-------------------------Valdes-------------------------
---Alves----------Puyol-------Piqué-------Maxwell---
-------------------------Touré-------------------------
------------Xavi---------------------Iniesta-----------
----Messi---------------Ibra-----------Henry---------
------------???????------------------Keita-------------
-------Pedro-----------Bojan--------??????-----------
Gudjohnsennel nem számolok, minden este mondok egy fohászt hogy el tudjuk adni.
Középső védőből több mint elég van, hisz minimum 3at kezdőbe raknék, Milito felépülhet, Henrique remélem többet játszik majd mint Cáceres, és még Abidal is tud vész esetén beljebb menni, nem beszélve Touréról ugye.
Alvesnek továbbra sincs cseréje, ez engem nyugtalanít. Sokkal inkább egy csere jobb bekket igazolnék, ha még kell vkit a védelembe. Volt az a Bruno Saltor gyerek, de nemtom mi van vele, meg azt se h kicsoda és hogy játszik.
Középpályára kell egy támadó kp!! nem Masche, vkpból is több van mint elég, nem beszélve a joker embereinkről.
Ha Keitát nem vkpnak számoljuk, félig tévesen, akkor is kell egy tkp.
Ilyenből nemtudom hogy nézhet most ki a piac, az az igazság.
Tegnap mikor kicsit beszélgettünk Ivánnal, nekem egyetlen ötletem volt, aminek biztosan örültem volna, ami biztos jó is lenne, csak szinte lehetetlen. Deco.

olcsón vissza lehetne hívni. Ha Ibrára volt ilyen irreálisan nagy értékünk, akkor azt a néhány millió eurót Decora is meg lehet kockáztatni. Csak ami egyszer volt, újra nem jön el. (Quimby) Értitek legtöbben, h miért.
És a bal támadó poszt is igencsak idegesít, Iniestának kéne fellépni, de már így sincs jó támadó középpályásunk rajta meg Xavin kívül.
És én csak ezeken felül hoznák 1 vagy 2 fiatalt. Talán Muniesát, Jeffrent.
Ez a keret így szűkebb a tavalyinál is, nem hogy egy még húzósabb idényre elég legyen. És azt se felejtsétek hogy a tavalyi évben a sérülések és eltiltások is elkerültek rendesen minket. Ez sose garantált.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila