Felhoztam egy értelmes példát, Titot. Teljesen más irányt vett és segédként nyilván nem tudta megvalósítani az elképzeléseit. De edzőként meg tudta mutatni. Ha ezt nem tudod értelmezni és ugyanazt leírod azzal nem tudok mit kezdeni. Nem személyeskedni akartam, vagy megsérteni Téged.csababarca írta:
jaj, én balga, pedig azt hittem ez így működik, sokat kell még ezek szerint tanulnom.![]()
Viszont nem értjük egymást szerintem, mert nem ezekről beszéltem, egyszerűen most is adott a lehetőség előtte,hogy segítse a csapatot. Sőt adott volt, ha már az igazolásokat szóba hoztad, hogy segítse Lucho döntéseit. Ezek szerint ő is áldását adta nyáron Gomesre pl...ami aggasztó.
Mindegy, meglátjuk mi lesz.
A többi mondatot nem Neked reagálva írtam.
Viszont azt sokan elfelejtik, hogy Spanyolországban nem feltétlen az edző igazol. Hanem sokkal inkább az ezért felelős igazgató. Ez is érdekes, ha történik egy jó igazolás akkor taps a klubbnak, ha meg jön egy rossz akkor meg LE a hibás. Egyáltalán nem tudjuk, hogy mennyire jöttek miatta azok akik jöttek. Kb én Rakitic igazolásánál hallottam azt, hogy kifejezetten az ő kérésére jött. Illetve Bravo volt még ilyen, mert ott elvileg Unzué ajánlotta be LE-nek.
De ott van a csatárkérdés. Vajon így állna ez a szezon ha lenne egy rendes csere támadónk akit be lehetne dobni? Még tavaly Nolito-t akarta télen, megszerezte neki a klub? Nem. Aztán az idei szezonban meg Gameiro-k röpködtek mire kapott egy Paco-t.
Vagy ott van Denis. Denis sem azért jött mert kellett, hanem azért, mert gazdasági szempontból pénzkidobás lett volna nem visszavásárolni.