Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolut egyetértek és nagyon örülök,hogy ez így van.cruyff írta:Ez így van! Eto'o-val egy teljesen más Barcelona van a pályán! Itt elhangzottak olyan vélemények, hogy ő is csak egy játékos a sok közül. Éppen a napokban reagáltam egy ilyen hsz-re. Hát, ő nem "egy" játékos. Ő "a" játékos. Henry fanok figyelem! Így kell centert játszani! Ez azoknak szól, akik Barca drukker létükre, Henry leigazolása után hetekkel már leírták Őt, itt a fórumon! Meg annak a sok okosnak, akik az Henryval való összehasonlításban rendre kihozták, hogy Henry jobb! Érdekes! Eto'o csak meccsenként lő 1-2 gólt... már vagy 2 éve.... mikor éppen nem sérült.... és visszajön a középpályára.... és nem várja, hogy a szájába repül a sültgalamb....és nem áll egy helyben és hagyja, hogy rendre megelőzzék... és megérti magát a társaival a pályán.... és van benne tűz.... és nemcsak gólt szerez, de kiválóan készít elő...... és keresztbe mozog ott elől... és rengeteget mozog labda nélkül is..... és gyors, nagyon gyors...... és fiatal...... és robbanékony.... és nemcsak akkor robbanékony mikor van előtte terület, de akkor is amikor 3-an állnak előtte.... és van játékintelligenciája, lát a pályán..... és életveszély..... és beleillik a Barca játékába, sőt átformálja a Barca játékát.... és egyéniség..... és dühöng a lelátón, mikor a csapata gólt kap.... és egy csupaszív játékos..... Ő a mi messiásunk, és necsak most, de már vagy több mint 2 éve. De valakik itt még mindig nem veszik ezt észre...![]()
![]()
Ez készrhynn írta:1. DrogbaIlúvatar írta:rhynn:
1. Drogbáró?![]()
2. gyorsan, de qrvagyorsan cseréld le az avatarod, mert széthúzza a fórumot.
2. gyorsan, de qrvagyorsan vegyél vissza a hangnemből, mert gyorsan, de qrvagyorsan kibannollak a fórumból.
1. DrogbaIlúvatar írta:rhynn:
1. Drogbáró?![]()
2. gyorsan, de qrvagyorsan cseréld le az avatarod, mert széthúzza a fórumot.
Azt mondom, ha a Drogbáró összeszedi magát, akkor már csak dacból is elmegy Eto'gol. Meg ő is nagyon hazafias, szeret a válogatottban játszani (nagyon helyes!) + kell az az egy hónap Henrynak, hogy lőjjön még sok gólt!LG írta:Ha Messi nem sérül meg, lehet többet is rugott volna. nagyon jol kiszolgálta Samut. remélem az El Classicon Ronaldinho is ilyen passzokat ad majd neki![]()
Más: Akkor most m1 az Afrika kupára![]()
Mert jo lenne, ha maradna szükségünk van rá
pinpo írta:Jobban érzik Eto'o-t a társak is a pályán!De remélem Henry is átveszi a barca stilusát hamarosan!Örülnék neki ha ékpárként játszanának együtt a Eto'o-val!Király lenne!
Go Barca!!!:D
én bíztam benne hogy majd henry felveszi a ritmust!de ahogy itt már többen leírták szerintem is jókor adta el az arsenal!csak az a baj hogy sajnos a barcat palizták be vele!!!laporta személyes okokból vette meg főleg szerintem mert ő mondta is hogy egy álom vált valóra!jobban jártunk volna valami gólveszélyesebb fiatal csatárral mondjuk lisandro lópezzel!(ez persze csak egyéni)pinpo írta:Vamo Barca!Azért be kell ismerni, hogy Sami sokkal jobban beleillik a Barcába mint Henry!Szerintem csak Eto'o helyettese lehet!Mióta visszatért a kameruni azóta gyorsabb a támadó játék!Többet mozog mint Henry!Jobban érzik Eto'o-t a társak is a pályán!De remélem Henry is átveszi a barca stilusát hamarosan!Örülnék neki ha ékpárként játszanának együtt a Eto'o-val!Király lenne!
Go Barca!!!:D
Csak már bizonyítaná ezt itt Barcelonában is. Ezek csak az emlékeimben léteznek. Régi emlékeimben. Legalább két-hároméves emlékeimben.Atesz írta:kiválóan készít elő...és gyors, nagyon gyors...és van játékintelligenciája, lát a pályán.....és egyéniség.....
Srácok azért ne essünk túlzásokba!
Tény, hogy Henry nem játszik úgy, mint ahogy ezt vártuk tőle, de amiket most idéztem (csak ami így hirtelen feltűnt), rá is ugyanúgy vonatkoznak!
kiválóan készít elő...és gyors, nagyon gyors...és van játékintelligenciája, lát a pályán.....és egyéniség.....
Azért ez nem egyszerű, mert lehet számtani meg mértani sorozat is és akkor vagy 3 v 4-nek kéne ott szerepelnie, de egyenlőre hol van legalább egy gól...Rumig írta:vs. Stuttgart 1 gól
vs. Valencia 2 gól
vs. Real Madrid ...