Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind igaz és is lenne így a keret csak azt a két igazolást nyélbe kéne ütni. És kitudja sikerül-e?LM10 írta:A Sport.es szerint Guddy még a héten a West Ham játékosa lesz. Szóval tényleg kell még 1 kp. Nem kell klasszisnak lenni, bőven elég egy amolyan 6.- számú kp. Nekem is első hallásra úgy tűnik mintha gyengültünk volna tavaly óta pedig nem.
Eddig jött Maxwell,Ibra és Jeffren a B csaaptból. Távozott: Caceres,Hleb,Sylvinho,Eto'o,és már Guddy is annak tekinthető.
Viszont még veszünk egy védőt és egy kp.-t. +A fiatalokkal is kiegészülünk.
V.V.,Pinto, Jorquera
Alves,Puyi,Piqué,Maxwell,Márquez,Abidal,Henrique, és még 1 védő.
Touré,Xavi,Iniesta,Busquets,Keita, és ide télleg kell eg kp.
Messi,Ibra,Henry,Bojan,Pedro,Jeffren.
Ez 23 játékos. +még vannak fiatalok is
, szóval nem kell kétségbe esni, h többen távoztak eddig, mint érkeztek
Lavezzi az egyik kedvenc játékosom, de semmi esélye hogy itt kössön ki.Asys írta:Lavezzi "állítólag" elvágyódik Nápolyból, nagyon örülnék neki ha it kötne ki bár szinte esélytelen!
Masch tényleg jöhetne. Na de RiiseMessi0092 írta:Sztem azért nem hoznak annyi ifi játékos fel a felső keretbe mert ugyis a szezon 90-95% - ba a padon ülnének és akkor meg áll a fejlődésük azt csá...
hajrá barca mascherano jöjjön ideJAH MEG RIISE KÉNE IDE !!!
Hát ja eddig tényleg elég érdekesnek tűnik a dolog de még van egy kis idő igazolgatni. Meggyőződésem, hogy a háttérben folynak a munkálatok továbbra is. Ki gondolta volna, hogy Ribéry-vel már december óta tárgyaltunk és elvileg szóban meg is egyeztünk vele. Az már más kérdés, hogy ez a mai világban a 0-val egyenlő sajnos. Ha jól tudom az Interrel is már egy jó ideje tárgyaltunk Ibra ügyben mielőtt megjelent az első újságcikk róla. Szóval eddig is folytak tárgyalások a háttérben és ezután is fognak.OvaMind írta:Furán igazolunk Pep keretbővítést akart, de eddig mégis kevesebben vagyunk, mint tavaly. Mindenkép kell egy kp, szerintem bal támadó sem ártana.
Lavezzi elég durva fogás lenne.kennyke04 írta:Nem szeretem mikor mindenki egy kedvencét is hozná a csapathoz, de elkövetem én is ezt a hibát és leírom:
Hamsik-ot és Lavezzit is szívesen elnézegetném nálunk![]()
Előbbi kp.ra Xavi-Ini rotálására, Lave meg balszélre és Henryval rotálni, de lehetne Messivel is stb. sok lehetőség adódna, az a lényegés fiatalok is meg szerintem nagyon jók
Persze-persez,ezt én is tudom,de ha most elmegy Keita-Touré...Busquets-Xavi-Iniesta-Gudy(talán+a fiatalok)azért nem lesz egy erős kp-nkLG írta:Azért sztem a fiatalokkal is bővitve lesz a keret. És sztem Guddy nélkül van öt remek kpunk, Hatodik számúnak meg megteszi az izlandi, vagy esetleg Thiago.Laza írta:Ugy gonodolom Puyol fogja helyettesiteni Daniel Alvest!
ahogyan ez eddig is történt..örülnék,egy Jobb védőnek de sajnos nem sok esélyt látok!!
Középpályás kellene..remélem lesz még igazolást,mert eddig nem lett bővebb keret,és erősebbse sokkal
Azért sztem a fiatalokkal is bővitve lesz a keret. És sztem Guddy nélkül van öt remek kpunk, Hatodik számúnak meg megteszi az izlandi, vagy esetleg Thiago.Laza írta:Ugy gonodolom Puyol fogja helyettesiteni Daniel Alvest!
ahogyan ez eddig is történt..örülnék,egy Jobb védőnek de sajnos nem sok esélyt látok!!
Középpályás kellene..remélem lesz még igazolást,mert eddig nem lett bővebb keret,és erősebbse sokkal
Bruno Saltor ingyen ment a Valenciaba, lejárt a szerződése, mi is ezért akartuk elhozni, mert ingyér lett volna és padra tökéletes. Aztán ott kötött ki.Fernando írta:Bruno Saltor már a Valencia játékosa. Talán 3 vagy 5 millióért vették meg. Korábban azthiszem az Almeríában játszott.
Egyébként a Deco-féle ötletedet nagyon elvetem. Mikor még ittjátszott az utolsó évében, már akkoris túl volt a pályafutása zenitjén, ráadásul a morálja a béka segge alatt van. Azóta csak romlott a Chelsea-nél. És még 1 évvel öregebb lett.
Javult némit a szezon második felére, de akkor sem egy Márquez, Piqué esetleg Puyol szint.Laza írta:aHHH...Láttad játszani??mert szerintem,nem egy játékosrol beszélünk!Igazából kevés lehtőséget kapott de mindig hozta azt a teljesitményt,amivel nálam azt érte el hogy ha kezdőbe került,vagy került volna,nem izgultam hogy rajta megy el a mecs,mint pl.:anno Oleguer