Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.26. 11:53:35

További hír, hogyha nem jön Ribéry a balszélre, akkor senkit sem igazolnak oda
ezt itt olvastam a fórumon. én őszintén kérdezem, hogy van még reális esély Ribery leigazolására? csak mert a francia azt mondta, hogy a realba akar menni, és ezt továbbra is tratja: itt a bizonyíték. szóval szerintem ezen még rágódni se kéne a vezetőknek. ha félreértettem valamit bocsi, csak nekem ebből ez jött le.
amúgy, hogy ne legyen kicsitse OFF jellegű: szeintem még 2 ember közül jöhet valaki, akik Mascherano és Fabregas. valaki le tudá írni hogy kinek menyi a jelenlegi piaci értéke? előre is kösz, én amúgy Cescnek örülnék nagyon :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.25. 13:13:02

LM10 írta:Elvileg ma jelentik be, h végülis Ibra mennyibe került...lehet, h nincs is benne Hleb az üzletben. Én már láttam olyat is h Samu+48 milla.... :shock:
Hleb a Maxwell üzlet része volt.

Elvileg Ibra ára 48-52 millió ojró+ Samu.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LM10
Director del Fútbol

2009.07.25. 13:11:07

Elvileg ma jelentik be, h végülis Ibra mennyibe került...lehet, h nincs is benne Hleb az üzletben. Én már láttam olyat is h Samu+48 milla.... :shock:
House
Entrenador del Barça

2009.07.25. 12:37:32

Tomsa írta:Nem fog Muniesa játszani még idén. 1-2x beállhat, de még nem fog. nem lehet még rábízni ekkora feladatot. Jövőre viszont minden esély meg van erre. Azért ne felejtsük el, hogy egy fiatal védőn mindig nagyobb a nyomás, mint egy csatáron.
Egy védőn mindig nagyobb a nyomás. Csatár vmit elszúr, van még 10 esélye. Védő vmit elszúr, jön is a hátrány. De egyébként én is ezt látom Muniesával kapcsolatban.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.07.25. 12:30:32

Nem fog Muniesa játszani még idén. 1-2x beállhat, de még nem fog. nem lehet még rábízni ekkora feladatot. Jövőre viszont minden esély meg van erre. Azért ne felejtsük el, hogy egy fiatal védőn mindig nagyobb a nyomás, mint egy csatáron.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.25. 12:27:10

Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez

Így mindjárt eggyel több van belőlük.És én azt jósolom,h Ő lesz a szezon meglepetés embere.A másik pedig Gai. :wink:

Nem kell aggódni,minden posztra meglesz a megfelelő számú ember. :)
Nagyon tehetséges fiatalok, csak még 1 évet azért várnék ezzel a robbanással. Néhány meccset jósolok nekik, főleg a kupában, meg rotálás céljából néha 1-1- rizikósabb meccsen ami még meglepetés lesz, de ki tudja, lehet élnek a bizalommal.

Azonban akkor is kell lennie 1 hierarchiának.
Jeffren az akinek meg kéne kapnia a lehetőséget a bizonyításra, és Pedro is kaphatna több meccset hogy játsszon. Ha a kort nézzük, tapasztalatot, akkor eddig Muniesáéknál előrébb vannak, más kérdés, hogy valószínűsíthető hogy ő és Gai jóval fontosabb szerepet fognak játszani a csapaton belül és sokkal több esélyük van hogy a jövő nagy sztárjai legyenek.

Csak amiatt nem kell elfelejteni 1 tehetséges játékost mert idősebb mint a többi csodagyerek szvsz, pont az ilyeneknek jött el az idejük hogy bizonyítsanak, a "titánok" előtt van még az egész jövő.

Kérdés hogy a köv meccseken Pep valóban próbálja beépíteni a fontosabb ifjakat, vagy mindenki meg kapja-e megint a lehetőséget. Mert megnéznék 1 olyan meccset ahol a komplett első csapat játszik és beáll cserének ugye mondanom sem kell Pedro, Jeffren, az én tegnapi felfedezettem Rochina, nyilván a nem ügyetlen Gai :)
Meg persze Dos Santosra nagyon kíváncsi lennék mit alkotna mondjuk Xavival és Touréval a középpályán, a védelemben meg Muniesára Montoyával együtt.

