Ibra távozása esetén biztos kellene valaki, mert a Pedro-Villa-Messi hármas mellé Bojan és Jeffren kevesek. Bojanban még van fantázia,bár ő sem akkora ász,mint amekkorának tartották az első szezonjában,Messi szintjére pedig nem igazán fog feljutni,de cserének nem rossz. Jeffrenben viszont nem tudom,hogy mit lát a vezetőség. A Milán ellen is a fejemet fogtam,hogy miket művel. Ha Robinhot (akit a Sport.es-en megint hírbe hoztak velünk) önzőnek tartják,akkor Jeffren erre még egy lapáttal rátesz. Ugyanolyan önző cselgép,mint Gai volt-aki mint tudjuk nem maradt sokáig. Az előszezonban alig volt pár értékelhető megmozdulása,én fix elküldeném. Visszatérve az eredeti gondolatmenethez, ha Ibra megy,akkor mindenképp kell egy csatár,mert Iniesta nem megfelelő baloldali támadónak. Jó,el tud ott játszani,de ezzel elvész az a bombaerős tkp-s tengely,amit Xavival alkotnak - egy részben ez a páros teszi verhetetlené a Barcát,ezt hiba lenne megbontani.
Ugyanakkor Torres vagy Robinho simán eljátszhatnának nálunk.
Apropó Torres. Volt szerencsém látni a city elleni meccsen és engem nem igazán győzött meg,ahogy a VB-n sem. Bár abban biztos vagyok,hogy a Barcában sokkal jobb lenne,mivel az ő helye a spanyol bajnokságban van. A city ellen Richards azt hitem,hogy eltöri párszor, levette Torrest a pályáról az agresszív,durva játékával. Az angliai védők nagy része pedig ilyen,ezért szed össze Torres ott annyi sérülést és ezért akar elmenni. Ez kapóra jöhet nekünk,ha Ibra megy,csak akkor gyorsan kellene cselekedni.
Robinhoról pedig annyit,hogy sokan úgy vannak vele,hogy önző. Nekik ajánlom visszanézni az idei VB-meccseket. Játszott úgy a VB-n(itt most csak a VB-ről van szó!),mint Messi.Azt pedig láthattuk,hogy van olyan reálos játékos,aki nem kellett a reálnak és akinek a Barcában jobban ment, pl.:Luis Enrique,Eto'o
Nem lenne rossz a Robinho-Villa-Messi trió sem. Romario-Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho-Robinho. Szép brazil R-sor

Szóval én Torresnek vagy Robinho-nak is örülnék és Ibra maradásakor se lennék elkeseredve,bár Ibránál az előző 2 megoldást jobbnak tartom. Azt viszont remélem,hogy nem csak elküldjük Ibrát és hagyjuk a csapatot,ahogy van.