Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capello óriási edző,ehhez kétség sem fér,DE...A helyzet az,hogy a Real Madridnak nem csak trófeákat kell nyerni,hanem szépen játszani. Már-már fontosabb az,hogy cirkuszt lásson a nép,mint az h a gladiátoruk győzzön. Persze a szép és élvezhető játékkal valamilyen szinten azért az eredmények is jönnének(persze van kivétel: Arsenal). Capello egyik csapata sem játszott/játszik szép játékot,amivel önmagában nincs gond,hiszen eredményesek,de ezt Madridban nem engedhette meg magának.Hogy miért? Ezt nem megválaszolni kell,hanem elfogadni.Egy ilyen klub,nem sok van a világon,de ez van,tovább kell lépni,mert aki nem érti az megérteni sosem fogja. Ezért el is hullott az olasz kétszer.LG írta:Az az igazság, h Capello sztem a világ legjobb edzője, aki mindig kihozza maximumot az éppen aktuális csapataiból. Akárhol is volt, munkáját mindig a sikerek jellemezték. Mint ahogy mondtam, sztem neki köszönheti a RM az utolsó két bajnoki címét, még akkor is, h a 2.-nál már nem ő volt az edző, mert a csapaton az ő munkája látszott.
Amikor átvette az angolokat, akkor egy lúzerválogatott volt, amely nem jutott ki az Ebre, azóta meg agyonvernek mindenkit, aki az útjukba kerül.
del bosque is fantasztikus edzője volt a realnak, ő valóban ideális megoldás lenne, de nem egy perez mellett, ami ugye már bebizonyosodott pár éve. ezzel együtt sztem az utóbbi idők legjobb ottani trénere capello volt, az ő elküldése egy kummanagy öngólnak bizonyult a madrid életében, abból a sallerból még a mai napig sem jöttek ki sztem...The Deadman/Real fan írta:csak Capellonál volt egy olyan probléma amit úgy hívtak hogy Calderón és Mijatovic , Calderón azt mondta hogy Capello menesztésének az volt az oka hogy a Bernabeuból a szurkolók nem mehetnek haza szomorúan , és a játékot látva szomorúak voltak a nézőkLG írta: Azért Capellot és Ramost lehetett volna hagyni tovább dolgozni, és akkor talán lett volna vmi.![]()
![]()
Ramosnak meg azért kellett vesznie mert jött Perez ...
del Bosque-nak azért kellett mennie mert azt mondta Pereznek hogy neki nincs szüksége Bekemre és ha le is igazolja padozni fog
erre Bekem jöttdel Bosque ment
Abban van valami, hogy lemondhatott volna magától! Viszont ne felejtsük le, hogy az ominózus 1-4-kor már eldőlt a bajnokság és már morálisan is gyengék voltunk! Viszont a 6-2 előtt még nem dőlt el a bajnokság, sőt minden madridi sajtóorgánum arról beszélt, hogy most elvernek minket, ehhez képest....LG írta:Ez igaz, lehet ha akkor elküldik, akkor nincs a 6 kupa, de akkor ezt még nem lehet látni, ott a menesztés lett volna jó döntés. Mondjuk én haragudtam Rijkaardra, h nem mondott le magától. Meg azért ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, h tavasszal 1-4-re kaptunk ki a Madridtól.Mert a 6-2-t előszeretettel emlegetjük, erről meg csendben hallgatunk. Pedig ezzel is szembe kell nézni.
Ez igaz, lehet ha akkor elküldik, akkor nincs a 6 kupa, de akkor ezt még nem lehet látni, ott a menesztés lett volna jó döntés. Mondjuk én haragudtam Rijkaardra, h nem mondott le magától. Meg azért ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, h tavasszal 1-4-re kaptunk ki a Madridtól.Maxsteel666 írta:Tény, hogy elküldhette volna a 2008-as El Clasico után, de talán jobb, hogy nem tette, mert akkor lehet nem Pep ülne most a kispadon!LG írta:Azért tegyük hozzá azt is, h Laporta majdnem belebukott a Rijkaard iránti bizalomba. A vége felé már mindenkinek elege volt, már a vezetőségben is viták voltak, és a bizalmatlansági szavazás megmutatta, akkor Laporta nem volt túl népszerű. Sztem ő már a másik végletbe esett, Rijkaardot legkésőbb a 2008-s karácsonyi klasszikus után el kellett volna küldeni. Sőt, már Rijkaard első fél éve után, amikor 3 ponttal voltunk a kieső helytől már akkor meleg volt a pite, az ultrák akkor sem szerették Laportát.
