Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért igenis mutatott idén vmit a Man U, hiszen az hogy vezetik a bajnokságot, biztos nem véletlenül van.LG írta:marci6p: Lehet, h neked a mu-Barca lenne az állomdömtő, de nekem pl. nem. Mit mutatott idén a mencseszter? Megmondom, rengeteg kisszenvedett győzelmet, szép játékot igen ritkán, és az utóbbi időben 2 csúfos vereséget. Ezek alapján nem hinném, h olyan fu de jó lenne, h pont ez a banda jutna a döntőbe.
Olasz.LG írta:Amugy ez a Macheda milyen nemzetiségű?
Azért ilyen formában, ilyen nyugodtan nem jelenteném ki. Idegenben lőtt gólok ide, vagy oda. A MU olyan csapat amelyik akárkinek tud szórni egy laza 3-ast. Most valami beradgadt, de biztos vagyok benne, hogy Alex szervizeli a gépezetet és kihozza őket a hullámvölgyből.noname írta:Ezután a meccs után ki lehet jelenteni h mostmár a Porto az esélyesebb a továbbjutásra. Az MU-nak támadnia kell, a Porto pedig kontrákban nagyon erős. Ha Bruno Alves kap egy szép kiadós agymosást, akkor simán továbbjuthat a Porto!
Én most láttam először játszani Hulkot, szóval nem tudom milyen játékos, de ezen a meccsen sztem is nagyon gyenge volt. Mindig cselezni akart, de soha nem sikerült, akármelyik védővel került össze. Erre mondják azt, h nagyot akart fingani, de bekakkantott.cps46 írta: Hulkot meg nem értem, miért hurrogja le mindenki. Tény, hogy önző, de elég egyedi stílusban adja elő, én nagyon bírom.Mellesleg, ha megnézzük Lisandro és Rodriguez játékát is, abból kiderül, hogy a portói csatárok között gyakorlatilag nem létezik összjáték. Ha többet keresték volna egymást, az MU jobban is megfázhatott volna.
Ja és Hulk összehozott egy 11-est. Kár, hogy a bíró nem ezt a meccset nézte.
Luchot én is szívesen látnám nálunk, de nem a mai meccs alapján. A Porto középpályája ma 2 emberből állt: Fernando és Meireles nagyot játszott, Lucho szerintem nagyon kilógott. Voltak jó meglátásai, de soha nem tudta pontosan odarúgni, ahova kellett volna.albicelesteX írta:Porto megérdemelte az x-et semmivel sem volt gyengébb a nagyobb nevű ellenfelénél!A Hulk helyett kereshetnének valakit mert az egy gyökér!Lucho meg az egyik legnagyobb!Kár hogy nem Barcelona mezben van!
Persze ha csak az eredményt nézzük meg a mai játékot akkor a Porto az esélyes. De ha a csapatok alapvető erejét nézzük akkor azért jóval esélyesebb a MU főleg ismerve a PL-es Big Four erejét. Sztem nem egy meccsen hanem egy szezonban kell bizonyítani itt pedig nem zajlott le a visszavágó azért várnék még egy picit ezzel. Láttunk már olyat hogy a toronymagas esélyes csapat otthon betlizik most hirtelen a Milan jut eszembe 2007ből mikor a Bayernnel otthon 2-2 játszott idegenben pedig 2-0 nyert szemernyi esélyt sem hagyva az otthon játszó München-nek. Kipihenten azért jóval jobb játékra képes a mu mint amit ma láttunk tőlük a Porto pedig a maxot hozta ki magából.gekkodan írta:Egy kellemes kis 1-1-et látok a visszavágón és ManU kiesést. A mai játék után is baromság sima idegenbeli győzelmet mondani, főleg egy Porto ellen.
Száljunk földre kollégák. Az esélyes már nem a ManU.
Ja és gergo9! A "ManU klasszisokkal jobb csapat" kijelentés pedig önmagában véve enyhe túlzás, gyakorlatilag a gólok 2 kis védelmi hiba következményei voltak.
Sportban nincs olyan, hogy "HA", mert ennyi erővel ma 2-1 a Portonak a védelmi hibák osztályozása okán.
Ne jelentsünk már ki idegenben olyat, hogy a ManU klasszisokkal jobb csapat...Be kellett volna ma bizonyítani. Alapvetően lehet, hogy igazad van, sőt... De ebben a párharcban már nem. Egy otthoni 2-2 után nem ők az esélyesek, akár ManU a csapat neve, akár nem.
Szerintem abszolút vitathatatlan az eset. Teveznek esélye nem volt a labda elérésére. Persze láttunk már ilyenért tizit meg nem is.....barca99 írta:Amikor Tevez elsodorta Hulkot az 11-es volt?