Barca vs. Real
Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
csak én nem látom,most a hasonlítás alapjait? nekünk a Chelsea következik majd, akik szntem a bajnokságot úgy ahogy hagyni fogják,és rámennek az F.A. & Bl kettősre, ők is bent vannak a kupa döntőben, kicsit visszatérve a M.U.ra az igaz amiket írtál,de már nyertek egy világ,és egy liga kupát. és mindenhol állnak még...bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
de szntem egyenlőre a chelseavel kell törődnünk,és azt sem ebben a topickban.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a legjobb 16 között a BL-ben mind a 4 csapat ott volt. az atletico elég kemény csoportból. A Villarreal a 8 között is sőt sokáig partiban volt az Arsenallal.G-Jay írta:Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...
A Sevilla nem is olyan régen megnyerte kétszer is az UEFA-t.
De ha, bárki megfigyeli láthatja, hogy ez a normális helyzet, ami most van a spanyol bajnokságban. A reál és a Barca is nagyságrendekkel nagyobb pénzből gazdálkodik, mint a többiek.
Érdekesek ezek az egy idényes csapatok, minden évben van ilyen pl most a Malaga. Még uefa kupázni is van esélye aztán meg jövőre sehol se lesz.
ilyen volt a Sosiedad, Zaragoza, Celta stb
vesztett pontokat tekintve az bizony még 4 pont előny...bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nyomos érvszajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam.![]()

hát azok alapján amit HAZAI pályán műveltek ellenünk, látok rá 10%esélyt.
Tudom,h a madrid sem fantasztikus játékkal gyűjti a pontjait,de otthon meg lesz nekik, persze nagyon tudnék örülni akár egy x-nek is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem jönne rosszul a Classico előtt a 9 pontos előny.szajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam.![]()
Én optimista vagyok, mind a Sevillával, Valenciával, Chelseaval, és Villareallal kapcsolatban.
De h a kikapunk a Madridtól akkor is legyen egy 6 pontos előnyünk.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam.

Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Szerencsére nem volt szerencsém a Real tegnapi meccsét látni...
De ahogy olvasom, ugyanazt csinálták, mint eddig. Nos, ez van, és talán itt derül ki a legjobban, hogy Juande nem az-az edző, aki látványos focit játszat, hanem aki az eredményekre megy.
Ha visszagondoltok, a Sevilla is ezt játszotta, más kérdés, hogy ott elől sokkal kreatívabbak voltak, holott semmiben sem volt erősebb az a Sevilla-keret, mint ez a Real...
Következő fordulóban otthon játszanak a Getaféval, kíváncsi vagyok, hogy bírják-e a szerda-szombat ritmust
Viccet félretéve, remélem, bezavarja őket legalább egy picit, és akkor lehet esélye a Getafének.

Ha visszagondoltok, a Sevilla is ezt játszotta, más kérdés, hogy ott elől sokkal kreatívabbak voltak, holott semmiben sem volt erősebb az a Sevilla-keret, mint ez a Real...
Következő fordulóban otthon játszanak a Getaféval, kíváncsi vagyok, hogy bírják-e a szerda-szombat ritmust

.
Most jönnek majd a legjobb meccsek. Kiwi vagyok, hogy melyik csapat lesz jobb ezeken a rangadókon..
Szerintem jövőhéten mind a két csapat nyerni fog. Idegenbe a Real a Getafe otthonába, majd a Barca is otthon a Sevilla ellen.
Majd két hét múlva, szerintem a Madrid botlik a Sevilla otthonába
, míg a Barca valahogy, de begyűri a Valenciát El Classico x lesz szerintem, nagy iramban, többi meg már lényegtelen lesz. 
Szerintem jövőhéten mind a két csapat nyerni fog. Idegenbe a Real a Getafe otthonába, majd a Barca is otthon a Sevilla ellen.
Majd két hét múlva, szerintem a Madrid botlik a Sevilla otthonába

