Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
TZS
Capitá del Barça

2009.04.08. 13:06:16

LG írta:marci6p: Lehet, h neked a mu-Barca lenne az állomdömtő, de nekem pl. nem. Mit mutatott idén a mencseszter? Megmondom, rengeteg kisszenvedett győzelmet, szép játékot igen ritkán, és az utóbbi időben 2 csúfos vereséget. Ezek alapján nem hinném, h olyan fu de jó lenne, h pont ez a banda jutna a döntőbe.
Azért igenis mutatott idén vmit a Man U, hiszen az hogy vezetik a bajnokságot, biztos nem véletlenül van.
Az oké, hogy nem a legjobban játszanak az elmúlt pár meccsükön (de melyik az a csapat, amelyik bombaformában végigjátssza a szezont? Még a Barca sem....), de nem ezzel kell indokolni, meg a 2 vereséggel. A döntőig meg simán összekaphatják magukat.

Szerintem igenis a legjobb döntő, egy Barca-MU lenne, és persze nem címvédéssel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.04.08. 13:13:07-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
socio66

2009.04.08. 12:36:14

Hátul azért mindenképp nehéz dolgunk lesz,főleg a pontrúgásoknál.
Elöl viszont nem lehetnek problémáink,ezt a Breno-Demichelis párost simán meg kell sz.patni egy ilyen támadókkal felálló csapatnak.
Ez a meccs sok apróságon is eldőlhet,mint pl. Alves hogyan boldogul majd Ribéryvel,egyáltalán majd mennyit fog felfutkosni Dani,aztán a Messi-Lahm párharc vagy a két kapus pillanatnyi formája.
Mindenesetre legalább 2-vel kell nyernünk ahhoz,hogy nyugodtan menjünk az Allianzba.
rszergej
Capitá del Barça

2009.04.08. 12:26:31

LG írta:Amugy ez a Macheda milyen nemzetiségű?
Olasz.

Na ez a tegnapi meccs azért igen jó volt, megmutatta a porto, hogy nem lehet leírni őket. Ettől függetlenül, teljesen biztos vagyok benne, hogy a MU a visszavágón behúzza a meccset és továbbjut.
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.08. 12:25:12

LG írta:Amugy ez a Macheda milyen nemzetiségű?.
Olasz.:)
Szerintem siman lovunk 4et...
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.08. 12:23:18

Amugy ez a Macheda milyen nemzetiségű?
marci6p: Lehet, h neked a mu-Barca lenne az állomdömtő, de nekem pl. nem. Mit mutatott idén a mencseszter? Megmondom, rengeteg kisszenvedett győzelmet, szép játékot igen ritkán, és az utóbbi időben 2 csúfos vereséget. Ezek alapján nem hinném, h olyan fu de jó lenne, h pont ez a banda jutna a döntőbe.
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.08. 11:10:37

Jó, hogy felhoztátok Hajdú B-t, mert tegnap szerintem baromi idegesítő volt. Úgy sztárolta ezt a Macheda gyereket, mintha valami négyszeres aranylabdás lenne, és Giggs meg Tevez labdába se rúghat mellett. Régen, amikor a BL-en kívül semmi mást nem lehetett nézni, simán be lehetett dőlni az ilyeneknek, de ez ma már nem megy. Egyelőre annyit csinált a srác, mint Maxi a Barçában, ettől még nem kéne úgy felkapni, mert ráadásul kinézet alapján már a CR-féle divatot követi, nehogy viselkedésben is hozzá akarjon majd hasonlítani.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.08. 11:08:11

A meccset látva egészen hízelgő eredmény a Manchester számára a 2-2 :)
Nem sok közük volt az egész meccshez a második góljukat leszámítva, egy épkézláb támadást nem tudtak vezetni az egész meccs alatt, míg a Porto azért nagyjából 3-4-szer csillogott.

