Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak akkor kel el tényleg 20ért, ha majd Sanchez 50ért. Egyik sem reális ár, Jeffrenért sztem maximum, de ezt is csak egy City adná meg aki túlköltekezik kb 15m lenne. Reálisan 8-10 lehet az ára.noname írta:Jót tett neki az U21 EB. Győzött, ráadásul jól is játszott. Az árát ez alaposan megemelte. Mondjuk ugyanez igaz Thiagora is. Neki is mostmár tényleg 20 milla az ára, de kétlem h el akarnánk adni.
Valóban. Ahhoz képest, h szinte csak pár meccset nyomott le a nagy csapatban, és csak abszolút töltelék ember nálunk, nagyon is jól hangzik ez az ár. Ennyiért sztem is simán mehet.Capon írta:Elég jól hangzik ez a 8 milliós vételár. Persze a játékostól is függ, de én nem sokat gondolkoznék rajta amennyiben igazak a hírek.
És nem alaptalanul, sajnos.messideco írta:Mikor lesz szegény gyerek már ép és egészséges? Valahogy a Milito-faktort látom benne
Tavaly volt egy meccs amikor hátul játszott, hát mit mondjak nem éppen a legjobban ment neki. Ilyen korban szerintem már késő, h ő egy teljesen új poszton tanuljon meg játszani.sura írta:Talán jó volna, ha a lábadozása alatt külön felkészítést kapna, hogy jobbhátvédként, jobbfutóként berobbanjon a csapatba.