogultak henryval szemben, de már nálam elfogyott a türelem, hagyjuk már ezt a franciát rég nem az aki volt, el kell felejteni azt kész, inkább 2 szer bozsan:D

Sokan derülátóak voltak itt a fórumban főleg a meccs előtt, de én azt mondom nem legyünk ilyen hurrá hangulatban, persze meccs után én is abban voltam meg vagyok is de... a védlem meg a kapusunk ad aggodalomra okot. Szerintem peppnek meg kéne találni az aktuális védelmet és azt játszatni mert volt olyan 3 meecsünk amikor az ellenfél max 2 szer jött el a kapunkig és abból egyet tuti beszedtünk, meg be is fogunk!!!!! Egy ATM vagy egy villareal ellen mi lesz aki folyamatosan hibára készteti a hátsó alakzatot??

Ebből az a tanulság és és igaz a régi mondás úgy építs egy csapatotot HOGY:: Végy egy jó kapust..... A többi magától értetődik.
NA azért grat a fiúknak a tegnapi meccshez, nagyon nagyok voltak öröm volt látni a küzdést, KÜZDÉST!!!
FORCA BARCA
Frányó István
Jugador del Barça

2008.09.28. 13:17:44

A tegnapi derbiről már biztos leírtátok, amit le lehetett, nem is olvasom most végig őket, de 2 dolog azért kikívánkozik belőlem: 1. Egészen elképesztő, hogy eddig a bajnokságban sztem kb. 10-et lőttek kapura az ellenfelek, és ilyen százalékban gólt is kapunk belőle! Ez példa nélküli, és fogalmam sincs, h mi lehet az oka, mert ez már nem arról szól, h a védelem kifogott egy rossz napot! Az pedig a mai futballban már nem jó taktika, h majd lövünk mindig eggyel többet, mert egy szervezetten védekező csapat úgy megszopat minket, mint a huzat. 2. Nem tudom Abidalnak hány dobása van még, de őszintén várom már, h Sylvire kerüljön a sor! Biztos rossz hete van, menstruál, itt a Ramadan, ezt mind meg is értem, nincs ezzel baj, csak életveszélyes dolgokat csinál!
Minden esetre a meccset szerintem végig uraltuk, megérdemelten győztünk, de hátul figyelni kéne, mert ez így nem állapot! Cantalejo sporttárs pedig szögre akaszthatná már a sípot, mert vérlázító, ahogy levezette a meccset: a hazai gól szabálytalan (sztem), a tizenegyes vitás, a kiállítás szintén, meg a mezőnyben is olyanokat (nem) fújt be, h az eszméletlen!
Xavinho
Capitá del Barça

2008.09.28. 13:16:54

Az Atletico hiába támadó szellemű csapat, a Nou Camp-ban ugysem fog nekiesni a barcának,szal biztos,hogy kontrákra fognak játszani,amiben Agüero játszhatja a főszerepet.
Az előző meccsek jól bizonyítják,hogy egy 9-10 emberrel védekező csapat ellen nem tudunk eredményesen játszani és kontrákból pedig a fennmaradt szélső bekkek miatt könnyen gólt kaphatunk. Ez így biztos nem jó. A megoldást az jelentené,ha egy kicsit hagynánk játszani az ellenfelet(altatnánk őket), hogy ne védekezzen minden mezőnyjátékosával,így egy labdaszerzés esetén ki tudnánk használni Messi és Iniesta gyorsaságát és Eto'o-nak is könnyebb dolga lenne középen.
Tudom,hogy ez nem a Barca játékstílusa,de az eredmények maguktól nem fognak jönni... erre pedig nem 6-8 pontos hátránynál kéne rájönni.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.09.28. 13:05:30

