Igen, ez tényleg sok egy kicsit, de az a Modric gyerek nagyon jól toljaGame90 írta: Modric-ért pedig 30 millió fontot (!! kicsit sok...) adna a Chelsea és az Arsenal

Igen, ez tényleg sok egy kicsit, de az a Modric gyerek nagyon jól toljaGame90 írta: Modric-ért pedig 30 millió fontot (!! kicsit sok...) adna a Chelsea és az Arsenal
Ők is ugyan úgy válogatott meccsek után voltak, ilyenkor a győzelem számít, nem a játékkép.Primitive írta:Arsenal 2 - 0 Wigan (0 - 0) :arrow: Nagynehezen összejött, sokkal többet vártam ez a harmatgyönge Wigan ellen... Végülis, a 3 pont az megvan, úgyhogy. HAJRÁ ARSENAL![]()
Én nem vártam többet, mivel elég gyenge csapattal állt fel az Arsenal, hiányzott Fabregas, Hleb, Flamini, RvP (bár ő egy jó ideje sérült). Megyünk 3 ponttal a MU és a Liverpool előtt (ill. van 1 elmaradt meccs a Newcastle ellen).Primitive írta:Arsenal 2 - 0 Wigan (0 - 0) :arrow: Nagynehezen összejött, sokkal többet vártam ez a harmatgyönge Wigan ellen... Végülis, a 3 pont az megvan, úgyhogy. HAJRÁ ARSENAL
Nemcsak te vártál mást, más is lett, a livescore-n 2:1 van. A végén behúzták.Primitive írta: Manchester City 1 - 1 Reading (1 - 1) :arrow: Én, őszintén szólva sima City győzelmet vártam, dehát, ilyen a sors. Ez van, kicsit szégyenfoltos ez az 1-1.
....Raziel írta:Milyen többi csapat? meg most sincsenek BL-ben,meg nem imádatról van szó,egyszerűen csak szimpatikus a csapat,ennyi.Témát lezártam.
Milyen többi csapat? meg most sincsenek BL-ben,meg nem imádatról van szó,egyszerűen csak szimpatikus a csapat,ennyi.Témát lezártam.Game90 írta:Raziel!
Ja, 3 csapatnak szurkolok. Csak téged azért találunk meg, mert ameddig a Fiorentina gyengébb volt (középmezőny, max. UEFA-kupa), addig nem nagyon lehetett látni ezt a nagy Fiorentina-imádatotRaziel írta:ottvan game,ő is 3 csapatnak szurkol és még jópáran vannak igy,csak mindig engem találnak meg....és ha vki ír Wengerről meg az Arsenalról egy igaz mondtatot,akkor ő egyből visszavág...ilyennel pl h ,bla-bla-bla foglalkozz ezzel meg azzal.a többi csapatrol már ne is beszéljünk...
Na ezaz amit nem értek. Szerintem jobban tolja bekkbe, tudom, hogy nem fér be, de én kzp-n vki mást játszatnék. De hát ki vagyok én, hogy megkérdeőjelezzem Wengert?Game90 írta: De igen, Eboué jobb bekk (bár mostanában többet játszik a kp-n).
Ja, 3 csapatnak szurkolok. Csak téged azért találunk meg, mert ameddig a Fiorentina gyengébb volt (középmezőny, max. UEFA-kupa), addig nem nagyon lehetett látni ezt a nagy Fiorentina-imádatotRaziel írta:ottvan game,ő is 3 csapatnak szurkol és még jópáran vannak igy,csak mindig engem találnak meg....és ha vki ír Wengerről meg az Arsenalról egy igaz mondtatot,akkor ő egyből visszavág...ilyennel pl h ,bla-bla-bla foglalkozz ezzel meg azzal.
Én pl. nemLG írta:Hleb nagyon jo , a középálya motorja Fabregas mellett, de ki gondolta volna 2 éve, h ilyen jo lex![]()
![]()
De igen, Eboué jobb bekk (bár mostanában többet játszik a kp-n).el fuero írta:Ebué nem jobb-bekk?!![]()
![]()
![]()
de jobb bekk,ashley cole volt ott bal bekk...el fuero írta:Ebué nem jobb-bekk?!Primitive írta: Emlékezem annó mikor néztem egy Arsenal meccset, nézem, ki a balbekk, Ebué, na mondom, kiez?? Aztán, a világ egyik legjobb balbekkjévé nőtte ki magát.. Senderos, Fabregas. Walcott, Diaby... Nem nagy nevek, de nagy csapat...![]()
![]()
Ebué nem jobb-bekk?!Primitive írta: Emlékezem annó mikor néztem egy Arsenal meccset, nézem, ki a balbekk, Ebué, na mondom, kiez?? Aztán, a világ egyik legjobb balbekkjévé nőtte ki magát.. Senderos, Fabregas. Walcott, Diaby... Nem nagy nevek, de nagy csapat...
Spec én se gondoltam volna...Azt hittem úgy jár mint a többi nagy vágyú sztár, akinek nem elég a cím nyerés a biztos csapat.Nem hittem benne, hogy stabil kezdő lesz és így feljavul.LG írta:Hleb nagyon jo , a középálya motorja Fabregas mellett, de ki gondolta volna 2 éve, h ilyen jo lex![]()
ÉnLG írta:Hleb nagyon jo , a középálya motorja Fabregas mellett, de ki gondolta volna 2 éve, h ilyen jo lex![]()
Kiemelkedő hogy 3 csapatot szeretek? barca,man utd és fior,az hogy más csapatok játékosairol szoktak lenni betéve képek,az nem azt jelenti hogy európa összes csapatát szeretemSaviola írta:Razielt egyre többen találják meg kollégái a divatszurkolás vádjával.Ez nem alaptalan,hiszen alig vannak csapatok,akiket nem szeretne.Más embereknél is felfedezhető ez,de nála kiemelkedően.
Jó lesz az 0-1nek isGame90 írta: Egyébként félidőben 0-0 a Reading ellen.
Raziel írta:Arsene Wengert egyre többen támadják kollegái,mert szerintük ő az Angol futtball gyilkosa,és sztem ez nem alaptalan,hiszen alig van angol játékos a keretben...hát ők csak igy tudnak nyerni.De ez más csapatoknál is igyvan hogy nemsok angol van,de az Arsenal kiemelkedik a mezőnyböl.
goltipp.com?Arsenal meccshez tudna adni valaki egy linket?