Saviola írta:Razielt egyre többen találják meg kollégái a divatszurkolás vádjával.Ez nem alaptalan,hiszen alig vannak csapatok,akiket nem szeretne.Más embereknél is felfedezhető ez,de nála kiemelkedően.

Kiemelkedő hogy 3 csapatot szeretek? barca,man utd és fior,az hogy más csapatok játékosairol szoktak lenni betéve képek,az nem azt jelenti hogy európa összes csapatát szeretem

ottvan game,ő is 3 csapatnak szurkol és még jópáran vannak igy,csak mindig engem találnak meg....és ha vki ír Wengerről meg az Arsenalról egy igaz mondtatot,akkor ő egyből visszavág...ilyennel pl h ,bla-bla-bla foglalkozz ezzel meg azzal.Amugy amit lirtam Wengerről azt most olvastam kb 4-5napja egy újságban én csak leírtam,nem kötekedésképp,és nem szeretem ha egyből flegmáznak.Az meg hogy ki hány csapatot kedvel azt mindenki maga dönti el,mindenkinek szive joga hogy kinek szurkol,senkinek semmi köze hozzá.Engem azért tartanak divetdrukkernek,mert man utd,barca,fiorentina képek vannak kitéve avatartnak,néha nagyritkán,más európai topcsapatok játékosainak képei

és az aláírásomban nem nagyon emlékszem hogy lett volna,man utd,barca,és fioron kivül más,max dvtk.Szóval ez egy kicsit vicces hogy én divatdrukker vagyok,mert akkot itt még páran azok rajtam kivül,ha több csapatot kedvelnek.Én egy olyan ember vagyok aki sok meccset néz,sok játékost kedvel,sok csapat meccsét megnézem,ez sztem nem bűn sokan vannak igy vele,ezekből a csapatokból kiemelkedik a barca és a barcan kivül legtöbbször man utd meccset és fiorentina meccset nézek,semmi meglepőt és kivetnivalót nem találok ebben.Egyszóval mindenki annak szorkul akinek akar,de ha nekem is lenne egy olyan kép az aláírásomban mint a Game-nek,hogy a kedvenc csapatai logoi vannak rajta,akkor nem cserélgetném az aláirásomat,ha ez esetleg zavarna vkit és ez alapján itél engem meg.

egyszóval Visca el Barca,Glory Glory Man Utd és Forza Fiorentina