Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért a hátterem is üt:gekkodan, az fm topikban írta:
Az egész hsz-edben az Elano-féle rajz ér a legtöbbet, de az üt![]()
Nem kötekszem, csak megjegyeztem. Mindig csak kívánod a boldog névnapot aztán sose kapok semmit.Perrero a Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban topicban írta:Boldog névnapot Drigo![]()
és ne kötekedj...
G-Jay!G-Jay írta:VT![]()
Nem az én cuccaim húzzák szét a forumot, mondjuk alapból én nem látom hogy szét lenne húzva. Bőven kevésbé szélesebb mint amit max elbír a forumDe ha probléma, akkor a modik szóljanak rám pü-ben
Pontosan február 2-án lehet bemenni és fellebbezni ha nem úgy javítottak, ahogy az neked teccikMaster19 írta:Február 2.Nekem is a matek lett a rosszabbCFirpo3 írta:Az eredményeket mikor tudjátok meg?
Az eredményeket mikor tudjátok meg?Demonhunter írta:Huhh! Túlestünk a felvételin! A magyarom meglepően jól sikerült szerintem, de a matek, amit jobban tudok nem lett olyan jó10-ből 2 feladat sztem teljesen rossz, de a magyarnál mindenhova tudtam írni, és szerintem jó lett! LP és a többi felvizőtől is várom az eredményeket!
Gyere csak,maradt még némi elrejtett páleszDrigo írta: Tudom még a cimed semmi probléma...
Tudom még a cimed semmi probléma...Tim írta:Én is köszöntöm Danit,abból az alkalomból hogy immár Rajmund,az új neve(vagy Zelma..)!![]()