Barça Igazolások 2008-09
Nemgondoltam h tény h jön csak érdekességképp említettem.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem kötelező semmi. Mindenesetre eleve hülyeség most bármiféle igazolási témáról beszélni, fél év van még a következő lehetőségig.
Ami ilyenkor megjelenik, annak nyilván nemsok alapja van, ha egyáltalán van, és az is tizenhatszor megváltozik mire aktuális lesz.
Ami ilyenkor megjelenik, annak nyilván nemsok alapja van, ha egyáltalán van, és az is tizenhatszor megváltozik mire aktuális lesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én nem mondtam hogy jobban informált egyszóvalsem.De most mi a bajod ezzel Depht??? Itt az is elővanirva hogy az átigazolási témákatt a fórumozók csak az eurobarcán olvashatják vagy mi hmm???.Vagy ez is kötelező.depth írta:manuel írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... unior.html
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal)
Miből gondolod, h az origo jobban informált, mint pl az Eurobarca? Vagy azt, h egyáltalán van már kiszemeltje a Barcanak ilyenkor? Most lett vége az előző átigazolási időszaknak, és nem úgy tűnt, h akárkit is leakarunk igazolni.

Miből gondolod, h az origo jobban informált, mint pl az Eurobarca? Vagy azt, h egyáltalán van már kiszemeltje a Barcanak ilyenkor? Most lett vége az előző átigazolási időszaknak, és nem úgy tűnt, h akárkit is leakarunk igazolni.manuel írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... unior.html
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal)
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... unior.html
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal
)
Az Origó szerint ez a helyzett jelenleg.(Remélem ez nem tiltott oldal

Bocsánatt a modiktól többett nemidézek a Foci 24-ről...................

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.09.18. 18:40:43-kor.
Jó igazad van. Hülyeség előre gondolkodni. sztem ez volt az utsó ilyen elképzelésem a jövő BarcájárolVarga Tamás írta:Bocsánat Mindenkitől, szólásszabadság van, meg minden, de akkoris.
Gondolkodjunk már egy picit. A Csapat a 3. tétmeccsén van túl, alig kezdődött el a szezon, és itt páran már a lehetséges igazolásokról értekeznek. Ez egy picikét beteges, és túlzó.
Másrészt, a Barcelonára amúgy sem nagyon jellemző, hogy a téli átigazolási időszakban igazolna újat. Várjunk, aztán bizakodjunk. Ne akarjunk már megint mindenkit leigazolni, és a nyári topikbeli ámokfutást újraélni.
Köszönöm, és elnézést mindenkitől, akit ez a hsz. mélyen érintett volna.
Béke.

azért Yayát ne akarjuk már egyből elcserélni! kell ő nekünk, de még mennyire, h kell!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
clichy tényleg jó, de yaya is nagy király
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudom, hogy ez az üzenet mennyire szólt nekem. Szerintem nem azt mondtam, hogy igazoljuk le Clichyt, hanem azt, hogy örülnék neki. Szerintem bőven jobb mostanában/mostmár elég rég óta jó formában van-, mint Abidal. De szerintem a topic neve az, hogy Barca igazolások, 2008/2009. De semmi belekötni valóm nincs Tamás hsz-ébe, nagyjából egyetértek vele.Varga Tamás írta:Bocsánat Mindenkitől, szólásszabadság van, meg minden, de akkoris.
Gondolkodjunk már egy picit. A Csapat a 3. tétmeccsén van túl, alig kezdődött el a szezon, és itt páran már a lehetséges igazolásokról értekeznek. Ez egy picikét beteges, és túlzó.
Másrészt, a Barcelonára amúgy sem nagyon jellemző, hogy a téli átigazolási időszakban igazolna újat. Várjunk, aztán bizakodjunk. Ne akarjunk már megint mindenkit leigazolni, és a nyári topikbeli ámokfutást újraélni.
Béke.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2008.09.17. 20:18:23-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaforever
- Director del Fútbol
H lehet ekkora hülyeséget írni?Theo most lőtt egy 3ast a horvátoknak Clichy stabil kezdő és játékos már 4 éve.Cáceres14 írta:mert ez jó lenne így Yaya+10millió cserébe Theo Walcott és Gael Clichy jönne

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bocsánat Mindenkitől, szólásszabadság van, meg minden, de akkoris.
Béke.
Béke.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
1. Tourét nem szabad eladni.Cáceres14 írta:mert ez jó lenne így Yaya+10millió cserébe Theo Walcott és Gael Clichy jönne
2. Walcottot nem fogják eladni.
3. Clichynek örülnék, de nem Yayáért cserébe.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Az azért túlzás. Touré maradjon nyugottan. Abidal Clichy cserének sokan örülnénk sztem.
Yaya Tourét tényleg meg akarta szerezni Wenger de nemhiszem hogy ebböl lesz valami.
kilibarca írta:Ha már mindeki álmodozik
Agbonlahor, A.Young párost kérem karácsonyra a Barcába
Ashley Young meg oldaná a balodalunkat. Valaki intézze el ezt a két igazolást.

Tényleg! Young tényleg megoldaná a bal oldalunkat! Idevele!:D
-
- Barça B
Hááát. tavaly ez sokmindenkire elmondható volt, hogy nem volt jó.CFirpo3 írta:Nem csak a három meccsből szűrjük le ezeket a következtetéseket. Abidal például már tavaly se volt jó...Káposztalevél írta:És arra esetleg senki nemgondolt hogy előbb inkább összekéne szokni még jobban a csapatnak, és akkor nemkéne azon töprengeni, hogy 3 meccs után kit kéne kikosarazni, meg kit kéne idehozni??!!!! Szerintem nemnagyon lehet így egyből eldönteni 3 tétmeccs után. Persze lehet elméleteket gyártani mindenre.
jaCFirpo3 írta:Nem csak a három meccsből szűrjük le ezeket a következtetéseket. Abidal például már tavaly se volt jó...Káposztalevél írta:És arra esetleg senki nemgondolt hogy előbb inkább összekéne szokni még jobban a csapatnak, és akkor nemkéne azon töprengeni, hogy 3 meccs után kit kéne kikosarazni, meg kit kéne idehozni??!!!! Szerintem nemnagyon lehet így egyből eldönteni 3 tétmeccs után. Persze lehet elméleteket gyártani mindenre.
henry se