Oriol, Espasandín játéka nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Mondjuk csak egy meccs alapján.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.25. 12:17:24

noname írta:A kezdőbe történő igazolások ezzel lezárultak, de azt hiszem h a java még csak most jön. Hleb távozásával szükség lesz egy kratív kpra, persze lehet h a fiatalok meggyőzik Pep-et az előszezonban, de ahhoz igen jó teljesítményt kell nyújtsanak. A balszélső téma is sztem igen közel áll a végétől, hiszem még mindig ott futkos kint egy Silva, egy Mata és még sokan mások. Egy középső védő érkezése se kizárt, illetve könnyen lehet h Caceres távozik.Guddy helyzete is érdekes, hiszen ő se tudja h mit akar és sztem a klub is max akkor adja el, ha már jött egy kreatív kp.Lesz itt még bőven min csámcsogni! :P :D

Nem tudom, hogy a Valenciából tudunk értelmes áron igazolni valakit! Látva mit művelt a vezetőség a Villa ügy kapcsán, ne fűzzünk nagy reményt Mata vagy Silva igazolásához!
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.25. 12:09:30

Szerintem még egy balszélső kéne ebbe a csapatba mondjuk Robinho és akkor meg lennék az igazolásokkal.
Visca del Barca
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.24. 23:09:45

Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez

Így mindjárt eggyel több van belőlük.És én azt jósolom,h Ő lesz a szezon meglepetés embere.A másik pedig Gai. :wink:

Én is ezt a két játékost találom a jövő legnagyobb ígéreteinek a Barcában. Muniesa nem hiszem, de Gai feljöhetne az A csapatba.
Kiváncsi lennék rá, nagy reményeket fűzök hozzá. Nagyon jó szélső, a kupában vagy kisebb meccseken mindenképpen játszatnám. Remélem fogom látni a szezonban játszani.

Nem kellene sok fiatalta felhozni, de 1-2 ember mindenképp megérett rá. Bár engem Pedrito nem nagyon tudott meggyőzni, igaz nem is sokat játszott. Viszont az nagyon jó, hogy Pep tökéletesen ismeri ezeket a srácokat így van fogalma arról ki érdemes a bizalmára és ki nem.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2009.07.24. 20:53:18

A kezdőbe történő igazolások ezzel lezárultak, de azt hiszem h a java még csak most jön. Hleb távozásával szükség lesz egy kratív kpra, persze lehet h a fiatalok meggyőzik Pep-et az előszezonban, de ahhoz igen jó teljesítményt kell nyújtsanak. A balszélső téma is sztem igen közel áll a végétől, hiszem még mindig ott futkos kint egy Silva, egy Mata és még sokan mások. Egy középső védő érkezése se kizárt, illetve könnyen lehet h Caceres távozik.Guddy helyzete is érdekes, hiszen ő se tudja h mit akar és sztem a klub is max akkor adja el, ha már jött egy kreatív kp.Lesz itt még bőven min csámcsogni! :P :D
A Fifa egy szégyen
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.07.24. 20:03:07

most akkor fog jönni Ibra vagy nem mert most azt írják, hogy Hleb akar aradni a Barcában és, hogy vele még nem beszéltek
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.24. 19:44:03

Bestbarca írta:http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=

Lehozta az elmundo is! Dmitri Chygrynskiy a Barcába akar jönni, azt kéri, hogy engedjék el! Hát nem tudom, elengedik e, rendesen ki van bélelve a tulaj, több mint 31 milliárd dollárja van! Hivatalosan Európa leggazdagabb embere! :wink:
Hagyjuk máár. Akkor szúrom magam tökön egy fakanállal ha őt jövőre Barca mezben látom :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.24. 19:33:54

http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=

Lehozta az elmundo is! Dmitri Chygrynskiy a Barcába akar jönni, azt kéri, hogy engedjék el! Hát nem tudom, elengedik e, rendesen ki van bélelve a tulaj, több mint 31 milliárd dollárja van! Hivatalosan Európa leggazdagabb embere! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.07.24. 19:26:50

Én úgy gondolom, h Gai Assulin aki nagyot robbanthatna a mostani idényre, de Muniesa szvsz még 1 évet "csak" Atleticezik, és utána majd egyre többet játszhat. Am nekem is szimpi a srác :wink:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.24. 19:26:30

Biztosan több lehetőséget fog idén kapni a nagy csapatban. Nem kell elsietni a dolgot, rengeteg ideje van még. A kupa számára a legjobb fejlődési lehetőség.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.24. 19:15:35

Nem is Neked kell bizonyítania. :wink:

Egyébként egy szóval nem mondtam,h rá kellene alapoznunk a védelmet.Csak megemlítettem mint lehetséges alternatíva.És nem azért mert tavaly láttam tíz percet focizni hanem mert nagyon úgy néz ki,h Pep is számol vele.Így nekünk is számolni kell vele.

