Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
levproff
Director del Fútbol

2010.04.05. 22:26:01

AZért nem kis gólt ollózott Nolan. :P
Nem rossz meccs. :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2010.04.05. 22:21:20

A Newcastle már feljutott a PL-be.

Valamilyen szinten ide is kapcsolódik, hogy Rooney akár már játszhat a Bayern ellen. Csak nehogy úgy járjon, mint Fabregas vagy Gallas...

Komment :D :
http://www.youtube.com/watch?v=DTbN1ksDTds
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.04.05. 22:27:09-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.03. 19:59:56

Közben a másik Manchesteri csapat a City gálázik.
66. perc Burnley-City 0-6

Gólszerzők:
Adebayor
Bellamy
Tévez
Vieira
Adebayor
Kompany
:wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.03. 19:56:31

Lionel85 írta:Gratulálok a kedves partjelzőnek, aki az élre emelte a Chelsea-t...
Én meg annak, aki nem látta a MU gólját...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.03. 19:53:49

gekkodan írta:
LG írta: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.
Amúgy meg nem emlékszem, h az Arsenal Birmingham elleni meccse után is panaszkodtál volna, h a biró befolyásolja a bajnokság kimenetelét, pedig ott is nagy fújt az Arsenal kárára. Persze, gondolom, h olyan csapat ellen fújnak, akit nem szeretsz, az korrekt, ezért nem zavar az a meccs sem, meg pl. a mu a gólja. :roll:
Na kérlek:

1. Soha nem voltam MU drukker :roll:
2. Tárgyi tévedéseid sorában a következő az, hogy a MU gólja sem volt az igazi, de még mindig 2-1 farkas hiba a Chelsea oldalán a tizit és Drogba gólját is ide számolva.
3. Ja és Arsenal drukker sem voltam soha :roll:
4. Innentől kezdve megdőlt az a tézised, hogy bármelyik csapat iránt érzett szimpátiám miatt verném az asztalt.

Egyszerűen laikusként megnéztem egy angol derbit, különösebb érdek nélkül és megállapítottam, hogy slendrián volt a bíráskodás az év egyik döntő meccsén. Máskor kedves LG koma legalább a sigemig nézz le, ha személyeskedésbe kezdesz, mert akkor annyit legalább elérünk, hogy megfelelő logikai síkon tudsz érvelni a véleményemmel szemben.
Nagyon jól tudom, h Pool szurkoló vagy, meg azt is, h a két londoni klubbot, az Arsenalt és a Chelseat mennyire rühelled. Ezért irtam, h az őket sújtó ítéletekről vhogy megfeledkezel.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.03. 19:50:05

Gratulálok a kedves partjelzőnek, aki az élre emelte a Chelsea-t...
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.04.03. 19:45:31

Inkább nem írom le, hogy mit mondtam Bendtner góljánál :D

Amúgy csak a szokásos Arsenal meccs volt: mezőnyfölény, kihagyott ziccerek (5 az 1-be is sikerült elbénázni), ellenfélnél piros.

MOM: Walcott, Rosicky.

Denilson, Eboué, Eduardo hármas viszont katasztrófa...

Amúgy ilyen játékkal és ennyi sérülttel nem sokáig leszünk versenyben a bajnoki címért...
levproff
Director del Fútbol

2010.04.03. 18:43:55

Azért a City bekezdett. :shock:

Egyébként örülök az Arsenal győzelmének.Sajnos a 60. perctől nem láttam a meccset, ott már kezdtem aggódni, ezért örülök, hogy a legvégén sikerült behúzni.
Kicsit ilyen B csapatos volt a felállás, így elfogadható az eredmény.
Bendtner kezd formába lendülni, ennek örülök. :)

Go Gunners! 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.03. 18:42:14

A nagyok után jön a BL selejtezőre hajtó Mcity, 7 perc alatt lőttek 3 gólt a Burnley-nek, Adebayor, Bellamy, Tevez. Nem rossz meccs. :arrow: eurosport2
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.03. 18:28:11

ozsimiki írta:ezért hülyeség felhozni a 90+. gólokat egy csapat kárára,mert minden csapatnál vannak ilyen időszakok, lásd most Arsenal, hanyadik megmenekülésük ez mostanában? semmi gond sincs vele, csak azért írom,mert szerintem kár ilyesmikért egy-egy csapatot kispécizni,mint anno tették páran a M.U.val. (tudom akkor bíró többet hosszabbított? és volt ilyen azóta kismillió csapatnál is, benne van)

ma pl Chelseanek volt több szerencséje, és Arsenalnak ismét nagyon késői gólja.

