Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem mondtam hogy jobban informált egyszóvalsem.De most mi a bajod ezzel Depht??? Itt az is elővanirva hogy az átigazolási témákatt a fórumozók csak az eurobarcán olvashatják vagy mi hmm???.Vagy ez is kötelező.depth írta:manuel írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... unior.html
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal)
Miből gondolod, h az origo jobban informált, mint pl az Eurobarca? Vagy azt, h egyáltalán van már kiszemeltje a Barcanak ilyenkor? Most lett vége az előző átigazolási időszaknak, és nem úgy tűnt, h akárkit is leakarunk igazolni.
Miből gondolod, h az origo jobban informált, mint pl az Eurobarca? Vagy azt, h egyáltalán van már kiszemeltje a Barcanak ilyenkor? Most lett vége az előző átigazolási időszaknak, és nem úgy tűnt, h akárkit is leakarunk igazolni.manuel írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... unior.html
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal)
Bocsánatt a modiktól többett nemidézek a Foci 24-ről...................
Jó igazad van. Hülyeség előre gondolkodni. sztem ez volt az utsó ilyen elképzelésem a jövő BarcájárolVarga Tamás írta:Bocsánat Mindenkitől, szólásszabadság van, meg minden, de akkoris.
Gondolkodjunk már egy picit. A Csapat a 3. tétmeccsén van túl, alig kezdődött el a szezon, és itt páran már a lehetséges igazolásokról értekeznek. Ez egy picikét beteges, és túlzó.
Másrészt, a Barcelonára amúgy sem nagyon jellemző, hogy a téli átigazolási időszakban igazolna újat. Várjunk, aztán bizakodjunk. Ne akarjunk már megint mindenkit leigazolni, és a nyári topikbeli ámokfutást újraélni.
Köszönöm, és elnézést mindenkitől, akit ez a hsz. mélyen érintett volna.
Béke.
Nem tudom, hogy ez az üzenet mennyire szólt nekem. Szerintem nem azt mondtam, hogy igazoljuk le Clichyt, hanem azt, hogy örülnék neki. Szerintem bőven jobb mostanában/mostmár elég rég óta jó formában van-, mint Abidal. De szerintem a topic neve az, hogy Barca igazolások, 2008/2009. De semmi belekötni valóm nincs Tamás hsz-ébe, nagyjából egyetértek vele.Varga Tamás írta:Bocsánat Mindenkitől, szólásszabadság van, meg minden, de akkoris.
Gondolkodjunk már egy picit. A Csapat a 3. tétmeccsén van túl, alig kezdődött el a szezon, és itt páran már a lehetséges igazolásokról értekeznek. Ez egy picikét beteges, és túlzó.
Másrészt, a Barcelonára amúgy sem nagyon jellemző, hogy a téli átigazolási időszakban igazolna újat. Várjunk, aztán bizakodjunk. Ne akarjunk már megint mindenkit leigazolni, és a nyári topikbeli ámokfutást újraélni.
Köszönöm, és elnézést mindenkitől, akit ez a hsz. mélyen érintett volna.
Béke.
H lehet ekkora hülyeséget írni?Theo most lőtt egy 3ast a horvátoknak Clichy stabil kezdő és játékos már 4 éve.Cáceres14 írta:mert ez jó lenne így Yaya+10millió cserébe Theo Walcott és Gael Clichy jönne
1. Tourét nem szabad eladni.Cáceres14 írta:mert ez jó lenne így Yaya+10millió cserébe Theo Walcott és Gael Clichy jönne
kilibarca írta:Ha már mindeki álmodozik
Agbonlahor, A.Young párost kérem karácsonyra a Barcába
Ashley Young meg oldaná a balodalunkat. Valaki intézze el ezt a két igazolást.
Hááát. tavaly ez sokmindenkire elmondható volt, hogy nem volt jó.CFirpo3 írta:Nem csak a három meccsből szűrjük le ezeket a következtetéseket. Abidal például már tavaly se volt jó...Káposztalevél írta:És arra esetleg senki nemgondolt hogy előbb inkább összekéne szokni még jobban a csapatnak, és akkor nemkéne azon töprengeni, hogy 3 meccs után kit kéne kikosarazni, meg kit kéne idehozni??!!!! Szerintem nemnagyon lehet így egyből eldönteni 3 tétmeccs után. Persze lehet elméleteket gyártani mindenre.
jaCFirpo3 írta:Nem csak a három meccsből szűrjük le ezeket a következtetéseket. Abidal például már tavaly se volt jó...Káposztalevél írta:És arra esetleg senki nemgondolt hogy előbb inkább összekéne szokni még jobban a csapatnak, és akkor nemkéne azon töprengeni, hogy 3 meccs után kit kéne kikosarazni, meg kit kéne idehozni??!!!! Szerintem nemnagyon lehet így egyből eldönteni 3 tétmeccs után. Persze lehet elméleteket gyártani mindenre.