- miihii
- KHAL
Mindenesetre,egy támogatót máris találtál itt!P'robinho írta:...minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címet), mert a rangadókon nem hinném, hogy túl sok pontot gyűjtenénk. sztem ez a 6 pont ez nőni fog olyan 8-10 pontra, bár eme nézetemet nem sokan támogatják. persze lehet, hogy itt ennek nagyobb sikere lesz.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
nem kell elnézést kérned, minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címetelnézést kérek előre is az esetleges realos olvasoktól, de kezd nagyon elegem lenni... mint az mu, a real is szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be, rohadtul dühítő... tudom, most az fog jönni, h a Barca is csak 1 gólt rúgott

küzdőszellem, nyerni akarás, jó védelem,jó vkp-k +robben meg marcelo meg néha higu és huntiAzt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Elképesztő, hogy ez a két nagycsapat mennyire bucira veri a mezőnyt. És ami számomra meglepő, hogy a Madrid is képes ilyen sorozatra. Az uccsó 16 meccsből 15-öt nyertek, 11-en gólt sem kaptak... (ha jól számoltam)
Nem tudom, hogy ennyire gyenge lenne a többi csapat, mert a fővárosiak játékát elnézve azt nem lehet mondani, hogy lefocizzák az ellenfeleiket.
Van egy olyan sejtésem, hogy az edzőnek nagyon nagy érdemei vannak ebben a menetelésben(ugyebár a Sevillával is elért ezt azt), elképzelem, ahogy Barcelonában imádkoznak a szurkolók, hogy Perez hatalomra kerülésével legyen egy J.Ramos-Ancelotti szerű csere
.
Nem tudom, hogy ennyire gyenge lenne a többi csapat, mert a fővárosiak játékát elnézve azt nem lehet mondani, hogy lefocizzák az ellenfeleiket.
Van egy olyan sejtésem, hogy az edzőnek nagyon nagy érdemei vannak ebben a menetelésben(ugyebár a Sevillával is elért ezt azt), elképzelem, ahogy Barcelonában imádkoznak a szurkolók, hogy Perez hatalomra kerülésével legyen egy J.Ramos-Ancelotti szerű csere

A Bajnokság topicban már papoltam róla, de mégegyszer elmondom, hogy ez a bajnokság nagyon könnyen elúszhat. Ez már így fog menni végig. Tré játékkal nyernek. Remélem ellenünk nem. Akkor még 2-szer hibázhatunk. 

elnézést kérek előre is az esetleges realos olvasoktól, de kezd nagyon elegem lenni... mint az mu, a real is szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be, rohadtul dühítő... tudom, most az fog jönni, h a Barca is csak 1 gólt rúgott, de nem mind1, milyen körülmények között...
lehet, h teljesen véletlen, de a 3, általam "enyhén szólva" nem kedvelt csapat idén minden tekintetben kimeríti a nézhetetlen eredményfoci fogalmát...(inter,mu,real...)
lehet, h teljesen véletlen, de a 3, általam "enyhén szólva" nem kedvelt csapat idén minden tekintetben kimeríti a nézhetetlen eredményfoci fogalmát...(inter,mu,real...)
- Mihu
- Director del Fútbol
Azért ennyire ne legyünk biztosak abban, hogy nyerni fogunk Madridban......a madridiak mindent.....szó szerint mindent be fognak vetni a győzelem érdekében. Nem csodálkoznék rajta hogy ha Messi nem játszaná végig a meccset....a téli meccs után simán kinézem belőlük hogy arra fognak játszani, hogy Messit teljesen kivonják a forgalomból. Ha Messi megvan akkor jönnek a többiek. Szerintem az egész meccsre az lesz a jellemző, hogy gusztustalanul oda fognak rúgni a játékosainknak. Persze ez az egész borul, hogy ha a bíró nem fogja tolerálni a belépőket.....mert decemberben a bíró szemet hunyt ezek felett. Befújta a szabadrúgást, kiosztott vagy 2 sárgát és kész. Messinek meg letaposták a sarkát, rácsúsztak a bokájára, térden rúgták, bodicsekelték.... semmi probléma. Na de majd úgyis kiderül 2 hét múlva.danko94 írta:Ha kicsit a számokat nézegetjük, 7 meccs van még vissza abbol ha a következő 3 at megnyerjük és a visszalevő 4 böl egyen legalább döntetlent érünk el, akkor bajnokok vagyunk! A Real bármit csinálhat, ha Madridba tudunk nyerni, akkor szerintem 98% a bajnoki cím...
- danko94
- Entrenador del Barça
Ha kicsit a számokat nézegetjük, 7 meccs van még vissza abbol ha a következő 3 at megnyerjük és a visszalevő 4 böl egyen legalább döntetlent érünk el, akkor bajnokok vagyunk! A Real bármit csinálhat, ha Madridba tudunk nyerni, akkor szerintem 98% a bajnoki cím...
Nekem különösen az a rész tetszik hogy ne rá szavazzanak, ha jóban akarnak lenni a barcával. Lehet hogy Florentínó pénzeli az öreg Gáspárt hogy ilyeneket nyilatkozzon. 

