Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Figinho
Jugador d'estrella

2006.07.02. 20:12:46

Lehmann puskázott

Egy cetlire felírt listáról "puskázta ki" az argentinok büntetőit pénteken Jens Lehmann, a szétlövéssel világbajnoki eldöntőbe jutott német labdarúgó-válogatott kapusa.

A 11-esek előtti kisszünetben az edzői stábból valaki egy papírt nyomott a hálóőr kezébe, amelyen az ellenfél rúgói szerepeltek, és mellettük az is, hogy rendszerint hová lövik a büntetőt.

A cédulát a zoknijában tároló Lehmann minden argentin próbálkozás előtt megnézte a következő "ellenfelet", illetve a róla készített statisztikát. A felkészülésnek köszönhetően Roberto Ayala és Esteban Cambiasso 11-esét is kivédte, valamint a másik két lövésnél is jó irányba mozdult.

"Kiterjedt háttérstáb dolgozik a csapat mögött, amelynek tagjai rengeteg hasznos információval látnak el mindenkit" – mondta Oliver Bierhoff, a válogatott menedzsere.

Mit szóltok? :roll: :evil:
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.07.02. 19:53:29

Van egy kérdésem kinek van olyan videója vagy zenéje ahol a brasil játékosok élnekelik a himnuszt !!mert szerintem van ilyen mert a magyarok is elénekelték a magyar himnuszt ez szerintem köztudott és láttam hogy az olaszoknak is van ilyenje meg franciát láttam még asszem na mind 1 a kérdés hogy van e valakinek ilyenje mert ha igen akkor linkelje be nagyon megköszönném!!!!!!!
Barrano
Jugador del Barça

2006.07.02. 17:31:15

Henry nekem is nagyon unszimpatikus lett a BL döntő után. Régebben éppen azért szerettem, mert a meccseken a focival törődött, játszott, gólokat lőtt...De most. Állandóan reklomál, pofázik, magyarázkodik, színészkedik. Pedig valóban nem lenne rá szüksége. De azt meg végképp gusztustulannak tartottam, amikor a spanyol meccs után csinált. Eljátssza, hogy Puyol arcon könyökölte - pedig semmit nem csinált - majd azt mondja, csak a franciák ellen csaltak a vb-n. :evil: :?
Így én sem bánom, hogy nem jön, maradjon csak jó távol Barcelonától.
Ezek után Portugáliának szurkolok, bár C. Ronaldo és Figo nekem se a kedvenceim. Előbbivel alapból nics bajom, de nagyon sztárolják, és fejlődött ugyan, de még mindig önző. Utóbbi jó zsugás most is, de mióta a margithoz igazolt nem igazán tudom szeretni.
:!: :arrow:
Catalonia is not Spain
Rapika
Entrenador del Barça

2006.07.02. 15:10:21

Ronaldinho miatt sajnálom csak a brazilokat,a többi brazil nem érdemel ma világbajnoki címet...
Kaká is szimpi,de ki más?
Franciák megérdemelten nyertek.Ha másik komolyabb cspattal kerülnek össze a brazilok,azok is megverhették volna őket,mert nincsenek formában,csak úgy ment nekik a game,ha nagyon tisztelték őket és nem léptek oda nekik 1 picit sem!

Argentina fáj nekem nagyon,nekik szurkoltam...
Keveset írok jóideje a fórumra,de most megosztom fájdalmam ARGENTINA FANOKKAL...
:(
Kép
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.07.02. 14:20:11

Teljesen megérdemelten estek ki a brazilok,és az angolok is.Mostmár egyre biztosabb vagyok németország győzelmében (sajnos) :cry:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.02. 14:03:00

na látom ez a dolog nem csak nekem tűnt fel és is úgy vettem észre, hogy a Bl döntő alatt/utántól fogva lett ilyen rendkívül sokat dumál reklamál színészkedik nagyon unszimpatikus lett számomra pedig talán ő volt az egyetlen akit még bírtam a franciáktól de biztos úgy gondolja ha már úgyis átigazolt a Reebokhoz, akkor rá nem vonatkoznak a Joga Bonito-s szabályok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
zozinho
Barça B

2006.07.02. 13:32:25

Morminho írta:
Boixos írta:senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
anri meg mindig ilyen volt, mint mostanában? eljátszotta az orrbaverést puyollal, most meg azt, h lucio fejberúgta, holott volt vagy 10 centi a brazil lába és anri feje között... pedig nem lenne talán szüksége az ilyen aljas kamukra, van akkora zsugás, h ezek nélkül is eredményes legyen.
talán mégsem tévedett akkorát aragones.
Naja ezt én is észrevettem, Joga Bonito, mi b+

Én is pont ezen gondolkoztam el tegnap!Ezen a vb-n nagyobb szemetet mint henry nem nagyon láttam...azota h ugy nyilatkozott a bl- döntö után és ahogy most is viselkedik az vmi eszméletlenül gusztustalan...nagyon megutáltam,igy utolag nem sajnálom h nem jött ide.Én is pont azon röhögtem h ö a joga bonito nagy arca...ráadásul pont a szinészkedés elleni reklámban van cantonával... :wink:
Morminho
Entrenador del Barça

2006.07.02. 13:22:59

Boixos írta:senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
anri meg mindig ilyen volt, mint mostanában? eljátszotta az orrbaverést puyollal, most meg azt, h lucio fejberúgta, holott volt vagy 10 centi a brazil lába és anri feje között... pedig nem lenne talán szüksége az ilyen aljas kamukra, van akkora zsugás, h ezek nélkül is eredményes legyen.
Naja ezt én is észrevettem, Joga Bonito, mi b+
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
bazsa007
Jugador del Barça

2006.07.02. 13:18:46

sztem nem úgy játszott tegnap a brazil csapat, ahogy tud.
de az egész torna alatt látszott, hogy nem úgy megy nekik.
talán a japán, vagy ghána elleni meccsen is látszott mennyire nem passzolnak egymásnak.
van is egy ilyen kép előttem, amikor cafu a kapusba lövi a labdát, ahelyett hogy leadta volna ronaldinhonak.
meg volt -talán azon a meccsen- amikor adriano viszi a labdát, ronaldo tiszta üresen de nem passzolja le neki, inkább belevezeti a kapusba.
azt is hallottam, hogy ronaldo meg adriano nem beszél egymással, valamiért haragszanak egymásra, ezen a szinten ez nem engedhető meg.
ha edző lennék...na mindegy
szal, ha így nézzük teljesen megérdemelten estek ki(nehéz ezt leírni)
azért a barçában sokkal nagyobb volt egész évben az összetartás, és ez sokat lök a csapat teljesítményén.
Amelyik csapatban klikkesedés van, az nem lesz világbajnok.
reméljük a mi csapatunkban ilyen soha nem lesz.
na pá
üdv
Marci
Capitá del Barça

2006.07.02. 12:04:33

LG írta:
Boixos írta:amúgy sztem egyre inkább ilyen vb-k, eb-k jönnek. egyszerűen annyi teher van egy évben a jobb csapatok játékosain, h sztem ilyenkorra már olyan szinten a tartalékaik végére értek, h az eszméletlen. nem lesz itt már joga bonito, max a reklámokban.
Sztem nem ez a baj, hanem ez már teljesen más foci mint monyuk 10-15-20 évvel ezelott, akkor eszébe nem jutott volna 1 csapatnak 1-0s elonynöl beálni bekkelni, akkor játxották a focit, most csak erölködés van, meg nagyonnagy taktikázás. Es a játékosok tudása is messze nem éri el a régiekét.
Ez nem igaz. A játékosok nagy része sokkal jobb mint a régiek. Minden sport fejlődik, ez is. Régen egyszerűen feleennyit sem futottak, ezért jött ki úgy ahogy. Ezt olyan játékosokról lehet max elmondani mint Gattuso, aki tényleg csak azért van a pályán hogy daráljon. De a támadók biztos hogy jobbak lettek.
A franciák nem álltak be bekkelni. Lásd a cseréket is. Vagy amikor a spanyolokkal játszottak, akkor is olyan szinten támadtak le, hogy többször a spanyolok is kénytelenek voltak a kapusig visszajátszani a labdát, amikor elvileg nyomniuk kellett volna.
Elefántcsontpart és Spanyolország játszott csak szépen ezen a vb-n. A brazilok töketlenek voltak.
Ha lenne egy kis rutinja meg szerencséje elefántcsontpartnak, na az lenne a tökéletes csapat szerintem. Nem tudom hogy kamerun milyen lett volna. Kár hogy nem jutottak ki.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.02. 11:54:59

... Régen rossz már, mikor a Ronaldonak kell cipelni a hátán a csapatot...

Mert muszáj beismerni, egyedül ő akart valamit a tegnapi meccsen - futott, lőtt, ráadásul tőle teljesen idegen módon, még a védőket is zavarta néha... :roll:

Rajta kívül pedig senki nem nyújtott semmit - elég nevetséges...

Ronaldinho baromi fásult volt az egész hónapban, Adriano régóta nagy nulla, Robinho még mindig eszetlen, Kakának csak villanásai voltak, a két szélső, a Cafú meg a Carlos pedig már régen túl van karrierje csúcsán.

Teljesen megérdemelten estek ki, ilyen játékkal nem lehet semmit sem elérni. A Daginak meg egy pirospont...
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.07.02. 11:27:01

Boixos írta:sajnos, az öreg még nagyobb zakóba szaladt bele a franciákkal.
asszem zagallo volt a kapitány '98ban...
Ő bizony!! Akkor is Zidane villogott a 2 góljval,nagy mumus lett zidane meg a bevándorló csapata!

Tényleg,így legalább van afrikai csapat az elődöntőben :wink:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.07.02. 11:05:02

Megérdemelten estek ki a brazilok sajnos :cry: Mind támadásban mind védekezésben semmit nem mutattak!Ronaldinho 5 meccsből egyszer sem játszott úgy ahogy tud(de még feleannyira sem)Ronaldo életben nem rúg gólt,csak ha a szájába teszik a labdát!

franciákat németeket portugálokat nem szeretem!Olasz még elmegy,remélem ők nyerik...De lényeg hogy ne portugália! c ronaldo meg figo 5000x beképzeltebb lenne(pedig most is azok,főleg előbbi)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.02. 10:43:22

sajnos, az öreg még nagyobb zakóba szaladt bele a franciákkal.
asszem zagallo volt a kapitány '98ban...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.02. 10:35:09

hát ez a baj! legalább a sokat tapasztalt öregember szólhatott volna a kollegának, hogy ennek a Zizunak ma este jól megy, talán követő emberfogással kellene próbálkozni...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.02. 10:29:36

senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bodi
Director del Fútbol

2006.07.02. 10:25:38

Sajnos megint nem a támadó foci fog diadalmaskodni,nem is tudom kinek szúrkoljak a továbbiakban,talán Portugáliának...

De annyira már nem is érdekel,valahogy kivárom az augusztus végét,és onnantól kezdve újra jön az igazi szép foci,az igazi Ronaldinhoval! 8)
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.02. 10:10:06

nekem tegnap rögtön az jutott az eszembe, hogy Ronnienak oda az aranylaszti! Henry fogja megkapni.

a mai sportban benne vannak az osztályzatok:

Ronnie : 5
Kaká: 6 (?)
Zé Roberto: 6 (?)

hogy a francba lehet hatost adni egy védekező középpályásnak, ha az ellenfél irányója az utóbbi két éve legjobb meccsét játszotta???
Emerson, vagy Edmilson valószínű ne hagyta volna így játszani...
én sem értettem, hogy Juninho miért kezd, Ronaldo-t miért erőlteti, és miért nem hozta hamarabb Robinho-t és Cicit?!

de nem megyek el szó nélkül Ronnie mellett sem.
sajnos nagyon színtelenül, gyatrán, bátortalanul játszott az egész VB-n, a brazil csapattal együtt. mintha a felkészülést szúrták volna el, mint mi anno '86-ban.

szurkoljunk Decoéknak... :?
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.07.02. 10:04:21

Szerintem azért nem láthattatok még ilyen lelketlenül játszó brazil válogatottat, mert ennyire még egyszer sem voltak túlsztárolva, mint most. Akkora hisztéria van körülöttük, hogy már nem tudnak magukkal mit kezdeni. Ronaldinho, Ronaldo, Adriano, Kaka, Robinho, Roberto Carlos - ők csak azok, akikkel a média a legtöbbet foglalkozott, és ez túl sok. Ebben a közegben még Ronaldinho sem olyan, mint egyébként. Mikor hallottuk amiatt zsörtölődni, hogy nem kap a társaitól elég labdát? De volt más probléma is. Adriano mondta: "Én Robinhoval szeretek játszani." Erre Parreira jóformán egyiket sem játszatta a végén.
Szóval szerintem ezek a dolgok vezettek ehhez a hozzájuk nem méltó szerepléshez.
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.07.02. 09:36:23

Sziasztok.Én Brazil szurkoló vagyok,mióta csak tudom mi az a foci.Először 86 ban láttam őket játszani,de ekkora csalódást, mint ezen a VBn még sohasem okoztak nekem.Lehet,hogy ez kicsit erős,de ennyire lelketlenül,akarat nélküli Brazil csapatot még nem láttam.Tegnap csak lézengtek a pályán.....Véleményem szerint az egyik legnagyobb baj az volt,hogy ez a válogatott nem volt igazi CSAPAT.De nekem továbbra is ők a világ legjobbjai :!:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.07.02. 09:18:15

valkobela írta:Lehet, hogy nem értetek egyet majd, de szerintem túl kevés már a területa mai modern fociban, mindenki hátramegy védekezni...
Úgy nem lehet normálisan cselezgetni, hogy ketten, hárman figyelnek rád. Esetleg, ha egy-két játékossal kevesebben lennének, és mint mondjuk a kéziben állandóan lehetne cserélni, az sokat segítene. De lehet, hogy nem... :?: :?: :?:

ezt szerintem nem teljesen igaz lehet hogy kicsi a hely de képzeld el ha nagyobb lenne a játékosok igy is ,,meghallnak" a meccs végén nem hogy nagyobb területen a több cserélés szerintem nem lenne jó ezt nem tom kifejteni mér de nem :lol: :lol: :lol: :lol: a másik meg Ronaldinho Barcában bebizonyitotta hogy lehet cselezni meg lehet tartani a labdát!!!!!
valkobela
Barça B

2006.07.02. 09:14:36

Lehet, hogy nem értetek egyet majd, de szerintem túl kevés már a területa mai modern fociban, mindenki hátramegy védekezni...
Úgy nem lehet normálisan cselezgetni, hogy ketten, hárman figyelnek rád. Esetleg, ha egy-két játékossal kevesebben lennének, és mint mondjuk a kéziben állandóan lehetne cserélni, az sokat segítene. De lehet, hogy nem... :?: :?: :?:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.07.02. 08:55:46

Boixos írta:amúgy sztem egyre inkább ilyen vb-k, eb-k jönnek. egyszerűen annyi teher van egy évben a jobb csapatok játékosain, h sztem ilyenkorra már olyan szinten a tartalékaik végére értek, h az eszméletlen. nem lesz itt már joga bonito, max a reklámokban.
Sztem nem ez a baj, hanem ez már teljesen más foci mint monyuk 10-15-20 évvel ezelott, akkor eszébe nem jutott volna 1 csapatnak 1-0s elonynöl beálni bekkelni, akkor játxották a focit, most csak erölködés van, meg nagyonnagy taktikázás. Es a játékosok tudása is messze nem éri el a régiekét.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.02. 08:46:29

amúgy sztem egyre inkább ilyen vb-k, eb-k jönnek. egyszerűen annyi teher van egy évben a jobb csapatok játékosain, h sztem ilyenkorra már olyan szinten a tartalékaik végére értek, h az eszméletlen. nem lesz itt már joga bonito, max a reklámokban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barrano
Jugador del Barça

2006.07.02. 08:43:20

Az biztos, hogy nem igazán valósult meg a Joga Bonito a vb-n :) . Alig volt olyan meccs amely végig látványos lett volna. Tavaly szintén Németországban rendezték a konföderációs kupát. Persze az egészen más, mint egy vb, de ott volt egy pár egészen jó mérkőzés.
Én is bízom a folytatásban, bár meglepne, ha pont most vállalnák fel a nyíltsisakos játékot a csapatok.
Catalonia is not Spain
Lezárt