Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem értem az érvelésed. Fabregas 30-40-50 milliója semmivel nem drágább 30-40-50 millió mint az a pénz, amit adott esetben egy másik az ő posztján szereplő játékosért adnánk. Hogy egy másik példával szemléltessem, ha vissza akarnánk igazolni Mottát, akkor ragaszkodnunk kellene ahhoz, hogy ha már diszkont áron engedtük el anno (1,5-2 milla volt asszem) akkor jóval drágábban ő is bukás, igaz, hogy a helyette megszerezhető játékosok mind 15-20ba kerülnek, de az előéletük (hiánya) miatt ők mégsem számítanának drágának, pusztán normális árúnak?Lionel85 írta:Szerintem páran félreértik a mondandómat. A Barcelonának, mint nevelőegyesület, s mint várhatóan leendő csapata Fabregasnak, nem a legjobb üzleti politikát követi a középpályás leigazolásával, hiszen egyértelmű üzleti "bukás" lenne az ő megszerzése, ha az eladási és majdan a vételi oldalakat nézzük. Ezért írtam azt, hogy ebből a szempontból nem ér 30 millió eurót Fabregas, de a valódi értéke persze ennél jóval magasabb (40-45-50 milliót is eltudok képzelni).
Én is nagyon örülnék neki, igaz néha túl komplikálta a dolgokat, de ez a technikás játékosok örök hibája! Messi Robinho Villa ihhhhh tripla szagúMessa írta:Eddig úgy voltam Robinhoval, hogy tőlem jöhet. Mostmár úgy vagyok vele, hogy jöjjön! Szerintem ő volt a csapat legjobbja Korea ellen, hatalmas zsugát osztott Elanonak, de igencsak jól mozgott az egész meccsen. Gyors, fürge, jól cselez, kintről indul befelé, nagyon technikás, és láthattuk mekkora passzokat tud adni. Nem kell nekünk Torres szvsz, sokkal inkább egy Robinho.
Azt sem bánnám, ha lenne egy Ibra-Robinho (+ 15-20 millió) csere, és Villa lenne jövőre a középcsatárunk. Nem akármilyen csapatunk lenne...
Hát nemrtom nekem épp hogy emberileg annyira nem szimpatikus sokszorbence-barca írta:Bobán írta: Én örülnék neki! Ramos nekem szimpatikus emberileg! De nem hiszem, hogy lenne belőle valami valaha is
Hát nemrtom nekem épp hogy emberileg annyira nem szimpatikus sokszorBobán írta: Én örülnék neki! Ramos nekem szimpatikus emberileg! De nem hiszem, hogy lenne belőle valami valaha is
Szerintem ez ilyen madrid ellenes lépés lenne, hogy fricskázzuk meg kicsit roncsiékat.Hunter91 írta:Nehogy már jöjjön Gerrard!!!![]()
Mi az hogy ha a Fabregast nem tudnánk leigazolni,akkor Gerrard jönne![]()
Ez akkora hülyeség lenne! Inkább ne jöjjön idén a középpályára senki,de ilyen 30on felüli Gerrardok ne jöjjenek ide levezetni. Ez a Rosell most megőrült,hogy ekkora hatalom került a kezébe?
Miért veszünk készpénznek minden átigazolási pletykát? Semmi hivatalos infó nincs erről, csak megint fantáziálnak az újságírók.Hunter91 írta:Ez a Rosell most megőrült,hogy ekkora hatalom került a kezébe?
Teljesen egyetértek. Az átigazolási összeg Torresért meg "mindegy", mert az Ibráért kapott pénzt költetnénk a spanyolért így nincs plusz kiadás, és lett egy "Barcásabb" támadónk. Nem lenne gyenge egy Villa-Torres csatárduó Messivel kiegészítveCapon írta:Nem értem miért kell győzködni azokat akik úgy gondolják, hogy nincs szükség Fabira vagy esetleg az ára miatt mondják hogy inkább nem kéne mégsem.
Ez a Torres Ibra "csere" nem hangzik rosszul, legalábbis nekem nem. Szerintem sokkal többre mennénk vele mint a svéddel. Bár én a Robinho Ibra "cserét" is el tudnám képzelni. Annyira azért nem utálom ám Ibrát, nem küldeném mindenáron el viszont ha arról van szó nem is marasztalnám. Szerintem mindenkinek jobb lenne a váltás Ibrának is a klubnak is és a szurkolóknak is.
Azthiszem nem a hozzászólások száma jellemzi az embert de ha te így gondolod. Amúgy nem a mi pénzükből veszik meg (hacsak nemvagy socio ezesetben elnézést kérek) tehát nagyon sok közünk nincs ahoz hogy kit mennyiért veszünk meg. Persze lehet örülni meg lehet nemörülni de nincs jogunk kritizálni senkit és miért röhögne rajtunk a világ? Nem mi engedtük el, hanem elment és ez ellen nem tudtunk tenni semmit és szerintem nem lenne ciki ha most megvennénk akár 30M euro feletti ár ért is. Egyébként elvárnám hogy a nevem kezdőbetűjét nagybetűvel írd de sebajLionel85 írta:Kedves gyuri 155 hozzászólással szerintem ne te mondd meg hogy mihez szóljak hozzá vagy mihez nem....
30 millió eurót nem ér meg, mikor anno ingyér engedtük el, ezért mondom. Az értéke lehet még ennél is több, de kiadni rá 30 milliót hülyeség.
Torres jó lehet Zlatan helyére, de akkor Villa lenne a bal szélső-csatár, ami nem biztos, hogy annyira feküdne neki. Illetve, ha 4-2-3-1-ben játszanánk, akkor tökéletesen fölösleges lenne a spanyol: Villa lenne a csatár, Pedro balon, középen Fabregas (ha érkezik, de itt nem tud játszani Torres) és szélen Messi. Cesc amúgy is inkább a csatár mögött játszva veszélyesebb, illetve ő is elég gólerős ahhoz, hogy jól megállja a helyét azon a poszton.Sanama írta:
A sport.es azt írja,hogy Torres közelebb áll a Barcához,mint Fabregas.Feltéve,ha Zlatan elmegy. Őt ugye Rossel pedig szellőztette már...
Lionel85 írta: Fabregas nem ér 30 milliót, ha lejár a szerződése az Arsenalnál, akkor visszajöhetne ingyen és akkor én sem bosszankodom sokadmagammal, hogy 15 évesen fillérért ment el és most minimum 30 millióért. Rajtunk röhögne a világ.
A másik meg az, hogy nem feltétlen kell ide mindig eurómilliókért sztár, kinevelni is tudjuk őket, csak idő kell rá. Nem törvényszerű az, hogy sokat kell költeni egy világklasszis játékosért.
Sehogy! Elvileg kacsa volt az egész!splinter írta:Sziasztok!
egy jóideje nem követtem a fórumot(sorry). Azt szeretném tudni, hogy hogy áll a balszélső( Robinho) kérdés?