Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Barca+
Jugador del Barça

2009.07.23. 11:17:14

pfff... sorry mindenkinek az előző hozzászólásomat nem pont így akartam leírn csak ku**a sz*r napom volt és ez betette a kaput!
Mindent így gondolok csak azt nem , h teljesen megutáltam samut!
( nem tok rá hosszassan haragudni mert ő olyan mint R10 legalábbis hasonló!) de ez a lelépési pénz ez télleg nagyon gáz!
XAL BOCSIKA MÉG1X TÖRLÖM IS! :wink:
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.07.23. 11:14:53

üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:46:48

No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:20:10

lluisllach89 írta:
House írta: Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :S
Szvsz 100% már, mert a két klub megegyezett egymással az biztos, ő meg már rég elkötelezhette magát mert már télen is beszélt hogy a Barca az álma szóval szerintem nem kell aggódni, csak a tinta hiányzik a papírról.

Szerényen, bizakodva jön, nekem nagyon szimpi a srác elfogadja ha kölcsönbe kell menni azt is, plusz ráadásul nagyon-nagyon remélem hogy az ő érkezése veszi majd rá Bojant hogy robbantson idén.
Bojan-nak tényleg rá kell pakolnia. A Brazil srác már egy csomó egyéni díjat is a magáénak mondhat. Nehéz vetélytársat kapott.
Skeraj
Jugador del Barça

2009.07.23. 10:05:26

albicelesteX írta:?Gudjohnsen megy vagy marad?
Még maga Gudjohnsen se tudja mi lesz vele
Interjú
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:05:12

House írta: Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :S
Szvsz 100% már, mert a két klub megegyezett egymással az biztos, ő meg már rég elkötelezhette magát mert már télen is beszélt hogy a Barca az álma szóval szerintem nem kell aggódni, csak a tinta hiányzik a papírról.

Szerényen, bizakodva jön, nekem nagyon szimpi a srác elfogadja ha kölcsönbe kell menni azt is, plusz ráadásul nagyon-nagyon remélem hogy az ő érkezése veszi majd rá Bojant hogy robbantson idén.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
albicelesteX
A Vadász

2009.07.23. 10:02:26

Most akkor érdekelne egy pár dolog!Hleb 1 év kölcsön és opciós jog az Internek?Gudjohnsen megy vagy marad?Illetve lesz e még igazolás?
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.07.23. 10:00:50

lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... t-prepared

Ma érkezik meg Keirrison Barcelonába.
Végre! Le van már zsírozva, vagy még csak tárgyal? :S
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.23. 09:54:25

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... t-prepared

Ma érkezik meg Keirrison Barcelonába.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.23. 06:45:52

Ezen kár vitázni, mert Messi és Henry most is sokszor mélyen hátramegy és segit a középpályán. De se Messinek se Henrynek nincsen cseréje. És ez baj, Boján nemszélső.
Fecó
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.23. 05:40:06

bojankrkic27 írta:
ElBartimaeus írta:Arra gondoltam, hogy mire lenne képes ez a Barca egy 4-4-2-ben. Úgy jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha Messi lesérül, akinek nincs igazán jó cseréje. Akkor lehet el kéne válni a 4-3-3-tól, nem gondoljátok? Henry és Ibra, vagy Bojan és Ibra, vagy egyéb párosítások a rendelkezésünkre álló cserékkel elöl és kp-ra meg betömöríteni sok embert. Akár Alvest jobb szélsőnek, de ez már nagyon extrém megoldás ( Akkor Puyol lenne a jobb hátvéd ). Kicsit eljátszottam gondolattal, de érdekel, hogy mit gondoltok erről ( vagyis adott helyzetben a 4-4-2-ről ). ;)
SEMMIFÉLEKÉPPEN!!!!! 4-3-3at soha fel nem adni... de úgy gondolom amíg pep az edző ilyen gondunk nem lesz!!! már olvastam valakitől ezt de én teljesen rossznak találom... ez a barca filozófiája... ez is egy fő különbség..(mi nem vesszük fel az ilyen sablon stabil felállásokat)... remélem ez pepnek nem fordul meg a fejében :wink: :lol:
ezerszer inkább 3-4-3 mint egyszer is 4-4-2... fujfuj :twisted:
én így látom :wink: :roll: 8)
TÁMADNI TÁMADNI TÁMADNI
4-4-2-ben is lehet elég szépen támadni, tudom,hogy a 4-3-3 az sokkal támadóbb felállás, de a spanyol válogatott is 4-4-2-ben játszik és hogy támadnak! :twisted: Sztem szükség esetén meg lehetne húzni, akkor még erősebb lenne a kp, de a támadókat nehezebb lenne megjátszani, mert kevésbé húznák szét szvsz. De korántsem nevezném ezt nem támadó felállásnak ( védekező pl a 4-2-3-1 ;) )
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.23. 04:54:22

ElBartimaeus írta:Arra gondoltam, hogy mire lenne képes ez a Barca egy 4-4-2-ben. Úgy jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha Messi lesérül, akinek nincs igazán jó cseréje. Akkor lehet el kéne válni a 4-3-3-tól, nem gondoljátok? Henry és Ibra, vagy Bojan és Ibra, vagy egyéb párosítások a rendelkezésünkre álló cserékkel elöl és kp-ra meg betömöríteni sok embert. Akár Alvest jobb szélsőnek, de ez már nagyon extrém megoldás ( Akkor Puyol lenne a jobb hátvéd ). Kicsit eljátszottam gondolattal, de érdekel, hogy mit gondoltok erről ( vagyis adott helyzetben a 4-4-2-ről ). ;)
SEMMIFÉLEKÉPPEN!!!!! 4-3-3at soha fel nem adni... de úgy gondolom amíg pep az edző ilyen gondunk nem lesz!!! már olvastam valakitől ezt de én teljesen rossznak találom... ez a barca filozófiája... ez is egy fő különbség..(mi nem vesszük fel az ilyen sablon stabil felállásokat)... remélem ez pepnek nem fordul meg a fejében :wink: :lol:
ezerszer inkább 3-4-3 mint egyszer is 4-4-2... fujfuj :twisted:
én így látom :wink: :roll: 8)
TÁMADNI TÁMADNI TÁMADNI
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.23. 04:06:32

Arra gondoltam, hogy mire lenne képes ez a Barca egy 4-4-2-ben. Úgy jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha Messi lesérül, akinek nincs igazán jó cseréje. Akkor lehet el kéne válni a 4-3-3-tól, nem gondoljátok? Henry és Ibra, vagy Bojan és Ibra, vagy egyéb párosítások a rendelkezésünkre álló cserékkel elöl és kp-ra meg betömöríteni sok embert. Akár Alvest jobb szélsőnek, de ez már nagyon extrém megoldás ( Akkor Puyol lenne a jobb hátvéd ). Kicsit eljátszottam gondolattal, de érdekel, hogy mit gondoltok erről ( vagyis adott helyzetben a 4-4-2-ről ). ;)
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.23. 02:33:18

Chino írta:
Viszont cseréjére én Keirrisont jobban el tudnám képzelni mint Bojant, dehát Pep dönt.

A további igazolásokra kiváncsi leszek. Messi helyére is kellene valaki, mert max Bojan játszana ott és egy hosszabb sérülés nagy gáz lehet. A kp-t is erősíteni kellene minőségi játékosokkal, de Pep nem értem miért vkp-t akar mindeképp. Nem kellene Yayát feljebb tolni ez a kezdő kp úgy tökéletes ahogy van.
Szerintem Bojan megfelelő... Keirrisonról fogalmunk sincs hogyan képes spanyolba teljesíteni... egyébként is nem úgy kéne írni hogy dehát Pep dönt... hanem hála istennek pep dönt :lol: :P
Hát Messi nem sérülhet le... ha lesérül igazolhatnánk akárkit így is úgy is nagy gáz lesz.... dehát nem fog mert mi távolról vigyázunk rá.... 8)
A középpályára valóban létfontosságú lenne egy jó igazolás... de először legyen már hivatalos az ibra transzfer és utána szerintem úgyis egyből ez lesz a középpontban....
a kp-igazolással kapcsolatban én is csatlakozom a már többször leírtakhoz.. azaz remélem Poulsen ugyanazt a szerepet tölti be mint Filipe és Villa... csak adott esetben Cesc Fabregas lenne a befutó.. mily szép is volna....
remélem minél hamarabb hivatalos lesz ibra érkezése....
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.23. 00:39:35

Az elején nagyon nem örültem annak, hogy Ibra jön (valszeg, bár még bármi történhet) Villa helyett, de aztán alaposabban végiggondolva megnyugodtam és már örülök neki. Átgondolva azt, hogy mennyi új taktikai elem kerülhet bele a játékba nem rossz dolog. Vele áthidalhatók azok a részei a játékunknak amik eddig hiányoztak. A magatartása miatt nem aggódom annyira. Itt egy lesz a sok sztár között és tudja, hogy könnyen kint lehet a csapatból. Az Interben azt csinálhatott amit akart, öngyilkosság lett volna nem játszatni így elnéztek neki mindent és hagyták. (kis túlzással) Ráadásul profi játékos és nagyon jól tudja, hogy nemigen lesz már lehetősége komoly trófeákat nyerni, mert habár nem öreg, de nem is mai gyerek, ha pedig elveszti Pep bizalmát, már nem nagyon fog tudni olyan csapatba igazolni ahol esélye lesz arra amire a Barcában.

Viszont cseréjére én Keirrisont jobban el tudnám képzelni mint Bojant, dehát Pep dönt.

Az Eto'o ügyhöz. Ha ez az 5 milla igaz, akkor nagyot süllyedt a szememben és nem sajnálom hogy megy. Az egy dolog hogy sokat tett a csapatért, de egy Mallorcában soha nem lett volna az aki most. Ezt lehet hogy elfelejtette. 20-25 milláért pedig nem lehetett volna elpassolni. Sokan úgy mérik Ibra árát , hogy Eto'o ér 35-40-et. Meg kellene érteni hogy más klub nem fizette volna meg az igényeit és ez volt az akadály.

A további igazolásokra kiváncsi leszek. Messi helyére is kellene valaki, mert max Bojan játszana ott és egy hosszabb sérülés nagy gáz lehet. A kp-t is erősíteni kellene minőségi játékosokkal, de Pep nem értem miért vkp-t akar mindeképp. Nem kellene Yayát feljebb tolni ez a kezdő kp úgy tökéletes ahogy van.
Forca Barca!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.22. 23:38:55

Pár napot nem voltam gépközelben, erre jól megleptek engem a haverok az Ibrás hírekkel. Ennek nagyon örülök.
Villa - Eto'o váltásban is benne lettem volna, de azt sokkal kevésbé támogattam volna: mindössze azért lett volna jó, mert Eto'o-nak ígyis-úgyis mennie kell, és ez Pep döntése, meg a vezetésé.
De Ibra?! Álmodni sem mertem róla a múltkori megszakadt tárgyalások után.
2 negatívumot tudnék felhozni ellene, de igazából mindkettő csupán sejtésen (félelmen) alapul: a viselkedése; a hozzáállás a meccsekhez.
Mindkettő javítható, Pep szerintem meg tudja törni, hogyha túlságosan nagyképű lenne, vagy ha lazítana meccs közben.

És simán megéri a 45 milla plusz!
Azért háborodtok fel, mert csak azt nézitek, hogy mennyi az ára ennek, meg annak papíron - DE nem ezt kell nézni!
Papíron ugyanis Ibra nagyjából 70, Eto'o 35-40. Viszont utóbbinak jövőre lejár a szerződése, és 6 hónapon belül INGYEN lenne igazolható. Ez egyértelműen levesz egy játékos árából (vesd összes Mesalles dumája a ManCity-ről - más kérdés, hogy végül hülyeséget vont le következtetésként).

A 45m plusz egy teljesen reális ár, ugyanis így Eto'o-t kb. 25 millióért el tudjuk adni biztosan. Más jelentkező nem jöhetett szóba, hosszabbítani biztos nem akart volna, szóval a lehető legjobb dolog lenne, ha létrejönne az üzlet most az Interrel.
Agypiercing
Barça B

2009.07.22. 23:05:43

Tim írta:
Agypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...
Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne össze :lol:
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
hát ezt tényleg elég hülyén fogalmaztam meg :D. kb. olyan volt, mint egyik volt osztálytársam töridolgozatnál: "elrepült fölötte az idő vasfoga"... na mindegy, azért gondolom értettétek, hogy mire írtam.

gergo9-nek meg: persze, Eto'o-t szerintem akik védik, azok sem gondolják, hogy ő (és az ügynöke!) ebben az egész szituban ártatlan volna. viszont az ő részéről 1) már tavaly is el akarták küldeni, ami gondolom a legkevésbé sem esett jól neki, 2) idén is elég "érdekes" hosszabbítási ajánlatot kapott Txiki mestertől, ezt leírták a Samu-topikban, ott meg lehet nézni.
ezek után nem csodálom, hogy neki sem esett jól a dolog. amúgy szerintem full hülyeség, hogy egy 20-25 millióért ne lehetett volna eladni, utolsó év ide vagy oda... annyit egy ilyen képességű játékosért a jelenlegi piaci viszonyok mellett vicc elkérni. így meg gyakorlatilag ingyen adjuk...

és az egészen madridos felfogás, hogy egy játékos gigantikus árának a megtérülését a reklámtól várjuk... egy Barca ne így igazoljon, könyörgöm!

ja és nem tudom, h nekem szántad-e, de én nem Pep emberi kvalitásait kérdőjeleztem meg, hanem csak annyit írtam, hogy csinált már rossz igazolást ő is (Cáceres 16 M vagy Hleb, akitől sokkal többet vártunk). mindössze ennyit mondtam. és félek, hogy Zlatan annyira nem illik ide (emberileg), hogy ez fog komoly gondot okozni a csapatnál... de ne legyen igazam, és mutassa meg, hogy tud küzdeni, vagy nevelje meg Pep, nekem mindegy! :) Eto'o nagyon nagy űrt hagy maga mögött, ezt betölteni embert próbáló feladat lesz a svédnek, majd egy év múlva visszatérünk rá...
Visca el Barça!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.22. 22:57:01

bali 15 írta:Fúú gyerekek nagyon örülök hogy Ibra keze nem szenvedett maradandó károsodást. Mázli.
Így majd jól oda tud könyökölni az ellenfélnek! :lol:

Osztin, még mielőtt támadásnak veszed: csak egy kérés, hogy kicsit esztétikusabb legyen a fórum: próbálj meg normálisan, kevés írásjellel dolgozni, anélkül, hogy le akarnád szedni a másik fejét! ;) Nekem nem szűnne meg az az érzésem, hogy itt kulturált emberek tudnak normálisan véleményt cserélni.

Most már csak annyit kérek, hogy záródjanak le a tárgyalások és álljon össze a keret, a csapat és eddzen gőzerővel, hogy jövőre is a jobbik arcát mutassa a csapat! Ibrával megbékéltem, talán beválik, csak tanuljon meg úgy helyezkedni, mint Ero'o, vagy legalábbis hasonlóan. Ha az megy neki, akkor OK. Viszont egy kommentátor mondta ( nem emlékszem, hogy ki és kicsit álmos voltam, nem tudok szó szerint idézni, csak valami rémlik :) ) hogy Ibra a nehéz helyzeteket könnyebben oldja meg, mint a ziccereket! Hát akkor majdnem ott tart, mint Samu... :P :) Mert ő sem szereti a ziccereket, de nem kerül nehezebb helyzetbe, mert jól helyezkedik mellette! :D
osztin
Barça C

2009.07.22. 22:41:48

a lényeg:legyen a Barca idén jobb,mint tavaly!Eto'o-val és/vagy Ibrával.....Lényegtelen! csak lássunk olyan messceket,mint az Atletico ellen a Nou Camp-ban,vagy a Reál elleni idegenbeli zúzás,MU elleni Bl.döntő és a többi és a többi....
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.22. 22:38:09

Fúú gyerekek nagyon örülök hogy Ibra keze nem szenvedett maradandó károsodást. Mázli.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.22. 22:34:08

osztin írta:tudomka958: megértem,fáj az igazság.Van ez így.
meccset néztél gyerek?erre válaszolj...
talán kéne itt is valami határ ,mint a választásokon,hogy bizonyos tapasztalat alapfeltétel legyen az ész osztásához!
mert csak úgy óbégatni mindenki tud...
osztin
Barça C

2009.07.22. 22:32:06

tudomka958:te most Barca drukker vagy,vagy Inter???Hogy ennyire képbe vagy,hogy Ibra-izé hány hetes sérülésböl tért vissza a [auto_cenzúra] tudja mikor?????????????????????????????????????????????????????????
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 22:31:36

Barca+....
Nyugodt szívvel merem neked ajánlani a humor topikot, jópofa vagy :lol:
Nem is baj, kell a változatosság ide is, eddig tele voltunk önjelölt Guardiolakkal, mostmár van egy új 9-esünk is. Bár asszem kapusposztra is volt már jelentkezőnk.

Úgy tűnik, hogy lassan tényleg pontot lehet tenni az ügy végére. Mondjuk azért még megvárnék egy véleményt fcbarcelona.com-tól, mert eddig még szót nem ejtettek az esetről. Azután pedig lassan el lehet kezdeni koncentrálni a felkészülésre, mert ne mondja nekem senki, hogy a játékosainkat jelenleg nem ez az ügy foglalkoztatja legjobban.
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.22. 22:24:37

II. törvény.

Játékost ne az átigazolási piacon keress, hanem itt a fórumon :wink:

de amúgy igaza van Tim-nek, elég sok ember túlzásokba esik itt a fórumon :roll:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
osztin
Barça C

2009.07.22. 22:24:24

tudomka958: megértem,fáj az igazság.Van ez így.
Lezárt