Villarreal - Arsenal meccset nem láttam egészben, de nagyon szép volt Adebayor gólja. Bízom az Arsenal továbbjutásában, és hogy a döntőben is találkozunk velük. Csakis ebben a felosztásban lenne élvezhető döntő, csakis így látnánk szép focit, gondolom, ebben a többség egyetért :)
Persze ehhez nekünk is meg kell oldani a feladatainkat.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.04.08. 10:15:12

HULK szerintem egészen kiváló volt!!! Nagyon gyors, remek fizikum ,és a 11es gyanús szituáció előtt káprázatos cselt nyomott , csak azt a nyomik már nem ismételték. Néha önző volt ez tény. De szerintem sok embernek formálja a véleményét Hajdú B akit szeretek ,de mostanában sokat okoskodik (ezek a : Hulk-nak értelmező kéziszótr kéne stb...).

JAh és Haju B. Liverpool drukker!!!! láttam egy videót róla a Real - Liverpool meccs előtt , ami az ő kiutazásáról szólt és ott mondja benne ,h hajrá Liverpool , a Real-nak esélye sincs stb...

Szerintem egy Barca Liverpool meccsen is Torreséknak drukkolna.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.08. 09:59:26

noname írta:Ezután a meccs után ki lehet jelenteni h mostmár a Porto az esélyesebb a továbbjutásra. Az MU-nak támadnia kell, a Porto pedig kontrákban nagyon erős. Ha Bruno Alves kap egy szép kiadós agymosást, akkor simán továbbjuthat a Porto!
Azért ilyen formában, ilyen nyugodtan nem jelenteném ki. Idegenben lőtt gólok ide, vagy oda. A MU olyan csapat amelyik akárkinek tud szórni egy laza 3-ast. Most valami beradgadt, de biztos vagyok benne, hogy Alex szervizeli a gépezetet és kihozza őket a hullámvölgyből.

Mindezek ellenére nem bánnám, ha a porto nyerne, mert akkor hullik egy angol csapat.( ezzel annyi a baj, hogy nem lesz barca mu álomdöntő, de hol van még az a május)
noname
Llegenda del Barça

2009.04.08. 08:52:55

Ezután a meccs után ki lehet jelenteni h mostmár a Porto az esélyesebb a továbbjutásra. Az MU-nak támadnia kell, a Porto pedig kontrákban nagyon erős. Ha Bruno Alves kap egy szép kiadós agymosást, akkor simán továbbjuthat a Porto!
A Fifa egy szégyen
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.08. 08:21:47

Jo kis meccs volt a Mu-Porto!!Bár azért ilxen szinten megengedhetetlen hibákat vétettek a csapatok!Főleg a MU részéről voltez meglepő.A védelmüket nagyon rég láttam ilyen megingathatonak!Az első és a második golnál is rosszul tolodott a védelem és ebből a golon kivül még sok portugál helyzet alakult ki.Nagyon hiányzott ferdinand,az alappillér.Támadojátékban pedig csak Rooney nyujtotta(talán)azt amit megszokhattunk.Ronaldonak csak momentumai voltak a meccsen.
A porto is rengeteg hibát vétett(melynek forrásai elsősorban B.Alves,bár hiba lenne rá kenni mindnet)ugyanakkor számos alkalommal rendkivü higatdan hozták k a labdát,és épitettek gyors támadoikra.Láthato hogy nagyon felszivták magukat erre a 90 percre.Nekem nagyon szimpatikus csapat(már az előző meccseik miatt is)Sajnáltam őket amikor tevez golt szerzett de szerencsére jött az egyenlitő gol.
A visszavágora egyértelmüen a porto utazhat lélektani előnyel és ha nem tér vissza ferdinand a védelembe akkor sztem a portonakvan esélye a továbbjutásra!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.08. 08:20:11

Ronaldonál is látszik az Aranylabda szindróma...csak árnyéka tavalyi önmagának. De azért igy lő pár gólt, de azt Ronaldinho is szokott. A játékkal van itt a probléma, ugyanazt látom Cristianonál, mint anno Dinhonál: Nem jönnek be a cselek, 1 vs. 1-ben rendre elvesztik a párharcokat. Az Aston Villa ellen sem volt túl jó C, a 2 gólja ellenére sem, csak a kitűnő lövőtechnikája ami megsegitette.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.08. 08:13:53

Nagyon jól játszott a Porto tegnap. Hatalmas gratuláció nekik, de tegyük hozzá, ehhez a Man Utd tökéletesen asszisztált. Ronaldo, Scholes, Carrick roppant halvány volt, hátul O'shea és Evans sem volt a leg magabiztosabb. Talán van der Saar és Evra aki hozta a Mu szintet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.08. 08:12:37

cps46 írta: Hulkot meg nem értem, miért hurrogja le mindenki. Tény, hogy önző, de elég egyedi stílusban adja elő, én nagyon bírom. 8) Mellesleg, ha megnézzük Lisandro és Rodriguez játékát is, abból kiderül, hogy a portói csatárok között gyakorlatilag nem létezik összjáték. Ha többet keresték volna egymást, az MU jobban is megfázhatott volna.
Ja és Hulk összehozott egy 11-est. Kár, hogy a bíró nem ezt a meccset nézte.
Én most láttam először játszani Hulkot, szóval nem tudom milyen játékos, de ezen a meccsen sztem is nagyon gyenge volt. Mindig cselezni akart, de soha nem sikerült, akármelyik védővel került össze. Erre mondják azt, h nagyot akart fingani, de bekakkantott.
A másik 2 támadó játéka viszont tetszett, Lisandro és Rodrigez nagyon jók voltak. Akinek még a Portoból nem tetszett a játéka: Bruno Alves. 1értelműen ő volt a gyenge pont a védelemben.
Amugy meg hatalmas grat a Portonak, ismét kiderült, h a mencseszter meg lehet fogni, akár a saját pályájukon is. Nagyon szoritok, h jussanak tovább.
A másik meccsen is számomra kedvező eredmény született, sztem az Arsenal otthon behuzza.
Van azért esély, h 2006 után ismét Barca-Arsenal döntő legyen, csodálatos lenne.. 8)
pety27
Capitá del Barça

2009.04.08. 06:51:49

Sziasztok!
én este már nagyon fáradt voltam lefeküdtem aludni.Most nézem az eredményeket és nem hiszek a szememnek!!!!???? felkeltem ,vagy álmodom??? :lol: Ez a Porto nagyon jól játszott,essen csak ki a MU,és játszunk döntőt a Portoval. :wink: :D
Nagyon várom a mai meccset,szoros lesz de szerintem behúzzuk.

FORCA BARCA!!
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.08. 00:02:31

albicelesteX írta:Porto megérdemelte az x-et semmivel sem volt gyengébb a nagyobb nevű ellenfelénél!A Hulk helyett kereshetnének valakit mert az egy gyökér!Lucho meg az egyik legnagyobb!Kár hogy nem Barcelona mezben van!
Luchot én is szívesen látnám nálunk, de nem a mai meccs alapján. A Porto középpályája ma 2 emberből állt: Fernando és Meireles nagyot játszott, Lucho szerintem nagyon kilógott. Voltak jó meglátásai, de soha nem tudta pontosan odarúgni, ahova kellett volna.
Hulkot meg nem értem, miért hurrogja le mindenki. Tény, hogy önző, de elég egyedi stílusban adja elő, én nagyon bírom. 8) Mellesleg, ha megnézzük Lisandro és Rodriguez játékát is, abból kiderül, hogy a portói csatárok között gyakorlatilag nem létezik összjáték. Ha többet keresték volna egymást, az MU jobban is megfázhatott volna.
Ja és Hulk összehozott egy 11-est. Kár, hogy a bíró nem ezt a meccset nézte.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.08. 00:02:01

Valóban nincs csúcsformában az elmúlt meccseken a M.U.,de minden nagy csapat sajátja, hogy össze tudják szedni magukat bármikor, akár váratlanul is. most már nem esélyesek, de nem is esélytelenek, jó kis visszavágó lesz.
védelembe visszatér Rio, akkor talán ismét összeáll a cucc,és 0ával lehozzuk a kapott dolgot,csak a kérdés,h lövünk e,és ha igen, akkor mennyi lesz a szükséges (persze 0 esetén csak 1:D).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.07. 23:21:49

gergo9 kollégával értenék én is egyet!

A Man U. ha összekapja magát, bárkit képes megverni a világon. A visszavágón bármi lehet.... Bár az is tény hogy jelenleg nincsenek a legjobb formájukban, de bármikor beállhat gyökeres változás.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
IvánC
Madridista

2009.04.07. 23:21:36

Deatjl, remélem minél kevesebb inglis tim jut tovább. Soha többet angol dominanciát, mert agyrákot kapok tőle. Meg elegem van a MU fanokból :)
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.04.07. 23:17:47

gekkodan írta:Egy kellemes kis 1-1-et látok a visszavágón és ManU kiesést. A mai játék után is baromság sima idegenbeli győzelmet mondani, főleg egy Porto ellen.

