2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bojan-nak tényleg rá kell pakolnia. A Brazil srác már egy csomó egyéni díjat is a magáénak mondhat. Nehéz vetélytársat kapott.lluisllach89 írta:Szvsz 100% már, mert a két klub megegyezett egymással az biztos, ő meg már rég elkötelezhette magát mert már télen is beszélt hogy a Barca az álma szóval szerintem nem kell aggódni, csak a tinta hiányzik a papírról.House írta: Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :S
Szerényen, bizakodva jön, nekem nagyon szimpi a srác elfogadja ha kölcsönbe kell menni azt is, plusz ráadásul nagyon-nagyon remélem hogy az ő érkezése veszi majd rá Bojant hogy robbantson idén.
Szvsz 100% már, mert a két klub megegyezett egymással az biztos, ő meg már rég elkötelezhette magát mert már télen is beszélt hogy a Barca az álma szóval szerintem nem kell aggódni, csak a tinta hiányzik a papírról.House írta: Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :S
Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :Slluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... t-prepared
Ma érkezik meg Keirrison Barcelonába.
4-4-2-ben is lehet elég szépen támadni, tudom,hogy a 4-3-3 az sokkal támadóbb felállás, de a spanyol válogatott is 4-4-2-ben játszik és hogy támadnak!bojankrkic27 írta:SEMMIFÉLEKÉPPEN!!!!! 4-3-3at soha fel nem adni... de úgy gondolom amíg pep az edző ilyen gondunk nem lesz!!! már olvastam valakitől ezt de én teljesen rossznak találom... ez a barca filozófiája... ez is egy fő különbség..(mi nem vesszük fel az ilyen sablon stabil felállásokat)... remélem ez pepnek nem fordul meg a fejébenElBartimaeus írta:Arra gondoltam, hogy mire lenne képes ez a Barca egy 4-4-2-ben. Úgy jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha Messi lesérül, akinek nincs igazán jó cseréje. Akkor lehet el kéne válni a 4-3-3-tól, nem gondoljátok? Henry és Ibra, vagy Bojan és Ibra, vagy egyéb párosítások a rendelkezésünkre álló cserékkel elöl és kp-ra meg betömöríteni sok embert. Akár Alvest jobb szélsőnek, de ez már nagyon extrém megoldás ( Akkor Puyol lenne a jobb hátvéd ). Kicsit eljátszottam gondolattal, de érdekel, hogy mit gondoltok erről ( vagyis adott helyzetben a 4-4-2-ről ).![]()
![]()
ezerszer inkább 3-4-3 mint egyszer is 4-4-2... fujfuj![]()
én így látom![]()
![]()
TÁMADNI TÁMADNI TÁMADNI
SEMMIFÉLEKÉPPEN!!!!! 4-3-3at soha fel nem adni... de úgy gondolom amíg pep az edző ilyen gondunk nem lesz!!! már olvastam valakitől ezt de én teljesen rossznak találom... ez a barca filozófiája... ez is egy fő különbség..(mi nem vesszük fel az ilyen sablon stabil felállásokat)... remélem ez pepnek nem fordul meg a fejébenElBartimaeus írta:Arra gondoltam, hogy mire lenne képes ez a Barca egy 4-4-2-ben. Úgy jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha Messi lesérül, akinek nincs igazán jó cseréje. Akkor lehet el kéne válni a 4-3-3-tól, nem gondoljátok? Henry és Ibra, vagy Bojan és Ibra, vagy egyéb párosítások a rendelkezésünkre álló cserékkel elöl és kp-ra meg betömöríteni sok embert. Akár Alvest jobb szélsőnek, de ez már nagyon extrém megoldás ( Akkor Puyol lenne a jobb hátvéd ). Kicsit eljátszottam gondolattal, de érdekel, hogy mit gondoltok erről ( vagyis adott helyzetben a 4-4-2-ről ).
Szerintem Bojan megfelelő... Keirrisonról fogalmunk sincs hogyan képes spanyolba teljesíteni... egyébként is nem úgy kéne írni hogy dehát Pep dönt... hanem hála istennek pep döntChino írta:
Viszont cseréjére én Keirrisont jobban el tudnám képzelni mint Bojant, dehát Pep dönt.
A további igazolásokra kiváncsi leszek. Messi helyére is kellene valaki, mert max Bojan játszana ott és egy hosszabb sérülés nagy gáz lehet. A kp-t is erősíteni kellene minőségi játékosokkal, de Pep nem értem miért vkp-t akar mindeképp. Nem kellene Yayát feljebb tolni ez a kezdő kp úgy tökéletes ahogy van.
hát ezt tényleg elég hülyén fogalmaztam megTim írta:Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne összeAgypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...![]()
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
Így majd jól oda tud könyökölni az ellenfélnek!bali 15 írta:Fúú gyerekek nagyon örülök hogy Ibra keze nem szenvedett maradandó károsodást. Mázli.
meccset néztél gyerek?erre válaszolj...osztin írta:tudomka958: megértem,fáj az igazság.Van ez így.
Nyugodt szívvel merem neked ajánlani a humor topikot, jópofa vagyBarca+....