Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,érdekes.Eto'o megtámadta volna Guddy-t ? Erősen kétlem..Szóval,valaki tud valami pontos infót erről ?FCB_gábor írta:Még ezt az 1 pontot se érdemeltük volna meg. Katasztrófálisan játszottunk. A sevilla elleni mérkőzést leszámítva -amit ugye senki se látott- nem nyertünk egy komoly csapat ellen sem. Semmi nyomát nem látom fejlődésnek. Óriási csoda(mázli, bírói segítségstb) kell, hogy az idén bármit is nyerjünk.
Érdekes dolgokat említett a riporter amikről eddig nem olvastam itt a eurobarcan. Jó lenne valami megerősítés, hogy valósak e azok a nyilatkozatok amikről beszélt, vagy csak valami búlvár sajtóból szedte őket.
Sztem meg nem, saviola gyenge volt, le kellett cserélni, Thuramot is le kellett vinni, és Gio-t is, mert a jobb oldalon jött minden depor támadás!antiimperialista írta:Engem sem kápráztatott el a csapat. Már megint nem... Giulyt létfontosságú volt behoznirijkaard nagyon hülye, már bocs, de tényleg az...
Azért gondold át hogy mit írsz le mielőtt tényleg leírod!csababarca írta:nah hát most már ez a nevetséges kategóriába tartozik hogy egy deport se tudunk megverni.....
már kezdünk szánalmassá válni ami a mutatott játékot illeti...
Gyerek?Cukorkád nincs?Vikke írta:Nem támadóan léptem fel, egy egyszerű kérdés volt. Látszik gyerek vagy még.Saviola írta:Hogy a fenébe lehet,hogy anyád nem adott be egy gyermekotthonba ?Vikke írta:Hogy a fenébe lehet egyszerre 3 csapatnak szurkolni??
Egyébként egyszerű,ez 3 különböző bajnokság..s a 3 különb. bajnokságba ez a 3 csapat a szimpi,de Barca az első..hogy megértsd..de tudod,ezek legalább csapatok,nem úgy mint a tiéd..![]()
Az én véleményem, hogy csakúgy, mint a szerelemben, 1 ember csak 1 csapatnak szurkolhat igazán, 1 csapatba lehet szerelmes. Nem értem azokat, akiknek minden bajnokságból megvan a maga kis kedvencük....
Nem támadóan léptem fel, egy egyszerű kérdés volt. Látszik gyerek vagy még.Saviola írta:Hogy a fenébe lehet,hogy anyád nem adott be egy gyermekotthonba ?Vikke írta:Hogy a fenébe lehet egyszerre 3 csapatnak szurkolni??
Egyébként egyszerű,ez 3 különböző bajnokság..s a 3 különb. bajnokságba ez a 3 csapat a szimpi,de Barca az első..hogy megértsd..de tudod,ezek legalább csapatok,nem úgy mint a tiéd..![]()
Hogy a fenébe lehet,hogy anyád nem adott be egy gyermekotthonba ?Vikke írta:Hogy a fenébe lehet egyszerre 3 csapatnak szurkolni??
Hogy a fenébe lehet egyszerre 3 csapatnak szurkolni??Saviola írta:Volt egy kis különbség..de te biztos jobban tudod..sergi1989 írta:Saviola írta:Ez mekkora szánalom..Ez a bíró egy barom.![]()
de ti tizenegyesetek is detto baromság volt mint ahogy ez is!
amugy ez biró adta azt a tizit tavaly a clasicón miko a holand gyerek átsettt a carlos lábán!
Biztos Laporta beépített embere...sergi1989 írta:Saviola írta:Ez mekkora szánalom..Ez a bíró egy barom.![]()
amugy ez biró adta azt a tizit tavaly a clasicón miko a holand gyerek átsettt a carlos lábán!
félre ne értsd engem nem igaából érdekel!csak ahogy nézelődöm ez nem barca hibája hanem ezzé a szerncsétlené aki talán még vb is ot volt komolyan sztm ez magyrországra is gyenge lenne!Saviola írta:Volt egy kis különbség..de te biztos jobban tudod..sergi1989 írta:Saviola írta:Ez mekkora szánalom..Ez a bíró egy barom.![]()
Volt egy kis különbség..de te biztos jobban tudod..sergi1989 írta:Saviola írta:Ez mekkora szánalom..Ez a bíró egy barom.![]()
Saviola írta:Ez mekkora szánalom..Ez a bíró egy barom.![]()