Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg annak, aki nem látta a MU gólját...Lionel85 írta:Gratulálok a kedves partjelzőnek, aki az élre emelte a Chelsea-t...
Nagyon jól tudom, h Pool szurkoló vagy, meg azt is, h a két londoni klubbot, az Arsenalt és a Chelseat mennyire rühelled. Ezért irtam, h az őket sújtó ítéletekről vhogy megfeledkezel.gekkodan írta:Na kérlek:LG írta: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.
Amúgy meg nem emlékszem, h az Arsenal Birmingham elleni meccse után is panaszkodtál volna, h a biró befolyásolja a bajnokság kimenetelét, pedig ott is nagy fújt az Arsenal kárára. Persze, gondolom, h olyan csapat ellen fújnak, akit nem szeretsz, az korrekt, ezért nem zavar az a meccs sem, meg pl. a mu a gólja.
1. Soha nem voltam MU drukker
2. Tárgyi tévedéseid sorában a következő az, hogy a MU gólja sem volt az igazi, de még mindig 2-1 farkas hiba a Chelsea oldalán a tizit és Drogba gólját is ide számolva.
3. Ja és Arsenal drukker sem voltam soha![]()
4. Innentől kezdve megdőlt az a tézised, hogy bármelyik csapat iránt érzett szimpátiám miatt verném az asztalt.
Egyszerűen laikusként megnéztem egy angol derbit, különösebb érdek nélkül és megállapítottam, hogy slendrián volt a bíráskodás az év egyik döntő meccsén. Máskor kedves LG koma legalább a sigemig nézz le, ha személyeskedésbe kezdesz, mert akkor annyit legalább elérünk, hogy megfelelő logikai síkon tudsz érvelni a véleményemmel szemben.
OFF: Ozsi! azért "velünk" ritkán fordul elő, h a 9x. percben döntjük el a meccseket/ mentünk pontotozsimiki írta:ezért hülyeség felhozni a 90+. gólokat egy csapat kárára,mert minden csapatnál vannak ilyen időszakok, lásd most Arsenal, hanyadik megmenekülésük ez mostanában? semmi gond sincs vele, csak azért írom,mert szerintem kár ilyesmikért egy-egy csapatot kispécizni,mint anno tették páran a M.U.val. (tudom akkor bíró többet hosszabbított? és volt ilyen azóta kismillió csapatnál is, benne van)
ma pl Chelseanek volt több szerencséje, és Arsenalnak ismét nagyon késői gólja.
hosszú távon minden kiegyenlítődik.
Bocs lehet hogy ez nem ide tartozik, de mit tanácsolt Cantona?Rewolution5 írta:a pályán 11 ember játszik, 1 drb. emberre nem lehet építeni, ezért nemtudok én MU-s focit nézni...most Rooney anno Rinyáldó mind egy emberre volt építve a foci....utálatos... sorry MU-sak vegyétek ezt véleménynyilvánításnak...meghallgathatnátok Cantona tanácsait...ziipp írta:Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
a pályán 11 ember játszik, 1 drb. emberre nem lehet építeni, ezért nemtudok én MU-s focit nézni...most Rooney anno Rinyáldó mind egy emberre volt építve a foci....utálatos... sorry MU-sak vegyétek ezt véleménynyilvánításnak...meghallgathatnátok Cantona tanácsait...ziipp írta:Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
Na kérlek:LG írta: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.
Amúgy meg nem emlékszem, h az Arsenal Birmingham elleni meccse után is panaszkodtál volna, h a biró befolyásolja a bajnokság kimenetelét, pedig ott is nagy fújt az Arsenal kárára. Persze, gondolom, h olyan csapat ellen fújnak, akit nem szeretsz, az korrekt, ezért nem zavar az a meccs sem, meg pl. a mu a gólja.
Ez nekem leginkább akkor fordult meg a fejemben,amikor 90:04-nél Berba félfordulattal lőtte rá a lasztit,ami lepattanva Cech kezében landolt.Roo idén azt belőtte volna,ebben biztos vagyok.De mivel nem volt ott,így megmaradt helyzetnek a jelenet...ziipp írta: Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.gekkodan írta:Ilyen bíráskodást![]()
![]()
Drogba gólja méteres les, Park lerántása tizi, kapásból 2 olyan szitu, ami MARKÁNSAN kihatott a végeredményre. Más kérdés, hogy a United Rooney nélkül egy félkarú ember, mert ma igen gyengék voltak. Az igazsághoz hozzátartozik ugyan, hogy a Chelsea csinálta az ocsmány fociját, amit ellenünk is szokott, 10 ember mozgott a labda irányába és védekezett, mint egy sündisznó, de ettől még az igazság az X lett volna.
Csúnya, hogy a bajnokságot ennyire befolyásoló, kritikus meccsen egy ilyen s*ggfej a bíró és ennyire belenyúl egy szezon küzdelmébe. Szánalmas.