Nem vagyok túl derűlátó, amikor 40 kapuralövésből 1 gólt tudunk szerezni. Ezt az Espanyolt 4-5 góllal kellett volna vernünk, Valdez "bizonyította a bizonytalanságát", ha a bíró nem fújja be a büntetőt, akkor most mindenki szidná a csapatot. Nem lehet ennyi helyzetet elpuskázni, és hiányoznak a távoli lövések. Szerintem az sem válna hátrányunkra, ha adnánk egy kis területet az ellenfélnek, mert akkor mindig helyzet alakul ki a "minikontrából", viszont ha 10-en állnak az ellenfél kapujában, úgy nehéz betalálni. Gudjohnsen szerepeltetése a kp-n megint érthetetlen volt számomra, és Henry is sokszor zavarta Eto'o-t, látszott, hogy nem értik meg egymást. Most lehet, hogy gólt lőtt + hajtott, nálam Iniesta-Eto'o-Messi támadótrió a favorit, Krkicet pedig többet játszatnám. Végig kellett izgulni egy sima meccset. Kíváncsi leszek, hogy mit kezdünk az Atletico ellen majd, az lesz az erőfelmérő. Mivel ők nem bunkerfocit játszanak, így talán könnyebb dolgunk lesz támadásban, viszont Agüero-t is meg kell valakinek állítani. Várom azt a meccset.
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.28. 13:00:21

Brutál meccs lesz, az biztos. Előnyünk lehet, hogy az ATMA is érdekelt a BL-ben, tehát nem lehetnek frissebbek nálunk.

Ha mindkét csapat hozza a játékát, benne van egy eszméletlen 4-3, vagy 5-4 is. Támadásban minkét csapat jó, védekezésben már kevésbé. Eggyel többet kell rúgni, és kész. :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:53:57

Ha egy Numancia, vagy egy Betis ilyen szánalmasan blokkolja a védelmünket, és amig Abidal 5 méterről nézi, hogy hol kellene állnia, baromira nem vagyok nyugodt egy Agüero elleni meccs előtt.

Itt azért már nem 22 éves ifik fognak szaladgálni ellenünk, a védelmünk pedig a Gijon ellen is ajándékozott egy gólt, miért ne féljek egy komoly csapat ellen?

Most lesz Pep első vizsgája azt gondolom, hétvégén.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:46:50

dr. Mezey írta: Egyetértek hogy a mi játékunknak egy támadó csapat jobban fekszik, majd meglátjuk hogy tényleg így van-e.
Na látod ez az, amiben nem vagyok biztos addig, amig olyan gólokat hozunk hátul össze, mint a tegnapi, és ilyen siralmas a helyzetkihasználásunk.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.09.28. 12:41:24

A védelemben nekem Pique és Caceres is meggyőzőbb volt mint Puyol meg főleg Marquez. Toureval meg az a bajom hogy bár fizikálisan és technikailag is jobb mint Sergio, meccsenkét 10 -20 percekre eltűnik, és ez abból látszik hogy ilyenkor átgázolnak a középpályánkon. Amit tavaly rengetegszer, de idén is láthattunk a Betis ellen. Ettől függetlenül nagyon jó játékosnak tartom. Az ATM elég sokat erősített a védelmén és idén eddig csak 3 gól kaptak, remélem ez szombaton megduplázódik. Egyetértek hogy a mi játékunknak egy támadó csapat jobban fekszik, majd meglátjuk hogy tényleg így van-e.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:29:25

Varga Tamás írta:
LG írta:Pontosan, ahogy mondod. A tavalyi meccsekből kiindulva, az Atletico nem fog bunkerfocit játszani :!: Nekük is a támadóikban van az erejük. Tavaly két nagyszerű meccset játszottunk velünk, 1ikből jól jöttünk ki, másikból nem, és ez talán a védelmünk miatt volt. Ősszi rangadón nagyon jól működött a védelem, Agüeroékat kikapcsolták. Tavasszal viszont Agüero oktatott.
Sztem egy kitűnő meccs elé nézünk, nagyon nehéz lesz, a védelmünk most nagyon le lesz tesztelve.
A szombati meccset megnyerjük, ebben biztos vagyok. Tavaly is úgy jöttek ide, hogy most megmutatjuk, aztán egy sima hármassal oldalogtak haza.
FORCA BARCA!
De tavaly az egész szezonban talán az volt a legjobb meccse a csapatnak. Bár most sem vagyunk rossz formába, de azért ez lesz az első igazi rangadó. Jó, az Espanol se könnyű ellenfél, de az Atletico sokkal erősebb- Ettől függetlenül bizok a sikerben, de ahhoz kell, h a védelem is összekapja magát.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:28:46

Tudjátok, hogy mi volt a legnagyobb igazolásunk idén?

A magabiztosság és a lélekjelenlét, az erő.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt