Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Morminho írta:Naja ezt én is észrevettem, Joga Bonito, mi b+Boixos írta:senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
anri meg mindig ilyen volt, mint mostanában? eljátszotta az orrbaverést puyollal, most meg azt, h lucio fejberúgta, holott volt vagy 10 centi a brazil lába és anri feje között... pedig nem lenne talán szüksége az ilyen aljas kamukra, van akkora zsugás, h ezek nélkül is eredményes legyen.
talán mégsem tévedett akkorát aragones.
Naja ezt én is észrevettem, Joga Bonito, mi b+Boixos írta:senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
anri meg mindig ilyen volt, mint mostanában? eljátszotta az orrbaverést puyollal, most meg azt, h lucio fejberúgta, holott volt vagy 10 centi a brazil lába és anri feje között... pedig nem lenne talán szüksége az ilyen aljas kamukra, van akkora zsugás, h ezek nélkül is eredményes legyen.
talán mégsem tévedett akkorát aragones.
Ez nem igaz. A játékosok nagy része sokkal jobb mint a régiek. Minden sport fejlődik, ez is. Régen egyszerűen feleennyit sem futottak, ezért jött ki úgy ahogy. Ezt olyan játékosokról lehet max elmondani mint Gattuso, aki tényleg csak azért van a pályán hogy daráljon. De a támadók biztos hogy jobbak lettek.LG írta:Sztem nem ez a baj, hanem ez már teljesen más foci mint monyuk 10-15-20 évvel ezelott, akkor eszébe nem jutott volna 1 csapatnak 1-0s elonynöl beálni bekkelni, akkor játxották a focit, most csak erölködés van, meg nagyonnagy taktikázás. Es a játékosok tudása is messze nem éri el a régiekét.Boixos írta:amúgy sztem egyre inkább ilyen vb-k, eb-k jönnek. egyszerűen annyi teher van egy évben a jobb csapatok játékosain, h sztem ilyenkorra már olyan szinten a tartalékaik végére értek, h az eszméletlen. nem lesz itt már joga bonito, max a reklámokban.
Ő bizony!! Akkor is Zidane villogott a 2 góljval,nagy mumus lett zidane meg a bevándorló csapata!Boixos írta:sajnos, az öreg még nagyobb zakóba szaladt bele a franciákkal.
asszem zagallo volt a kapitány '98ban...
hát ez a baj! legalább a sokat tapasztalt öregember szólhatott volna a kollegának, hogy ennek a Zizunak ma este jól megy, talán követő emberfogással kellene próbálkozni...Boixos írta:senki ne volt közvetlenül ráállítva a berberre, gilberto silva is zavarhatta volna. de az mindenképpen igaz, h (ha már edmilson nem volt kint), azért emerson lehet, h jobban nyírta volna azt a gyökeret.
valkobela írta:Lehet, hogy nem értetek egyet majd, de szerintem túl kevés már a területa mai modern fociban, mindenki hátramegy védekezni...
Úgy nem lehet normálisan cselezgetni, hogy ketten, hárman figyelnek rád. Esetleg, ha egy-két játékossal kevesebben lennének, és mint mondjuk a kéziben állandóan lehetne cserélni, az sokat segítene. De lehet, hogy nem...![]()
![]()
Sztem nem ez a baj, hanem ez már teljesen más foci mint monyuk 10-15-20 évvel ezelott, akkor eszébe nem jutott volna 1 csapatnak 1-0s elonynöl beálni bekkelni, akkor játxották a focit, most csak erölködés van, meg nagyonnagy taktikázás. Es a játékosok tudása is messze nem éri el a régiekét.Boixos írta:amúgy sztem egyre inkább ilyen vb-k, eb-k jönnek. egyszerűen annyi teher van egy évben a jobb csapatok játékosain, h sztem ilyenkorra már olyan szinten a tartalékaik végére értek, h az eszméletlen. nem lesz itt már joga bonito, max a reklámokban.