Száljunk földre kollégák. Az esélyes már nem a ManU.

Ja és gergo9! A "ManU klasszisokkal jobb csapat" kijelentés pedig önmagában véve enyhe túlzás, gyakorlatilag a gólok 2 kis védelmi hiba következményei voltak.

Sportban nincs olyan, hogy "HA", mert ennyi erővel ma 2-1 a Portonak a védelmi hibák osztályozása okán.

Ne jelentsünk már ki idegenben olyat, hogy a ManU klasszisokkal jobb csapat...Be kellett volna ma bizonyítani. Alapvetően lehet, hogy igazad van, sőt... De ebben a párharcban már nem. Egy otthoni 2-2 után nem ők az esélyesek, akár ManU a csapat neve, akár nem.
Persze ha csak az eredményt nézzük meg a mai játékot akkor a Porto az esélyes. De ha a csapatok alapvető erejét nézzük akkor azért jóval esélyesebb a MU főleg ismerve a PL-es Big Four erejét. Sztem nem egy meccsen hanem egy szezonban kell bizonyítani itt pedig nem zajlott le a visszavágó azért várnék még egy picit ezzel. Láttunk már olyat hogy a toronymagas esélyes csapat otthon betlizik most hirtelen a Milan jut eszembe 2007ből mikor a Bayernnel otthon 2-2 játszott idegenben pedig 2-0 nyert szemernyi esélyt sem hagyva az otthon játszó München-nek. Kipihenten azért jóval jobb játékra képes a mu mint amit ma láttunk tőlük a Porto pedig a maxot hozta ki magából.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.04.07. 22:58:37

Nagyon jól játszott a Porto, főleg ,h idegenben voltak 1 nem akármilyen csapat ellen!Már szerintem se a Manu az esélyes.Remélem ki is esnek!!!A Villareal meccs se volt rossz, a gólokat pedig el se hittem.mind2 fantasztikus volt.Jó lenne ,ha a Villareal jutna tovább az angolok szűrése végett.
De mind1!A lényeg a holnap és a BARCA!!!
Már most izgulok,sztem nem lesz könnyű egyáltalán.
VISCA BARCA!!!
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.07. 22:51:27

Hello mindenki, én a Porto meccset néztem és egy hibát találtam nálunk - HULK játékost... Olyan önző, hogy 1 meccse alatt unszimpatikus lett számomra...

Ha valakinek más véleménye van, akkor kíváncsi lennék rá...

am én későn vettem észre, h van TV6 neten, de én is nagyon köszönöm a linket... :-)

VIVA BARCA
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.07. 22:49:50

Egy kellemes kis 1-1-et látok a visszavágón és ManU kiesést. A mai játék után is baromság sima idegenbeli győzelmet mondani, főleg egy Porto ellen.

Száljunk földre kollégák. Az esélyes már nem a ManU.

Ja és gergo9! A "ManU klasszisokkal jobb csapat" kijelentés pedig önmagában véve enyhe túlzás, gyakorlatilag a gólok 2 kis védelmi hiba következményei voltak.

Sportban nincs olyan, hogy "HA", mert ennyi erővel ma 2-1 a Portonak a védelmi hibák osztályozása okán.

Ne jelentsünk már ki idegenben olyat, hogy a ManU klasszisokkal jobb csapat...Be kellett volna ma bizonyítani. Alapvetően lehet, hogy igazad van, sőt... De ebben a párharcban már nem. Egy otthoni 2-2 után nem ők az esélyesek, akár ManU a csapat neve, akár nem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.07. 22:49:00

barca99 írta:Amikor Tevez elsodorta Hulkot az 11-es volt? :roll:
Szerintem abszolút vitathatatlan az eset. Teveznek esélye nem volt a labda elérésére. Persze láttunk már ilyenért tizit meg nem is..... :)
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.04.07. 22:48:11

barca99 írta:Amikor Tevez elsodorta Hulkot az 11-es volt? :roll:
Az. Mákunk volt :?
Lezárt