Tény, hogy elküldhette volna a 2008-as El Clasico után, de talán jobb, hogy nem tette, mert akkor lehet nem Pep ülne most a kispadon!LG írta:Azért tegyük hozzá azt is, h Laporta majdnem belebukott a Rijkaard iránti bizalomba. A vége felé már mindenkinek elege volt, már a vezetőségben is viták voltak, és a bizalmatlansági szavazás megmutatta, akkor Laporta nem volt túl népszerű. Sztem ő már a másik végletbe esett, Rijkaardot legkésőbb a 2008-s karácsonyi klasszikus után el kellett volna küldeni. Sőt, már Rijkaard első fél éve után, amikor 3 ponttal voltunk a kieső helytől már akkor meleg volt a pite, az ultrák akkor sem szerették Laportát.
Azért tegyük hozzá azt is, h Laporta majdnem belebukott a Rijkaard iránti bizalomba. A vége felé már mindenkinek elege volt, már a vezetőségben is viták voltak, és a bizalmatlansági szavazás megmutatta, akkor Laporta nem volt túl népszerű. Sztem ő már a másik végletbe esett, Rijkaardot legkésőbb a 2008-s karácsonyi klasszikus után el kellett volna küldeni. Sőt, már Rijkaard első fél éve után, amikor 3 ponttal voltunk a kieső helytől már akkor meleg volt a pite, az ultrák akkor sem szerették Laportát.Csak ennyi erőből Guardiolát is el lehetett volna küldeni az első pár meccs után: Numancia 0-1, Wisla 0-1, Racing 1-1!
Ez nagy különbség a két csapat között:BIZALOM,TISZTELET! Wink
Rijkard se lett elküldve szezon közben v egy évvel korábban, pedig el lehetett volna küldeni nyugodtan korábban is! Confused
Azért ez egy kicsit durva.Több meccset nyert már meg a realnak.Az El Classicon pedig nem Valdesen múlt, h nem lőtt gólt, csak a sérülése, "mentett" meg minket.LG írta:Miért tette ezzel tönkre a karrierjét? Az volt az álma, h Real játékosa legyen, és ez sikerült neki. Ráadásul a Mu-val már elért mindent, így érthető az új kihívás keresése.katalunya írta:,csak tönkre tette a karrierjét ezzel h a realba ment.de nekünk ez csak jó
Csak ennyi erőből Guardiolát is el lehetett volna küldeni az első pár meccs után: Numancia 0-1, Wisla 0-1, Racing 1-1!The Deadman/Real fan írta:csak Capellonál volt egy olyan probléma amit úgy hívtak hogy Calderón és Mijatovic , Calderón azt mondta hogy Capello menesztésének az volt az oka hogy a Bernabeuból a szurkolók nem mehetnek haza szomorúan , és a játékot látva szomorúak voltak a nézőkLG írta: Azért Capellot és Ramost lehetett volna hagyni tovább dolgozni, és akkor talán lett volna vmi.![]()
![]()
Ramosnak meg azért kellett vesznie mert jött Perez ...
csak Capellonál volt egy olyan probléma amit úgy hívtak hogy Calderón és Mijatovic , Calderón azt mondta hogy Capello menesztésének az volt az oka hogy a Bernabeuból a szurkolók nem mehetnek haza szomorúan , és a játékot látva szomorúak voltak a nézőkLG írta: Azért Capellot és Ramost lehetett volna hagyni tovább dolgozni, és akkor talán lett volna vmi.
Teljesen egyetértek veled és a Reál edzőpolitikájával!LG írta:Azért Capellot és Ramost lehetett volna hagyni tovább dolgozni, és akkor talán lett volna vmi. Azért ő tényleg a semmiből épített egy csapatot, amely a sírból visszahozva lett bajnok. Hatalmas tett volt megfordítani azt a bajnokságot, ami nekünk barcásoknak nagyon fáj a mai napig. A játék képe gyatra volt, de megtanította sok év után újra nyerni a csapatot. Utána jött a Cipész. Első évben Capello örökségébőlmegnyerte a bajnoki címet, de a második évre kijött, h ő csak egy közepes edző. Aztán jött Ramos, akivel ismét csinált egy nagy feltámadást a Madrid. Pechükre beleszaladtak minden idők egyik legerősebb csapatába(
)....De hagyni kellett volna tovább dolgozni, én sztem többre mentetek volna vele, mint Pellegrinivel. Én az öreget egy jó közepes edzőnek tartom. A Villarreal számára tökéletes volt, de a RM-hoz kevés szvsz. Ettől persze még becsúszhat vele is a bajnoki cím, de ez sztem rajtunk múlik. Ha a Barca a szebb arcát mutatja, akkor Pellével nem tudjátok megfogni, de az is lehet, h úgy járunk majd, mint 2007-ben, sajna erre utaló jelek is vannak
Ne bántódj meg légysziThe Deadman/Real fan írta:én azt mondom hogy az utolsó igazi edző a Realnál az del Bosque volt , ő megtalálta az egyensúlyt a sztárok és a zongoracipelők között , nála volt szép játék és taktikai is meg persze fegyelem , azóta akik voltak edzők csak az egyiket találták meg , Capellonál és Ramosnál volt fegyelem viszont a játék képe elég gyatra volt , Schusternél csak szép játék volt , úgy értem hogy az addigi játékhoz képest volt szép , Pelléről majd az idény végén mondok véleményt
aki újra rendbe tudná tenni a Realt az del Bosque lenne , de róla csak álmodozni lehet
Azért Capellot és Ramost lehetett volna hagyni tovább dolgozni, és akkor talán lett volna vmi. Azért ő tényleg a semmiből épített egy csapatot, amely a sírból visszahozva lett bajnok. Hatalmas tett volt megfordítani azt a bajnokságot, ami nekünk barcásoknak nagyon fáj a mai napig. A játék képe gyatra volt, de megtanította sok év után újra nyerni a csapatot. Utána jött a Cipész. Első évben Capello örökségébőlThe Deadman/Real fan írta:én azt mondom hogy az utolsó igazi edző a Realnál az del Bosque volt , ő megtalálta az egyensúlyt a sztárok és a zongoracipelők között , nála volt szép játék és taktikai is meg persze fegyelem , azóta akik voltak edzők csak az egyiket találták meg , Capellonál és Ramosnál volt fegyelem viszont a játék képe elég gyatra volt , Schusternél csak szép játék volt , úgy értem hogy az addigi játékhoz képest volt szép , Pelléről majd az idény végén mondok véleményt
aki újra rendbe tudná tenni a Realt az del Bosque lenne , de róla csak álmodozni lehet
Miért tette ezzel tönkre a karrierjét? Az volt az álma, h Real játékosa legyen, és ez sikerült neki. Ráadásul a Mu-val már elért mindent, így érthető az új kihívás keresése.katalunya írta:,csak tönkre tette a karrierjét ezzel h a realba ment.de nekünk ez csak jó
Addig tőlem 286-szor is átlépheti a labdát, oda-vissza, keresztbe-kasul meg mittudoménméghogyankatalunya írta:de azt a "8 átlépést a labda felett"-i dolgot azt úgy csinálja mint a világon kevesenMaxsteel666 írta:"
Ronaldonak meg minden meccs előtt nagy a kis szájacskája, aztán semmit értelmeset nem csinál, csak átlépi a labdát 8-szor!emberileg egy sz.r kupac,de a futball tudása vetexik messi-vel is! és feljebb még írtad h a TV-nek játszott,erre én csak azt tudom mondani,h jól teszi! a futbalban már egyre kevesebb a szép megoldás meg a többi,ronaldo még mindig őrzi ezt a "hagyományt".én szeretem a játékát,csak tönkre tette a karrierjét ezzel h a realba ment.de nekünk ez csak jó
de azt a "8 átlépést a labda felett"-i dolgot azt úgy csinálja mint a világon kevesenMaxsteel666 írta:"
Ronaldonak meg minden meccs előtt nagy a kis szájacskája, aztán semmit értelmeset nem csinál, csak átlépi a labdát 8-szor!
Ez igaz! Ronaldo már a Realban is sokat letett az asztalra, pedig sok meccset kihagyott ilyen-olyan okokból. Meg pl. a Lyon elleni visszavágón is őt tartom rá képesnek, h a Madrid javára döntse el a mérleget. Nélküle nem hinném, h lehetnének a Madridnak a BL-ról, vagy a Ligáról álmaik. Persze remélem ezek az álmok majd így is szerte foszlanak, a Bl-ban már remélem 2 hét múlva, a bajnokságban meg az El ClassiconVaratrix írta:Ronaldot lehet szeretni, nem szeretni, de lehúzni butaság volna.Maxsteel666 írta:"A Madrid is csak a kis csapatok ellen tud jól játszani"-ezt egy Madridista haverom mondta!
Van benne valami, Lyon, Sevilla, Milan és a Barca, mind vereség! No meg az Alcorzon!
Ronaldonak meg minden meccs előtt nagy a kis szájacskája, aztán semmit értelmeset nem csinál, csak átlépi a labdát 8-szor!
Az az ember cipeli a hátán az egész csapatot.
Casillas néha még hozzá tesz valamit, de ennyi.
Ronaldonak hatalmas érdeme van abban, hogy csak 2 pont az előnyünk.
Ronaldot lehet szeretni, nem szeretni, de lehúzni butaság volna.Maxsteel666 írta:"A Madrid is csak a kis csapatok ellen tud jól játszani"-ezt egy Madridista haverom mondta!
Van benne valami, Lyon, Sevilla, Milan és a Barca, mind vereség! No meg az Alcorzon!