Csak akkor kel el tényleg 20ért, ha majd Sanchez 50ért. Egyik sem reális ár, Jeffrenért sztem maximum, de ezt is csak egy City adná meg aki túlköltekezik kb 15m lenne. Reálisan 8-10 lehet az ára.noname írta:Jót tett neki az U21 EB. Győzött, ráadásul jól is játszott. Az árát ez alaposan megemelte. Mondjuk ugyanez igaz Thiagora is. Neki is mostmár tényleg 20 milla az ára, de kétlem h el akarnánk adni.
Jeffren Suárez
-
- Llegenda del Barça
- noname
- Llegenda del Barça
Jót tett neki az U21 EB. Győzött, ráadásul jól is játszott. Az árát ez alaposan megemelte. Mondjuk ugyanez igaz Thiagora is. Neki is mostmár tényleg 20 milla az ára, de kétlem h el akarnánk adni. 

A Fifa egy szégyen
Valóban. Ahhoz képest, h szinte csak pár meccset nyomott le a nagy csapatban, és csak abszolút töltelék ember nálunk, nagyon is jól hangzik ez az ár. Ennyiért sztem is simán mehet.Capon írta:Elég jól hangzik ez a 8 milliós vételár. Persze a játékostól is függ, de én nem sokat gondolkoznék rajta amennyiben igazak a hírek.
- Capon
- Llegenda del Barça
Elég jól hangzik ez a 8 milliós vételár. Persze a játékostól is függ, de én nem sokat gondolkoznék rajta amennyiben igazak a hírek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- gygerike
- Entrenador del Barça
Nem értem én a vezetőségek ha igazak a hírek. Ugye beakartuk vonni a Sanchez ügybe. De ha nemet mond akkor helyette 4 millát kell fizetni. Visszont ha nem ez az első ilyen 8 milla körüli hír. Szoval ha eladjuk kitudjuk fizetni a 4 millát és még pénzünk is marad
Visca El Barca

- ab1daL
- Director del Fútbol
Egyre jobban érdeklődnek Jeffren iránt is. A Liverpool továbbra is vinné, de új induló a Fulham. Martin Jol átszervezi a Fulhamet, és elmondása szerint állandó játéklehetősége lenne a csapatban Jeffrennek. Nyolc millióról szólnak a hírek.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Akárhol köt ki végül a Seria A- ban jó helye lesz sokkal több lehetőséget fog kapni mint itt...Cselezni is több helye lesz.
Azért azt nem felejtem el neki h az 5-0 os klasszikuson ő rúgta az utsót egy bizonyos Bojan gólpasszbáól akitől szintén és szintén Olaszba tart megválunk.
Sok sikert nekik!!!
Azért azt nem felejtem el neki h az 5-0 os klasszikuson ő rúgta az utsót egy bizonyos Bojan gólpasszbáól akitől szintén és szintén Olaszba tart megválunk.
Sok sikert nekik!!!
Nagy tehetségnek indult, de jelenleg nincs helye
Sajnálom a srácot.
Itt egy búcsúvideó, Jeffrén legszebb momentumai a Barcában.
http://www.youtube.com/watch?v=F3ptyXP- ... re=related

Itt egy búcsúvideó, Jeffrén legszebb momentumai a Barcában.
http://www.youtube.com/watch?v=F3ptyXP- ... re=related
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Sok lehetőség közül ő kellett az új csapatának - ez önbizalmat adhat. Sok sikert Itáliában!
igazság szerint itt nem nagyon törték szét. szinte mindig teljesen ártalmatlan szitukban sérült meg, vagy edzésen. ha ezzel tudna kezdeni valamit, akkor anglia és egy ekkora csapat, mint a liverpool tökéletes hely lehet számára. abban a fociban élhetne, van köze a kis területen játékhoz, mivel nálunk van, de a gyorsaságával egy teljesen veszélyes jó szélső lehetne ott. nálunk nincs nagy jövője.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
És nem alaptalanul, sajnos.messideco írta:Mikor lesz szegény gyerek már ép és egészséges? Valahogy a Milito-faktort látom benne

Midnenesetre remélem a jövőben elkerülik Jeffrent a sérülések, mert ez így nem lesz jó.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tavaly volt egy meccs amikor hátul játszott, hát mit mondjak nem éppen a legjobban ment neki. Ilyen korban szerintem már késő, h ő egy teljesen új poszton tanuljon meg játszani.sura írta:Talán jó volna, ha a lábadozása alatt külön felkészítést kapna, hogy jobbhátvédként, jobbfutóként berobbanjon a csapatba.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Talán jó volna, ha a lábadozása alatt külön felkészítést kapna, hogy jobbhátvédként, jobbfutóként berobbanjon a csapatba.
Eléggé szerencsétlen szegény.
Nem tehetségtelen, de én nagy pluszt nem látok benne. Viszonylag gyors, jól is cselez, de nekem tiszta vonal szélső és ez ide elég kevés.
Egy spanyol középcsapat tökéletes lenne neki, az az ő igazi szintje, a Barca túl nagy falat számára.

Nem tehetségtelen, de én nagy pluszt nem látok benne. Viszonylag gyors, jól is cselez, de nekem tiszta vonal szélső és ez ide elég kevés.
Egy spanyol középcsapat tökéletes lenne neki, az az ő igazi szintje, a Barca túl nagy falat számára.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Szegény srác.. Szerintem biztos, hogy el fogják adni mert év végéig aligha hiszem, hogy több lehetőséget fog majd kapni mint idáig.
Malagában tökéletes helye lenne.
Malagában tökéletes helye lenne.
Hát sajnos a srácnak asszem elment a hajó. Malaga pénzt adna érte, passzoljuk oda, aztán nyáron próbáljunk meg vkit igazolni a helyére.