Több okból is bosszantó vereség volt ez.A bírói hibákon kívül feltétlenül felrónám a MU srácainak az első félidei "játékot".Ilyen szellemben nem lehet kimenni ilyen fontos meccsre,adtak majd' egy komplett félidőt a kékeknek.A másodikban már úgy álltak hozzá,ahogy illik,egyből partiba is kerültünk.
Győzelmet nem érdemelt egyik fél sem,de egyelőre nem érdemre adják a pontot,hanem gólokra.
KEttő pont mínuszt kell ledolgozni 5 kör alatt.Ez nem tűnik egyszerűnek,főleg h a dinamónak már csak itt kell helyt állnia.Remélhetően a MU-ra még nagy dolgok várnak a BL-ben,ez azért erős lesz.De nem lehetetlen.
Fog még pontot hullajtani a cselszkij,bár vélhetően mi is.
MAjd kiderül kinek mennyi jön össze.Mindenesetre most már nem a MU-nak áll a zászló.
(Bocs,h az Arsenalt továbbra sem említem,de nálam továbbra sem esélyesek.A dobogó alsó foka lesz az ő helyük idén.)
ziipp írta: Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
Ez nekem leginkább akkor fordult meg a fejemben,amikor 90:04-nél Berba félfordulattal lőtte rá a lasztit,ami lepattanva Cech kezében landolt.Roo idén azt belőtte volna,ebben biztos vagyok.De mivel nem volt ott,így megmaradt helyzetnek a jelenet...