hosszú távon minden kiegyenlítődik.
OFF: Ozsi! azért "velünk" ritkán fordul elő, h a 9x. percben döntjük el a meccseket/ mentünk pontot ;) (Barcára gondoltam itt :P )
a ködös albionban úgy tűnik, h ez már trendszerűvé válik, ami lehet, h azt jelenti, h a kiscsapatok akaratereje nem tart ki az utsó pillanatig... előbb a műgirnyó-féle Chelsea, utána a MU, ősszel a Liverpool, most pedig az Arsenal a soros :D
LM10
Director del Fútbol

2010.04.03. 18:25:37

Ez ellen az Arsenal ellen itthon semmi gondunk nem lesz. Hullámvölgyben vannak, ráadásul Cesc,van Persie,Arshavin és Gallas is sérültek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.03. 18:19:11

ezért hülyeség felhozni a 90+. gólokat egy csapat kárára,mert minden csapatnál vannak ilyen időszakok, lásd most Arsenal, hanyadik megmenekülésük ez mostanában? semmi gond sincs vele, csak azért írom,mert szerintem kár ilyesmikért egy-egy csapatot kispécizni,mint anno tették páran a M.U.val. (tudom akkor bíró többet hosszabbított? és volt ilyen azóta kismillió csapatnál is, benne van)

ma pl Chelseanek volt több szerencséje, és Arsenalnak ismét nagyon késői gólja.

hosszú távon minden kiegyenlítődik.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.04.03. 18:01:05

Bendtner koma döntött.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.03. 17:40:09

Kemény meccs vár a MU-ra Rooney nélkül szerdán...Nagyon nagyon kemény. Továbbmehetnek persze, (sőt, még mindig náluk az esély)de az ellen padján bizonyos Van Gaal csücsül, aki tudja, nagy esélyt kaptak ezzel a sérüléssel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.03. 17:29:48

rohadtul dühös leszek, ha emberelőnyben sem sikerül győzni :x

Wenger meg lehetséges, h két szék között a padlót választja...

szerk: megmenekült 25 euróra és 2500 Ft-ra szóló nyerési esélyem a 94. percben!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.03. 17:59:16-kor.
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.04.03. 17:24:44

Rewolution5 írta:
ziipp írta:Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
a pályán 11 ember játszik, 1 drb. emberre nem lehet építeni, ezért nemtudok én MU-s focit nézni...most Rooney anno Rinyáldó mind egy emberre volt építve a foci....utálatos... sorry MU-sak vegyétek ezt véleménynyilvánításnak...meghallgathatnátok Cantona tanácsait...
Bocs lehet hogy ez nem ide tartozik, de mit tanácsolt Cantona?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.03. 16:37:47

ziipp írta:Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
a pályán 11 ember játszik, 1 drb. emberre nem lehet építeni, ezért nemtudok én MU-s focit nézni...most Rooney anno Rinyáldó mind egy emberre volt építve a foci....utálatos... sorry MU-sak vegyétek ezt véleménynyilvánításnak...meghallgathatnátok Cantona tanácsait...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.03. 16:14:12

LG írta: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.
Amúgy meg nem emlékszem, h az Arsenal Birmingham elleni meccse után is panaszkodtál volna, h a biró befolyásolja a bajnokság kimenetelét, pedig ott is nagy fújt az Arsenal kárára. Persze, gondolom, h olyan csapat ellen fújnak, akit nem szeretsz, az korrekt, ezért nem zavar az a meccs sem, meg pl. a mu a gólja. :roll:
Na kérlek:

1. Soha nem voltam MU drukker :roll:
2. Tárgyi tévedéseid sorában a következő az, hogy a MU gólja sem volt az igazi, de még mindig 2-1 farkas hiba a Chelsea oldalán a tizit és Drogba gólját is ide számolva.
3. Ja és Arsenal drukker sem voltam soha :roll:
4. Innentől kezdve megdőlt az a tézised, hogy bármelyik csapat iránt érzett szimpátiám miatt verném az asztalt.

Egyszerűen laikusként megnéztem egy angol derbit, különösebb érdek nélkül és megállapítottam, hogy slendrián volt a bíráskodás az év egyik döntő meccsén. Máskor kedves LG koma legalább a sigemig nézz le, ha személyeskedésbe kezdesz, mert akkor annyit legalább elérünk, hogy megfelelő logikai síkon tudsz érvelni a véleményemmel szemben.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2010.04.03. 16:08:01

