2009.01.23. 21:35:02
Üdv!
Ha már így a gépek leterhelésénél tartunk, felvetnék én is egy problémát, hátha lenne vkinek ötlete, hogy mit tegyek. Nem tudom ki mennyire hallott az Artlantis nevü programról. Egy renderelő program, arra használom, hogy archicadban megtervezett epületekről ott készítek rendereket. a problémám az, hogy kb 5 perc után a processzorom egyszerűen bekattan es felpörög 70 %-ra, belassul az egész gép és általában csak a restart szokott segíteni. a windows task managerben futó system fájlokban lehet a probléma, ugyanis ott van egy olyan hogy ATKKB service, ami mellett ki is írja hogy neki van szüksége 60%-ra a processzorbol. Utánanéztem ennek az ATKKB service-nek és annyi kiderült hogy a videokártyámhoz van köze, mivel az Asus. Szóval a kérdésem az lenne, hogy nem tud e erről többet valaki, vagy hogy mi lehet a gond?, kompatibilitási problémák? a videokártya (asus x1950 ddr3) az alaplapom is Asus (Asus P5b)... elvileg kompatibilisek kellene, hogy legyenek. Az irodában gyengébb gépem van, és ott teljesen simán fut a program akár több ablakkal is megnyitva.
Előre is köszi az esetleges választ!