Sokkal jobb eredményeket hozott mint amit vártam tőle, nagyon sanálom, hogy ez az év nagyon gyenge eddig, de azért ez a "gyenge" szezon is véget érhet akár egy kupa, bajnokság kombóval is, ami azért nagyon nagy dolog lenne!!
A pótlásáról annyit, hogy nyílván mki mást preferál a saját gondolatai, meglátásai miatt, de szvsz jöjjön akárki, ütős lesz ez a csapat jövőre is, mert a keret azért 1 jhv és 1 minőségi kp kivéletével nagyon rendben van.
Én személy szerint Allegri-t nagyon megnézném a Barca kispadján, tudom, hogy kicsi rá az esély, sőt szinte semmi, van aki pedig, biztos, hogy már a gondolattól is írtózik a neve hallatán
Valverde, Sampaoli kettősnek is örülnék, a legrosszabb verzió nálam Unzue lenne, mert ha LE-vel sem tudott újítani, akkor nélküle miért tudna? Nem hiszem, hogyha olyan jó ötlete lett volna monjduk a kp megoldására, akkor Lucho azt nem merte volna meglépni. Unzue is biztos, hogy hozna egy jó szintet, de szvsz pont csak egy kis frissités kell ennek a csapatnak, amit egy új edző hoz és újra a top-on lehet a Barca évekig!