Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a fülemben az ragadt meg, amit az egyik meccs előtt mondtak a stúdióban:JimmyJump írta:Rossz ezt látni, és nem is az a probléma, hogy eltör egy-két labdát, vagy ad egy néhány rossz passzt, hanem hogy minden megmozdulásán látszik a puhány, tesze-tosza jelleme, semmi harciasság, vagy kompetitivitás nincs benne, legalábbis ezen a szinten. Ezen nem lehet változtatni.
Az a szomorú, hogy ezt 10 perc játék után egyértelműen le lehet szűrni, tényleg rejtély, hogy mit láttak meg benne a vezetők. Én csak abban reménykedem, hogy jövőre minél kevesebb kulcsmeccsen fog játszani, mert a gyámoltalan labdavesztései kupákba kerülhetnek.
Az a baj hogy a fél világ rajta, és ezáltal rajtunk röhög. Gyorsan el kéne adni, jól jönne az ára, pótolni meg bárkivel lehet.palesz77 írta:Gomes vs Chile
Nyilván kicsit vicces jellegű, de egyben szomorú is azért. Mendes szerintem azóta is az Aranylabda záradékon röhög..
Quaresma volt már a Barcában is csak neki van valami baja hogy profi csapatnál nem tud jól játszani nem érzi úgy jól magát vagy valami ilyesmi.IscoDisco írta:Azért a szezonban ennyire nem volt katasztrófa. Tegnap nem volt normális megmozdulása. Nem is értem, hogy miért nem helyette jött az Adrien srác, a fejemet teszem rá, hogy akkor megnyerik.palesz77 írta:Nem néztem, de ahogy olvasom a szezon alatti formáját hozta ma is.
Az túlzás azért, hogy gyötrelem, de nem sziporkáztak, az tény. CR sem villogott, de azért még így is kitűnik, hogy mennyire kell nekik. Quaresma-ba meg ha egy kicsivel több akarat szorult volna, akkor top klubban kéne játszon. Így marad neki a Besiktas.BarcafanTomee írta:Azért azt is hozzá tenném, hogy rém gyenge meccs lehetett, legalábbis amit láttam belőle az gyötrelem volt.
Azért a szezonban ennyire nem volt katasztrófa. Tegnap nem volt normális megmozdulása. Nem is értem, hogy miért nem helyette jött az Adrien srác, a fejemet teszem rá, hogy akkor megnyerik.palesz77 írta:Nem néztem, de ahogy olvasom a szezon alatti formáját hozta ma is.
Az túlzás azért, hogy gyötrelem, de nem sziporkáztak, az tény. CR sem villogott, de azért még így is kitűnik, hogy mennyire kell nekik. Quaresma-ba meg ha egy kicsivel több akarat szorult volna, akkor top klubban kéne játszon. Így marad neki a Besiktas.BarcafanTomee írta:Azért azt is hozzá tenném, hogy rém gyenge meccs lehetett, legalábbis amit láttam belőle az gyötrelem volt.
az jó. gondoltam semedo miatt nézem, de az meg be se került a kezdőbe, úgyhogy inkább offoltam...palesz77 írta:Nem néztem, de ahogy olvasom a szezon alatti formáját hozta ma is.visca el barca írta:nézte ma vki falábú barátunkat? hogy muzsikált?
Neronak igaza van, te simán eltudnád adni még Duoglast is.
Na, valaki érti miért is csináltam.Nero. írta:Nem kell Verratti![]()
Neked amugy ilyen gyenge képességű játékosoknak kéne hogy az ügynöke legyél. Bárkiről csinálsz olyan videot hogy aranylabdásnak tűnjön, elküldöd Kínába, Katarba ők meg megveszik őket méregdrágán.
Nem kell Verratti
Az a baj, hogy ez is csak azt bizonyítja, hogy jó videot bárkiről lehet csinálni. Ezért nem lehet csupán egy ilyenből megítélni egyik lehetséges érkezőt sem.
Kutyának meg tessék, ugye?palesz77 írta:Nesztek kétkedők!
lehet mendes rászólt, hogy öreg uccsó meccseden durrants vmit, hogy legalább 20-at adjanak értedpalesz77 írta:Én is örülök a tegnapi teljesítményének, végre valami pozitívum
Az Alaves ellen.MessiCesc írta: Tegnap jol nyomta vegre nem emberhatrany volt.
csak valverde ki ne találja h ő lesz az új jobbhátvédNero. írta:Igyekezhettél vona hamarabb is...
Végére belendült, ha jövőre még tud fejlődni és bátrabb lesz akkor 12., 13. embernek jó lehet.