nzxtpo írta:Bob_Marley írta:Én azért óvatosabban közelíteném meg a dolgokat, de Luchonak kell látni milyen erőben vannak, mert itt ez is tényező lehet. Fokozatosan kell visszaszoktatni őket a megszokott kerékvágásba és nem bumm egyből bele a közepébe. Szerintem befognak állni, de csereként.
Egy Neymar esetén egyet is értenék, mert az egot is kezelni kell, de ez a két játékos hajlandó volt fél évet várni, csak azért, hogy nálunk játszhasson, ez sok mindenről árulkodik. Egy kupameccs odavágója pontosan tökéletes mérkőzés, és az erőnlétükkel sem lehet semmi gond, hiszen végig edzették a többiekkel ezt az időszakot. Szerintem most a 20-30 perc játéknál jobb a mélyvíz, ha pedig ég a ház (valami hülyeséget csinálnak) le lehet őket kapni akár félidőben.
Ha egy komolyabb bajnoki/BL meccs lenne én is azt mondanám, hogy csereként álljanak be, de, de egy kupameccs szerintem pont jó egy egész meccses debütálásra, legalábbis Arda esetében. Vidalról nem hiszem, hogy érdemben lehet következtetést levonni. Azt se lehet tudni, igazból hol számol vele LE és mennyire tudja azon a poszton felvenni a ritmust. Az edzés egy dolog, de meccsen más a helyzet. A törököt én nem venném hasonló kalap alá, ő teljesen más játékos.
Nem hiszem, hogy itt lenne vele olyan gond, hogy eldurran az agya stb. Az Atma egy teljesen más közeg plusz ő ott a csapat ásza volt, ami szintén befolyásoló tényező, többet engedhetett meg magának. Masch-tól is mennyire féltünk, hogy halmozni fogja a pirosakat, de abszolut nem jellemző rá a durvaság.
Nagyon bízom benne, kíváncsi leszek, hogy középpályán játszik majd vagy Neymart fogja helyettesíteni.