Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Replay
Director del Fútbol

2009.04.19. 16:02:25

Wesley Sneijderre négy-öt hét kihagyás vár, miután térdszallagszakadást szenvedett a Recreativo Huelva elleni spanyol bajnokin.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 12:31:45

bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
csak én nem látom,most a hasonlítás alapjait? nekünk a Chelsea következik majd, akik szntem a bajnokságot úgy ahogy hagyni fogják,és rámennek az F.A. & Bl kettősre, ők is bent vannak a kupa döntőben, kicsit visszatérve a M.U.ra az igaz amiket írtál,de már nyertek egy világ,és egy liga kupát. és mindenhol állnak még...

de szntem egyenlőre a chelseavel kell törődnünk,és azt sem ebben a topickban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Brian 20

2009.04.19. 12:27:11

G-Jay írta:
kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...
a legjobb 16 között a BL-ben mind a 4 csapat ott volt. az atletico elég kemény csoportból. A Villarreal a 8 között is sőt sokáig partiban volt az Arsenallal.
A Sevilla nem is olyan régen megnyerte kétszer is az UEFA-t.
De ha, bárki megfigyeli láthatja, hogy ez a normális helyzet, ami most van a spanyol bajnokságban. A reál és a Barca is nagyságrendekkel nagyobb pénzből gazdálkodik, mint a többiek.
Érdekesek ezek az egy idényes csapatok, minden évben van ilyen pl most a Malaga. Még uefa kupázni is van esélye aztán meg jövőre sehol se lesz.
ilyen volt a Sosiedad, Zaragoza, Celta stb
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.19. 12:04:12

bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
vesztett pontokat tekintve az bizony még 4 pont előny...
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.19. 11:58:24

Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 11:53:48

szajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam. :wink: :)
nyomos érv :D

hát azok alapján amit HAZAI pályán műveltek ellenünk, látok rá 10%esélyt.

Tudom,h a madrid sem fantasztikus játékkal gyűjti a pontjait,de otthon meg lesz nekik, persze nagyon tudnék örülni akár egy x-nek is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.19. 11:49:04

szajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam. :wink: :)
Nem jönne rosszul a Classico előtt a 9 pontos előny.
Én optimista vagyok, mind a Sevillával, Valenciával, Chelseaval, és Villareallal kapcsolatban.
De h a kikapunk a Madridtól akkor is legyen egy 6 pontos előnyünk.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
szajko
Director del Fútbol

2009.04.19. 11:33:06

A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam. :wink: :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.19. 11:25:40

kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.19. 11:20:09

Szerencsére nem volt szerencsém a Real tegnapi meccsét látni... :lol: De ahogy olvasom, ugyanazt csinálták, mint eddig. Nos, ez van, és talán itt derül ki a legjobban, hogy Juande nem az-az edző, aki látványos focit játszat, hanem aki az eredményekre megy.

Ha visszagondoltok, a Sevilla is ezt játszotta, más kérdés, hogy ott elől sokkal kreatívabbak voltak, holott semmiben sem volt erősebb az a Sevilla-keret, mint ez a Real...

Következő fordulóban otthon játszanak a Getaféval, kíváncsi vagyok, hogy bírják-e a szerda-szombat ritmust :lol: Viccet félretéve, remélem, bezavarja őket legalább egy picit, és akkor lehet esélye a Getafének.
.
Zolika10
Jugador d'estrella

2009.04.19. 10:49:59

Most jönnek majd a legjobb meccsek. Kiwi vagyok, hogy melyik csapat lesz jobb ezeken a rangadókon..
Szerintem jövőhéten mind a két csapat nyerni fog. Idegenbe a Real a Getafe otthonába, majd a Barca is otthon a Sevilla ellen.
Majd két hét múlva, szerintem a Madrid botlik a Sevilla otthonába 8) , míg a Barca valahogy, de begyűri a Valenciát El Classico x lesz szerintem, nagy iramban, többi meg már lényegtelen lesz. :roll:
miihii
KHAL

2009.04.19. 10:16:43

P'robinho írta:...minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címet :D ), mert a rangadókon nem hinném, hogy túl sok pontot gyűjtenénk. sztem ez a 6 pont ez nőni fog olyan 8-10 pontra, bár eme nézetemet nem sokan támogatják. persze lehet, hogy itt ennek nagyobb sikere lesz. :D
Mindenesetre,egy támogatót máris találtál itt! 8) Nagyjából egy véleményen vagyunk :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.19. 00:34:03

elnézést kérek előre is az esetleges realos olvasoktól, de kezd nagyon elegem lenni... mint az mu, a real is szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be, rohadtul dühítő... tudom, most az fog jönni, h a Barca is csak 1 gólt rúgott
nem kell elnézést kérned, minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címet :D ), mert a rangadókon nem hinném, hogy túl sok pontot gyűjtenénk. sztem ez a 6 pont ez nőni fog olyan 8-10 pontra, bár eme nézetemet nem sokan támogatják. persze lehet, hogy itt ennek nagyobb sikere lesz. :D
ferninho
Madridista

2009.04.19. 00:28:19

küzdőszellem, nyerni akarás, jó védelem,jó vkp-k +robben meg marcelo meg néha higu és hunti :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.19. 00:23:25

Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2009.04.19. 00:20:19

Elképesztő, hogy ez a két nagycsapat mennyire bucira veri a mezőnyt. És ami számomra meglepő, hogy a Madrid is képes ilyen sorozatra. Az uccsó 16 meccsből 15-öt nyertek, 11-en gólt sem kaptak... (ha jól számoltam)
Nem tudom, hogy ennyire gyenge lenne a többi csapat, mert a fővárosiak játékát elnézve azt nem lehet mondani, hogy lefocizzák az ellenfeleiket.

Van egy olyan sejtésem, hogy az edzőnek nagyon nagy érdemei vannak ebben a menetelésben(ugyebár a Sevillával is elért ezt azt), elképzelem, ahogy Barcelonában imádkoznak a szurkolók, hogy Perez hatalomra kerülésével legyen egy J.Ramos-Ancelotti szerű csere :D.
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.19. 00:11:07

A Bajnokság topicban már papoltam róla, de mégegyszer elmondom, hogy ez a bajnokság nagyon könnyen elúszhat. Ez már így fog menni végig. Tré játékkal nyernek. Remélem ellenünk nem. Akkor még 2-szer hibázhatunk. :roll:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.19. 00:03:53

elnézést kérek előre is az esetleges realos olvasoktól, de kezd nagyon elegem lenni... mint az mu, a real is szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be, rohadtul dühítő... tudom, most az fog jönni, h a Barca is csak 1 gólt rúgott, de nem mind1, milyen körülmények között...

lehet, h teljesen véletlen, de a 3, általam "enyhén szólva" nem kedvelt csapat idén minden tekintetben kimeríti a nézhetetlen eredményfoci fogalmát...(inter,mu,real...)
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.18. 23:41:10

Mihu írta:Azért ennyire ne legyünk biztosak abban, hogy nyerni fogunk Madridban......
Végig odaírtam a ,,ha" szócskát. Am a többivel egyetértek.
Mihu
Director del Fútbol

2009.04.18. 23:28:50

danko94 írta:Ha kicsit a számokat nézegetjük, 7 meccs van még vissza abbol ha a következő 3 at megnyerjük és a visszalevő 4 böl egyen legalább döntetlent érünk el, akkor bajnokok vagyunk! A Real bármit csinálhat, ha Madridba tudunk nyerni, akkor szerintem 98% a bajnoki cím...
Azért ennyire ne legyünk biztosak abban, hogy nyerni fogunk Madridban......a madridiak mindent.....szó szerint mindent be fognak vetni a győzelem érdekében. Nem csodálkoznék rajta hogy ha Messi nem játszaná végig a meccset....a téli meccs után simán kinézem belőlük hogy arra fognak játszani, hogy Messit teljesen kivonják a forgalomból. Ha Messi megvan akkor jönnek a többiek. Szerintem az egész meccsre az lesz a jellemző, hogy gusztustalanul oda fognak rúgni a játékosainknak. Persze ez az egész borul, hogy ha a bíró nem fogja tolerálni a belépőket.....mert decemberben a bíró szemet hunyt ezek felett. Befújta a szabadrúgást, kiosztott vagy 2 sárgát és kész. Messinek meg letaposták a sarkát, rácsúsztak a bokájára, térden rúgták, bodicsekelték.... semmi probléma. Na de majd úgyis kiderül 2 hét múlva.
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.18. 23:15:54

Ha kicsit a számokat nézegetjük, 7 meccs van még vissza abbol ha a következő 3 at megnyerjük és a visszalevő 4 böl egyen legalább döntetlent érünk el, akkor bajnokok vagyunk! A Real bármit csinálhat, ha Madridba tudunk nyerni, akkor szerintem 98% a bajnoki cím...
Mihu
Director del Fútbol

2009.04.18. 23:08:39

Erről ennyit :roll: :roll:
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.04.18. 14:01:55

Nekem különösen az a rész tetszik hogy ne rá szavazzanak, ha jóban akarnak lenni a barcával. Lehet hogy Florentínó pénzeli az öreg Gáspárt hogy ilyeneket nyilatkozzon. :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.18. 13:40:23

Barcelona: a korábbi elnök Florentino Pérez ellen kampányol
Joan Gaspart, a Barcelona korábbi klubelnöke petícióban tiltakozik az ellen, hogy Florentino Pérez legyen újra a Real Madrid első embere.
Joan Gaspart 2000 és 2003 között volt a katalán klub elnöke, abban az időszakban, amikor Pérez „regnálása” is tartott. „Remélem, hogy Pérezt nem választják meg elnöknek. Arra kérem a madridakat, hogy ne rá szavazzanak, ha jóban akarnak lenni a Barcával. Bárkire szavazhatnak, csak ne rá!” – hangzik Pérez felhívása.

nso-féle idióta szöveg...
ezszerint Pérez maga ellen kampányol...

amúgymeg ez a nap vicce, mert pont egy olyan ember kampányol, akinek a "munkássága" alapján nem foglalják imába a nevét a Barca-nál...
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.17. 22:26:57

nem tudom, h lehetnek-e akármilyen szinten hátsó szándékaik ezzel a bugival kapcsolatban, de az biztos, hogy ha madridi részről be akartak tartani a barcának, akkor nem szórakoztak, hanem egyértelműen megtették a (szerintük) szükséges lépéseket. ahogy legutóbb (már ami kiderült) messi ügyében is, amikor felhozta az egybe rijkaard a gyereket, a madrid mindent elkövetett azügyben, h ne kaphasson játékengedélyt. persze nem egyedül szerepeltek ebben a bugiban, mert még a fél ligát beizzították, h tiltakozzanak, szerencsére nem jött össze nekik. mondjuk volt mitől tartaniuk. 8)
szerintem most nem ilyen ez a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt