Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez
Így mindjárt eggyel több van belőlük.És én azt jósolom,h Ő lesz a szezon meglepetés embere.A másik pedig Gai.
Nem kell aggódni,minden posztra meglesz a megfelelő számú ember.

Nagyon tehetséges fiatalok, csak még 1 évet azért várnék ezzel a robbanással. Néhány meccset jósolok nekik, főleg a kupában, meg rotálás céljából néha 1-1- rizikósabb meccsen ami még meglepetés lesz, de ki tudja, lehet élnek a bizalommal.
Azonban akkor is kell lennie 1 hierarchiának.
Jeffren az akinek meg kéne kapnia a lehetőséget a bizonyításra, és Pedro is kaphatna több meccset hogy játsszon. Ha a kort nézzük, tapasztalatot, akkor eddig Muniesáéknál előrébb vannak, más kérdés, hogy valószínűsíthető hogy ő és Gai jóval fontosabb szerepet fognak játszani a csapaton belül és sokkal több esélyük van hogy a jövő nagy sztárjai legyenek.
Csak amiatt nem kell elfelejteni 1 tehetséges játékost mert idősebb mint a többi csodagyerek szvsz, pont az ilyeneknek jött el az idejük hogy bizonyítsanak, a "titánok" előtt van még az egész jövő.
Kérdés hogy a köv meccseken Pep valóban próbálja beépíteni a fontosabb ifjakat, vagy mindenki meg kapja-e megint a lehetőséget. Mert megnéznék 1 olyan meccset ahol a komplett első csapat játszik és beáll cserének ugye mondanom sem kell Pedro, Jeffren, az én tegnapi felfedezettem Rochina, nyilván a nem ügyetlen Gai
Meg persze Dos Santosra nagyon kíváncsi lennék mit alkotna mondjuk Xavival és Touréval a középpályán, a védelemben meg Muniesára Montoyával együtt.
Oriol, Espasandín játéka nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Mondjuk csak egy meccs alapján.