LG írta:Az az igazság, h Capello sztem a világ legjobb edzője, aki mindig kihozza maximumot az éppen aktuális csapataiból. Akárhol is volt, munkáját mindig a sikerek jellemezték. Mint ahogy mondtam, sztem neki köszönheti a RM az utolsó két bajnoki címét, még akkor is, h a 2.-nál már nem ő volt az edző, mert a csapaton az ő munkája látszott.
Amikor átvette az angolokat, akkor egy lúzerválogatott volt, amely nem jutott ki az Ebre, azóta meg agyonvernek mindenkit, aki az útjukba kerül.
Capello óriási edző,ehhez kétség sem fér,DE...A helyzet az,hogy a Real Madridnak nem csak trófeákat kell nyerni,hanem szépen játszani. Már-már fontosabb az,hogy cirkuszt lásson a nép,mint az h a gladiátoruk győzzön. Persze a szép és élvezhető játékkal valamilyen szinten azért az eredmények is jönnének(persze van kivétel: Arsenal). Capello egyik csapata sem játszott/játszik szép játékot,amivel önmagában nincs gond,hiszen eredményesek,de ezt Madridban nem engedhette meg magának.Hogy miért? Ezt nem megválaszolni kell,hanem elfogadni.Egy ilyen klub,nem sok van a világon,de ez van,tovább kell lépni,mert aki nem érti az megérteni sosem fogja. Ezért el is hullott az olasz kétszer.
Az a véleményem,hogy a jelen küzdelmei és a siralmas játék részben még mindig köszönhető az előző elnökségnek.Annyi szemetet összehordtak a klubba,hogy az bődületes. Elvette a játékosok eszét a fehér mez és azt hiszik nem kell küzdeni,majd valaki más játszik helyettük,csak azért mert sztárokkal vannak körülvéve. Nem megbántani akarom a játékosokat,de van egy szint,mint minden csapatban,csak itt magasabb. A keretből ezt többen nem érik el,köztük: Gago,M. Diarra,Arbeloa,Drenthe,Granero és ez még csak a legalja. Tudom hogy nem lehet a keretet 11 Ronaldoból összerakni,de biztos van olyan aki képességekben nem marad el és meghalna a fehér mezért. És ez az ami nagyon kevés játékosban fedezhető fel,a küzdés. Akár ki lesz az edző,még ha Pellegrini marad is,a minimum amit elvárok,hogy mindenki szántsa fel a pályát és az utolsó lehelletig fusson. Eddig csak Ramos,Ronaldo és olykor VDV,meg persze Raúl volt az aki küzdött.Nem hiszem el,hogy évi pár millió euróért nincs valaki,aki jobban hajt és játszik,mint mondjuk Granero. Nagyon sok a probléma és jelenleg nem látok senkit,aki meg tudná oldani őket és az alagút rossz végén látszik a fény
bocs ha hosszú lett