2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nemtom feltűnt-e vkinek, de Kakából szélsőt csinált Pellegrini a második félidőben. Sztem ez azért elég nagy baklövés volt, mert ott nem tudott érvényesülni és középen nem volt agya a csapatnak.
Jó, hogy ma is mi kontráztunk, mégis másfélszer annyit volt nálunk a labda...A gyors támadásvezetés lenne elméletileg az alap dolog, de ma pont a lyon csinálta ezt: ha a kapu közelébe felértek, lőttek. Mi meg vagy hátul adogattunk, vagy a 16osuk környékén, de lőni azt nem nagyon...A reallal szerintem az a baj,hogy én nem látok semmi koncepciót a játékukban.Nem tudok rájönni az alapjátékukra.Kontráznak általában az lejön,de ez volna az alaptaktika?mert akkor ez óriási probléma.
Hülyeség...már előző évben eldöntötte, hogy eligazol, Benitez is utalt rá utólag.Xabi számomra is rejtély, de van egy sejtésem, hogy ő sem akart volna feltétlenül eligazolni a Poolból
na, ők hallgassanak, Casillas adott megint egy gólpasszt az ellenfélnek, a góljuk meg Granero labdavesztéséből következett.Nem baj az 1-0 nem olyan rossz idegenben.Két palit kivéve.Casilasst és Granerot.Vajon miért?
Köszi. Azért így már nem lesz egy sétagalopp az otthoni meccs sem véleményem szerint, akár egy X-re jó is lehet a Lyon.gianni írta:Marcello az.nagyi írta:Fél füllel hallottam, hogy Xabi és még valaki nem játszhat a következő meccsen. Ki lenne a másik delikvens?
gólt fognak lőni,ez tuti. Ilyen "ellenfél" ellen a Debrecen is lőne góltLyon-nak találnia kell egy gólt a következő meccsen, és máris nagyon jó helyzetbe kerülnek
Pelle kiküldte őket vmi [auto_cenzúra] taktikával, és a "gyors" lassana helyett berakta Mahát.... lehozta szépen a meccset csak sok volt már középen a lassúbb ember pl xabi és granero...barcaloki írta:Nemtom feltűnt-e vkinek, de Kakából szélsőt csinált Pellegrini a második félidőben. Sztem ez azért elég nagy baklövés volt, mert ott nem tudott érvényesülni és középen nem volt agya a csapatnak.
ozsi, én most szigorúan a 2010-es évet néztem. pl a Depor ellen el kell ismernem tényleg szépen nyomták. tény, h jó nekik, ha a pályán van, de nem biztos, h ez mindig így lesz...ozsimiki írta:azért megnézném CR góljai nélkül hol lennének? kb tovább se mennek.
CR M.U.ban is hasonlóan tolta,pedig egy Ferguson volt az edzője,mégis sikereket ért el csapatával,szóval szntem nincs most igazad Fecooo. vele több sansz van mindenre,mint nélküle.
ezzel egyet is értek,de ha megnézed,hogy kinek passzolt volna? kakának? nem tudja átvenni. Xabinak? nem tud passzolni. Higu? semmit nem csinált. Félre értés ne essék,egyet értek veled,de ha jobban cselezel és lősz mint a többiek-annak ellenére h most nem sikerült- nem passzolod le,mert mind1 h te lövöd be/mellé vagy ők adják el(jelen esetben). Összegezve nem tudom h mi a baj,de h nagy,az tutiFecooo írta:daffy, feltennék neked egy kérdést:
korábban volt szó róla, h Cr magának játszik, nem a csapatért...(sokszor fedi egymást a kettő, de nem mindig)
ma is tény, h próbálkozott, de több alkalommal is ahogy esik-úgy puffan alapon belebikázott a lasztiba, 20-30 m-ekről. a lényeg, h a 16os körül nem igazán akar résztvenni a helyzet kidolgozásában, hanem hozzákerül a labda és lövi rá teljesen veszélytelenül.a másik meg az a sarkazós passzok. a vége előtt pár perccel az oldalvonalnál is gyakorlatilag kisarkazta a labdát.
amíg ezeken nem változtat, addig nem biztos, h húúdehasznos lesz a csapatának... nélküle sztem sokkal gördülékenyebb volt a csapatjáték....
