Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy Rakiticcel még el kell hitetni, hogy nem az ő kárára fog játszani, Iniestát még korai volt, hiszen jól tolta, és benne volt a meccsben még 1-2 gól, ezért lehozta elég korán Turant, aztán rá lehet fogni arra, hogy azért, mert ez volt az első meccse...stbvisca el barca írta:első meccsnek jó volt ez. az első félidőben nem keresték túl sokszor labdával, szinte minden akció a baloson (ini-ney) futott, de a másodikban azért villantott már vmit
amúgy tök felesleges volt lecserélni, simán végig játszhatta volna a 90. percet.
Limitált török tudásom miatt nem értem, ez tényleg ő, vagy valami doppelganger?MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=EBhMK4_BpgQ
Sokkal jobb módját nem látom annak, hogy egy játékos éles legyen, minthogy minél többet jászatom.Bob_Marley írta:Én féltem őket, mert nem most kell nekik játszani hanem majd mikor tényleg nagyon kell akkor kell éles legyen Turan is és Vidal is.
Ez nem kipróbálás kérdése hanem vissza kell szoktatni az embert. Én nem lepődnék meg ha nem kezdenének, de meglátjuk. Én féltem őket, mert nem most kell nekik játszani hanem majd mikor tényleg nagyon kell akkor kell éles legyen Turan is és Vidal is.Chino írta:Egy kupameccsnél nincs jobb alkalom "kipróbálni". Egy bajnoki más lenne, még ha gyengébb ellenféllel is játszanánk, de ez abszolút jó lehetőség, legalábbis a törököt a kezdőbe tenni, főleg, hogy hazai meccs lesz. Vidal már más káposzta.Bob_Marley írta:Meglátjuk hogy alakul én csodát nem várnék tőlük, s kupameccs ide vagy oda és edzés ide vagy oda, vissza kell rázódni a dolgos hétköznapokba és nem megy egyik pillanatról a másikra. Bizonyítási vágy miegymás biztosan sokat nyom a latba, de gyakorlatilag fél éve nem volt meccsük, egy edzés tempó össze sem hasonlítható egy éles meccsel.
Nem hiszem, hogy ez mély víz lenne. Egy fiatalt a csapatba tenni az igen, de egy rutinos, kiváló játékost, aki már a ligát is ismeri, nem akkora kockázat. Amellett lehetne pihentetni is. Ráférne a csapatra, akár a középpályát (SR kiesésével pláne) akár Neymart helyettesíteni. Bár személy szerint én az előbbire voksolnék.
Egy kupameccsnél nincs jobb alkalom "kipróbálni". Egy bajnoki más lenne, még ha gyengébb ellenféllel is játszanánk, de ez abszolút jó lehetőség, legalábbis a törököt a kezdőbe tenni, főleg, hogy hazai meccs lesz. Vidal már más káposzta.Bob_Marley írta:Meglátjuk hogy alakul én csodát nem várnék tőlük, s kupameccs ide vagy oda és edzés ide vagy oda, vissza kell rázódni a dolgos hétköznapokba és nem megy egyik pillanatról a másikra. Bizonyítási vágy miegymás biztosan sokat nyom a latba, de gyakorlatilag fél éve nem volt meccsük, egy edzés tempó össze sem hasonlítható egy éles meccsel.
+1nzxtpo írta: Egy Neymar esetén egyet is értenék, mert az egot is kezelni kell, de ez a két játékos hajlandó volt fél évet várni, csak azért, hogy nálunk játszhasson, ez sok mindenről árulkodik. Egy kupameccs odavágója pontosan tökéletes mérkőzés, és az erőnlétükkel sem lehet semmi gond, hiszen végig edzették a többiekkel ezt az időszakot. Szerintem most a 20-30 perc játéknál jobb a mélyvíz, ha pedig ég a ház (valami hülyeséget csinálnak) le lehet őket kapni akár félidőben.
Ha egy komolyabb bajnoki/BL meccs lenne én is azt mondanám, hogy csereként álljanak be, de, de egy kupameccs szerintem pont jó egy egész meccses debütálásra, legalábbis Arda esetében. Vidalról nem hiszem, hogy érdemben lehet következtetést levonni. Azt se lehet tudni, igazból hol számol vele LE és mennyire tudja azon a poszton felvenni a ritmust. Az edzés egy dolog, de meccsen más a helyzet. A törököt én nem venném hasonló kalap alá, ő teljesen más játékos.nzxtpo írta:Egy Neymar esetén egyet is értenék, mert az egot is kezelni kell, de ez a két játékos hajlandó volt fél évet várni, csak azért, hogy nálunk játszhasson, ez sok mindenről árulkodik. Egy kupameccs odavágója pontosan tökéletes mérkőzés, és az erőnlétükkel sem lehet semmi gond, hiszen végig edzették a többiekkel ezt az időszakot. Szerintem most a 20-30 perc játéknál jobb a mélyvíz, ha pedig ég a ház (valami hülyeséget csinálnak) le lehet őket kapni akár félidőben.Bob_Marley írta:Én azért óvatosabban közelíteném meg a dolgokat, de Luchonak kell látni milyen erőben vannak, mert itt ez is tényező lehet. Fokozatosan kell visszaszoktatni őket a megszokott kerékvágásba és nem bumm egyből bele a közepébe. Szerintem befognak állni, de csereként.
Egy Neymar esetén egyet is értenék, mert az egot is kezelni kell, de ez a két játékos hajlandó volt fél évet várni, csak azért, hogy nálunk játszhasson, ez sok mindenről árulkodik. Egy kupameccs odavágója pontosan tökéletes mérkőzés, és az erőnlétükkel sem lehet semmi gond, hiszen végig edzették a többiekkel ezt az időszakot. Szerintem most a 20-30 perc játéknál jobb a mélyvíz, ha pedig ég a ház (valami hülyeséget csinálnak) le lehet őket kapni akár félidőben.Bob_Marley írta:Én azért óvatosabban közelíteném meg a dolgokat, de Luchonak kell látni milyen erőben vannak, mert itt ez is tényező lehet. Fokozatosan kell visszaszoktatni őket a megszokott kerékvágásba és nem bumm egyből bele a közepébe. Szerintem befognak állni, de csereként.