Több okból is bosszantó vereség volt ez.A bírói hibákon kívül feltétlenül felrónám a MU srácainak az első félidei "játékot".Ilyen szellemben nem lehet kimenni ilyen fontos meccsre,adtak majd' egy komplett félidőt a kékeknek.A másodikban már úgy álltak hozzá,ahogy illik,egyből partiba is kerültünk.
Győzelmet nem érdemelt egyik fél sem,de egyelőre nem érdemre adják a pontot,hanem gólokra.
KEttő pont mínuszt kell ledolgozni 5 kör alatt.Ez nem tűnik egyszerűnek,főleg h a dinamónak már csak itt kell helyt állnia.Remélhetően a MU-ra még nagy dolgok várnak a BL-ben,ez azért erős lesz.De nem lehetetlen.
Fog még pontot hullajtani a cselszkij,bár vélhetően mi is.
MAjd kiderül kinek mennyi jön össze.Mindenesetre most már nem a MU-nak áll a zászló.
(Bocs,h az Arsenalt továbbra sem említem,de nálam továbbra sem esélyesek.A dobogó alsó foka lesz az ő helyük idén.)
ziipp írta: Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
Ez nekem leginkább akkor fordult meg a fejemben,amikor 90:04-nél Berba félfordulattal lőtte rá a lasztit,ami lepattanva Cech kezében landolt.Roo idén azt belőtte volna,ebben biztos vagyok.De mivel nem volt ott,így megmaradt helyzetnek a jelenet...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.03. 16:04:30

gekkodan írta:Ilyen bíráskodást :shock: :roll:

Drogba gólja méteres les, Park lerántása tizi, kapásból 2 olyan szitu, ami MARKÁNSAN kihatott a végeredményre. Más kérdés, hogy a United Rooney nélkül egy félkarú ember, mert ma igen gyengék voltak. Az igazsághoz hozzátartozik ugyan, hogy a Chelsea csinálta az ocsmány fociját, amit ellenünk is szokott, 10 ember mozgott a labda irányába és védekezett, mint egy sündisznó, de ettől még az igazság az X lett volna.

Csúnya, hogy a bajnokságot ennyire befolyásoló, kritikus meccsen egy ilyen s*ggfej a bíró és ennyire belenyúl egy szezon küzdelmébe. Szánalmas.
Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mu gólja sem volt éppen szabályos.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.03. 15:56:32

Ilyen bíráskodást :shock: :roll:

Drogba gólja méteres les, Park lerántása tizi, kapásból 2 olyan szitu, ami MARKÁNSAN kihatott a végeredményre. Más kérdés, hogy a United Rooney nélkül egy félkarú ember, mert ma igen gyengék voltak. Az igazsághoz hozzátartozik ugyan, hogy a Chelsea csinálta az ocsmány fociját, amit ellenünk is szokott, 10 ember mozgott a labda irányába és védekezett, mint egy sündisznó, de ettől még az igazság az X lett volna.

Csúnya, hogy a bajnokságot ennyire befolyásoló, kritikus meccsen egy ilyen s*ggfej a bíró és ennyire belenyúl egy szezon küzdelmébe. Szánalmas.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.03. 15:55:48

Azért az elmúlt 2 meccs megmutatta, h közel sem verhetetlen a mu, főleg nem Rooney nélkül. Persze ettől még lehet, h mind2 fronton ők lesznek a befutók, de most már nem rájuk tennék.
Ezzel most halvány esély visszajött az Arsenalnak is, de nem hiszem, h ennyi sérülttel hozni tudjuk majd a meccseket, kár, pedig biztos vagyok benne, h a mu és Chelsea is fog botlani. De mi meg sajna lassan elfogyunk teljesen.
ziipp
Capitá del Barça

2010.04.03. 15:45:57

Igazi PL meccs volt, a javából.

Első félidőben a Chelsea jobb volt, a másodikra azonban nagyon harapósan jöttek ki a manchesteriek, Berbatovnak talán kellett volna fejelnie egy gólt. Utána viszont a vén maffiózó okosan cserélt, és kiegyenlített lett a mezőny. A kékek második találata les volt, cserébe Macheda is kezelhetett a góljánál.

Összességében elégedetten állok fel a gép elől, jó meccset játszottak a srácok. Ha Rooney pályára lép, szerintem lehozta volna a MU.
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.03. 15:44:38

Nekem, semleges nézőnek nagyon jó kis derby volt. Mondhatjuk azt, h a Chelsea megérdemelte mert egy szabályos góllal többet szerzett. :P

Az első félidőben a Chelsea uralta a meccset és ennek köszönhetően nyert.
Igazságosabb lett volna egy döntetlen, mert a MU a második félidőben nagyon nyomott, de a Chelsea szervezetten védekezett és sikerült kihúzni a végéig.

Még nincs semmi eldőve a PL-ben, ezzel a Chelsea sikerrel még izgalmasabb a bajnokság.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2010.04.03. 15:43:04

Döntetlennek jobban örültem volna, de azért csak bejött a tippem :wink: 8)

Angol bírók/partjelzők ebben az évben no comment kategória...

Ja, a kommentátor csak engem idegesít? Folyton összetéveszti a játékosokat, Nanit például Berbatovval... :lol:

Arsenal kezdőt látva nehéz meccsre számítok a Wolves ellen.

Arsenal: Almunia - Sagna, Campbell, Vermaelen, Silvestre - Rosicky, Song, Denilson - Walcott, Eduardo, Eboue.
Cserék: Fabianski, Clichy, Eastmond, Nasri, Diaby, Vela, Bendtner.
Lezárt