Barcelona: a korábbi elnök Florentino Pérez ellen kampányol
Joan Gaspart, a Barcelona korábbi klubelnöke petícióban tiltakozik az ellen, hogy Florentino Pérez legyen újra a Real Madrid első embere.
Joan Gaspart 2000 és 2003 között volt a katalán klub elnöke, abban az időszakban, amikor Pérez „regnálása” is tartott. „Remélem, hogy Pérezt nem választják meg elnöknek. Arra kérem a madridakat, hogy ne rá szavazzanak, ha jóban akarnak lenni a Barcával. Bárkire szavazhatnak, csak ne rá!” – hangzik Pérez felhívása.
nso-féle idióta szöveg...
ezszerint Pérez maga ellen kampányol...
amúgymeg ez a nap vicce, mert pont egy olyan ember kampányol, akinek a "munkássága" alapján nem foglalják imába a nevét a Barca-nál...
Joan Gaspart, a Barcelona korábbi klubelnöke petícióban tiltakozik az ellen, hogy Florentino Pérez legyen újra a Real Madrid első embere.
Joan Gaspart 2000 és 2003 között volt a katalán klub elnöke, abban az időszakban, amikor Pérez „regnálása” is tartott. „Remélem, hogy Pérezt nem választják meg elnöknek. Arra kérem a madridakat, hogy ne rá szavazzanak, ha jóban akarnak lenni a Barcával. Bárkire szavazhatnak, csak ne rá!” – hangzik Pérez felhívása.
nso-féle idióta szöveg...
ezszerint Pérez maga ellen kampányol...
amúgymeg ez a nap vicce, mert pont egy olyan ember kampányol, akinek a "munkássága" alapján nem foglalják imába a nevét a Barca-nál...
-
- Llegenda del Barça
nem tudom, h lehetnek-e akármilyen szinten hátsó szándékaik ezzel a bugival kapcsolatban, de az biztos, hogy ha madridi részről be akartak tartani a barcának, akkor nem szórakoztak, hanem egyértelműen megtették a (szerintük) szükséges lépéseket. ahogy legutóbb (már ami kiderült) messi ügyében is, amikor felhozta az egybe rijkaard a gyereket, a madrid mindent elkövetett azügyben, h ne kaphasson játékengedélyt. persze nem egyedül szerepeltek ebben a bugiban, mert még a fél ligát beizzították, h tiltakozzanak, szerencsére nem jött össze nekik. mondjuk volt mitől tartaniuk.
szerintem most nem ilyen ez a szitu.

szerintem most nem ilyen ez a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA