kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...