Tim írta:Agypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...
Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne össze
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
hát ezt tényleg elég hülyén fogalmaztam meg

. kb. olyan volt, mint egyik volt osztálytársam töridolgozatnál: "elrepült fölötte az idő vasfoga"... na mindegy, azért gondolom értettétek, hogy mire írtam.
gergo9-nek meg: persze, Eto'o-t szerintem akik védik, azok sem gondolják, hogy ő (és az ügynöke!) ebben az egész szituban ártatlan volna. viszont az ő részéről 1) már tavaly is el akarták küldeni, ami gondolom a legkevésbé sem esett jól neki, 2) idén is elég "érdekes" hosszabbítási ajánlatot kapott Txiki mestertől, ezt leírták a Samu-topikban, ott meg lehet nézni.
ezek után nem csodálom, hogy neki sem esett jól a dolog. amúgy szerintem full hülyeség, hogy egy 20-25 millióért ne lehetett volna eladni, utolsó év ide vagy oda... annyit egy ilyen képességű játékosért a jelenlegi piaci viszonyok mellett vicc elkérni. így meg gyakorlatilag ingyen adjuk...
és az egészen madridos felfogás, hogy egy játékos gigantikus árának a megtérülését a reklámtól várjuk... egy Barca ne így igazoljon, könyörgöm!
ja és nem tudom, h nekem szántad-e, de én nem Pep emberi kvalitásait kérdőjeleztem meg, hanem csak annyit írtam, hogy csinált már rossz igazolást ő is (Cáceres 16 M vagy Hleb, akitől sokkal többet vártunk). mindössze ennyit mondtam. és félek, hogy Zlatan annyira nem illik ide (emberileg), hogy ez fog komoly gondot okozni a csapatnál... de ne legyen igazam, és mutassa meg, hogy tud küzdeni, vagy nevelje meg Pep, nekem mindegy!

Eto'o nagyon nagy űrt hagy maga mögött, ezt betölteni embert próbáló feladat lesz a svédnek, majd egy év múlva visszatérünk rá...