de az alapjaiból újjáépítést légyszíves fejtsd ki. Gondolom abban egyetértünk,hogy nem Gago szintű játékosokkal kell telerakni a Realt,mert azért a klub megérdemel egy bizonyos szintet. Arra itt nincs lehetőség,hogy olyan csapat indul neki a szezonnak,ami eleve nem nyerhet semmit(lásd csupa fiatal).Ennél fogva az újjáépítés ismét nagyon költséges,erre meg nincs lehetőség,se idő. Fejben nem stimmel valami az embereknél,mert azt senki ne mondja h Xabi nem tud passzolni,Kaka brazil létére nem tud cselezni,Higany csak a kiscsapatok ellen jó,Benzema hát ő rejtély. És az a szomorú,hogy senki nem tudja a megoldást,mert az tisztán látszik,hogy nem a pénzzel és a játékosok minőségével van a baj(az évek óta tartó sérülésekre nem térek ki)Varatrix írta:Szerintem inkább egy normális elnök kell, akinek normális elképzelései vannak.daffy írta:ez a madridi teljesítmény eddig úgy szánalmas ahogy van,Kakástól,Xabistól,Higustól és még sorolhatnám. Ronaldo az egyetlen aki úgy ahogy próbálkozik,am vicc amit a csapat mutat...én kérek elnézést a bl és a bajnoki álmokért/továbbjutásért
ennek a Realnak nem új edző kell,se új játékosok. A hiányzó láncszem dr Csernus Imre. A képességekkel nem lehet gond,fejben nincs rendben a csapat,a csoportkör még oké,de h itt mi történt az rejtély. Szégyellem magam komolyan mondom,a visszavágón nagyot kell focizni. Hala Madrid
Florentino szellemileg egy agyontömött pénztárca szintjén van.
A Realt alapjaitól kéne újjá építeni, nem pedig több száz milliót fizetni semmiért.
Szerintem inkább egy normális elnök kell, akinek normális elképzelései vannak.daffy írta:ez a madridi teljesítmény eddig úgy szánalmas ahogy van,Kakástól,Xabistól,Higustól és még sorolhatnám. Ronaldo az egyetlen aki úgy ahogy próbálkozik,am vicc amit a csapat mutat...én kérek elnézést a bl és a bajnoki álmokért/továbbjutásért
ennek a Realnak nem új edző kell,se új játékosok. A hiányzó láncszem dr Csernus Imre. A képességekkel nem lehet gond,fejben nincs rendben a csapat,a csoportkör még oké,de h itt mi történt az rejtély. Szégyellem magam komolyan mondom,a visszavágón nagyot kell focizni. Hala Madrid
Mondandód első felével egyetértek. Szerintem érvényes lesz erre évre is az angol dominancia. Jelenleg csak a Barca az aki valós eséllyel indul egy MU vagy egy Chelsea ellen.LG írta: Épp ez az, h mostanában van papírforma a BL-ban, mert az angolok uralták az elmúlt 3 évben. Igaz, 1x a Milan, 1x mi odaértünk, de azért az jelent vmit, h az elmúlt 3 évben mindig volt 3 angol a legjobb 4-ben.
Persze lehet idén máshogy lesz, de sztem most sem gyengék az angolok. A Realt európai szinten jelenleg még nem tudom hova tenni. Ez a 2 meccs a Lyon ellen talán többet elárul majd arról, h milyen erőt képviselnek a BL-ban. Ha viszonylag simán ütnék a Lyon-t, akkot azt mondanám lehet velük számolni.
Én nem igazán könyvelném el őket esélyesnek még akkor se ha kiejtenék a Lyont.LG írta: Ez a 2 meccs a Lyon ellen talán többet elárul majd arról, h milyen erőt képviselnek a BL-ban. Ha viszonylag simán ütnék a Lyon-t, akkot azt mondanám lehet velük számolni.
Épp ez az, h mostanában van papírforma a BL-ban, mert az angolok uralták az elmúlt 3 évben. Igaz, 1x a Milan, 1x mi odaértünk, de azért az jelent vmit, h az elmúlt 3 évben mindig volt 3 angol a legjobb 4-ben.az európai hadszintéren nincs papirforma, ezt azért pár év alatt tisztán látni. mind a 8 csapat, aki továbbjut, az esélyes lesz a végére, ezért butaság rangsorokat felállitgatni.
sajnos én annyira nem értem, minek örül ennyi ember, vagyis értem, de én nem teszek igy. jobb lett volna egy jó kis pörgös meccset látni, arrol nem is beszélve, hogy az Atetico a világ legundoritobb csapata, nekem tök mind1 ki, csak verjék el mindigAz egész vereségben csak azt sajnálom, hogy mekkora örömet okoztunk a túloldalnak.
Az a felgyülemlett feszültség, ami káröröm formájában dőlt ki rajtuk...
Na de végül is teljesen mindegy, lesz már Piqué és Márquez.
Megoldjuk valahogy.