És mivel szeretem a fiatalokat nyugodt szívvel elnézném ahogy focizik és nem esnék kétségbe akkor se ha Pep valamilyen oknál fogva rá alapozna.(ami nyilván kizárt de azt mondom bármi megtörténhet) Viszont reálisan egy pár kupa meccs és egy egy könnyebb bajnoki jár idén neki.(amiken aztán akár be is robbanhat :) )
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.24. 19:14:20

Persze-persze. Nekem is szimpatikus a srác nagyon. Az elszántság 10 perc alatt lejött róla. Ha Cáceres elmegy talán reális esély lehet rá, hogy egy 5-6 meccset játsszon jövőre.
TZS
Capitá del Barça

2009.07.24. 19:12:42

Fernando írta:
Marc Muniesa Martínez

Olvass vissza. Nem felejtik ki annyian, de egy 17 éves srácra ne alapozzunk már, mert tavaly játszott egy 10 percet meg leült a kispadra a BL döntőn. Ő még nem bizonyított (nekem legalábbis). Ettől függetlenül kb 6.-7. középhátvédnek okés. Nem kell vennünk.
Ezt így gondolom én is.
Az okés, hogy ügyes, tehetséges és számomra szimpatikus is a srác, de még mindig csak 17 éves, olyan nagyon nem kell és nem is szabad rá alapozni.
Bár a "könnyebb" meccseken jó lenne a pályán látni. Szerintem.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.24. 19:09:27

Marc Muniesa Martínez

Olvass vissza. Nem felejtik ki annyian, de egy 17 éves srácra ne alapozzunk már, mert tavaly játszott egy 10 percet meg leült a kispadra a BL döntőn. Ő még nem bizonyított (nekem legalábbis). Ettől függetlenül kb 6.-7. középhátvédnek okés. Nem kell vennünk.

fcbarca0827: szerintem tavaly simán ő volt a legjobb középhátvédünk a sérülése előttéig.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.24. 19:08:31

kristop írta:már kezdtem kételkedni magamban, de aztán csak utánanéztem, és én emlékeztem akkor jól. kényszermegoldás, játszott már ott, úgy emlékszem a válogatottban többször is. de ennyi. mint ahogy Tourét se szeretném középső védőnek látni a következő idényben.
Fernando írta:Márquez eredeti posztja védő. Rijkaard próbálta ki vkp-n. És ne volt rossz. De ő azért messze nem támogatja úgy a támadásokat, mint Touré vagy Busquets.
Akkor bocsi... :wink:
De, egyébként szerintem még mindig jobb védekező középpályásként, mint középső védőként... 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.24. 19:07:11

Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.24. 19:05:47

fcbarca0827 írta:
kristop írta:szerintem még minimum egy középpályásra és egy középső védőre szükségünk van.

tényleg egy hónapig ne legyen más vkp a csapatban csak Busquets? vagy ilyen kényszermegoldásokat használjunk, mint Márquez?
Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás! :wink:
Márquez eredeti posztja védő. Rijkaard próbálta ki vkp-n. És ne volt rossz. De ő azért messze nem támogatja úgy a támadásokat, mint Touré vagy Busquets.
kristop
Entrenador del Barça

2009.07.24. 19:04:45

fcbarca0827 írta: Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás! :wink:
During his second season, he was moved from his natural position as a center back to a defensive midfield role, due to injuries to players Thiago Motta, Edmílson and Gerard López.

már kezdtem kételkedni magamban, de aztán csak utánanéztem, és én emlékeztem akkor jól. kényszermegoldás, játszott már ott, úgy emlékszem a válogatottban többször is. de ennyi. mint ahogy Tourét se szeretném középső védőnek látni a következő idényben.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.24. 19:03:25

Kozepso vedo tok felesleges. :) Itt van Pique, Marquez, Puyol, Henrique, (Milito, talan Caceres) es Abidal is tud ott jatszani. (Olyan szinten, hogy az az eredeti posztja.) Ugyhogy semmi ertelme megegy vedot idehozni. Alibi meccsekre meg ott van Muniesa is.

Kozeppalyas viszont mar inkabb kellene, mivel Ribery cseszik jonni, kell valaki aki megfeleloen tudja potolni Xavit vagy Iniestat. Elsosorban Fabregas es Mascherano neve merult fel, en akarmelyiknek orulnek. Regebben (talan csak pletyka szinten) volt szo de Rossirol is, de o szerintem nem volt komoly. Cesc v Masch viszont nagyon jo lenne, 40 alatt el lehetne oket hozni. Talan az argentin picit jobb lenne, mert vkpt is tud jatszani, tehat nem csak Iniesta es Xavi csereje, hanem egyben Toure es Keita helyettese is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.24. 18:56:25

kristop írta:szerintem még minimum egy középpályásra és egy középső védőre szükségünk van.

tényleg egy hónapig ne legyen más vkp a csapatban csak Busquets? vagy ilyen kényszermegoldásokat használjunk, mint Márquez?
Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Lezárt