JimmyJump írta:Rossz ezt látni, és nem is az a probléma, hogy eltör egy-két labdát, vagy ad egy néhány rossz passzt, hanem hogy minden megmozdulásán látszik a puhány, tesze-tosza jelleme, semmi harciasság, vagy kompetitivitás nincs benne, legalábbis ezen a szinten. Ezen nem lehet változtatni.
Az a szomorú, hogy ezt 10 perc játék után egyértelműen le lehet szűrni, tényleg rejtély, hogy mit láttak meg benne a vezetők. Én csak abban reménykedem, hogy jövőre minél kevesebb kulcsmeccsen fog játszani, mert a gyámoltalan labdavesztései kupákba kerülhetnek.
Nekem a fülemben az ragadt meg, amit az egyik meccs előtt mondtak a stúdióban:
"Portugáliának az a szerencséje, hogy időben rájöttek arra hogy ki kell venni Gomest a kezdőcsapatból, és ezért is nyertek részben EB-t"
Bennem az a hit élt, hogy azért mégis tud valamit, ha alapemberként EB-t nyert a portugálokkal, aztán vissza néztem, döntőben pályára sem lépett, elődöntőben is csak időhúzó cserének hozták be, mikor már 2-0-ra mentek.
Negyeddöntőben pályára sem lépett szintén..
Nyolcaddöntőben játszotta végig legutoljára a meccset, és akkor is Whoscored szerinti leggyengébb pontszámot kapta, 6.1-et...bíztató
Nem is értem hogy mit láttunk benne, hogy 30+20 millióért megvettük, sokan már leigazoláskor sem értették.