Nemtom feltűnt-e vkinek, de Kakából szélsőt csinált Pellegrini a második félidőben. Sztem ez azért elég nagy baklövés volt, mert ott nem tudott érvényesülni és középen nem volt agya a csapatnak.

Mármint nem rajtad nevetek, csak ezen a Kakás dolgon. Már ezen a fórumon is kezdik...A madridistán mindig jókat mosolygok, hogy kb 2-3 poszt különbséggel jönnek az ellentétes hozzászólások Kaká helyét illetően!

A fele ideges, amiért kiteszik szélre, a másikfele meg azért, hogy berakják középre!

És ez kb 20szor le van írva naponta.
A reallal szerintem az a baj,hogy én nem látok semmi koncepciót a játékukban.Nem tudok rájönni az alapjátékukra.Kontráznak általában az lejön,de ez volna az alaptaktika?mert akkor ez óriási probléma.
Jó, hogy ma is mi kontráztunk, mégis másfélszer annyit volt nálunk a labda...A gyors támadásvezetés lenne elméletileg az alap dolog, de ma pont a lyon csinálta ezt: ha a kapu közelébe felértek, lőttek. Mi meg vagy hátul adogattunk, vagy a 16osuk környékén, de lőni azt nem nagyon...
Egyébként sajnos hiányzik az ész a csapatból. Guti vagy VdV pont sérült volt, és sajnos mások nem nagyon alkalmasak arra, hogy fazont szabjanak a csapatnak. Xabi ezügyben csalódás, Kakáról nem is feltételeztem, hogy képes lenne rá...
A látottak alapján még örülhetünk az 1-0-nak, csak a végén sikerült kicsit föléjük kerekedni, amikor elkezdtek fáradni. Nagyon lelkesen nyomta a francia csapat, ez nálunk mindenképpen hiányzott, nem volt az a nagy küzdés!

Kiváncsian várom a visszavágót, most olyan 50-50%ot adok a két csapatnak. Ha tényleg nagyon durván pörgünk, és lesz esetleg egy Guti is, akkor meglesz szerintem a továbbjutás. Majd kiderül!
Xabi számomra is rejtély, de van egy sejtésem, hogy ő sem akart volna feltétlenül eligazolni a Poolból
Hülyeség...már előző évben eldöntötte, hogy eligazol, Benitez is utalt rá utólag.
Nem baj az 1-0 nem olyan rossz idegenben.Két palit kivéve.Casilasst és Granerot.Vajon miért?
na, ők hallgassanak, Casillas adott megint egy gólpasszt az ellenfélnek, a góljuk meg Granero labdavesztéséből következett.