Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha meg mondjuk Motm lenne, akkor az év védő üzletét csináltuk.palesz77 írta:Ma eldol minden.. Igy fog jatszani nalunk is, bekkelos ellenfelek ellen, sok meccs kihagyassal, ha gyenge lesz, akkor mehet is a levesbe.
Izland nyer amugy, csak hogy 4-bol 4 tippet rontsak..Remelem azert behuzzak a franciak, es jo meccs lesz, sok gollal. Grizes osszehozhatna ma a golkiralyi cimet is akar..
Nagy kár mind a kettőért. Divat fikázni őket, de jelenleg nincs nálunk jobb opció a csapatba. Sweinsteiger nincs formában, a fiatalok, mint Can, Weigl, vagy Gomez helyett Draxler még egyelőre nem az a szint. Az olaszok ellen is sokkal többet ért a rutinos Gomez.Tromort77 írta:Khedira után Mario Gomez is lesérült, úgy néz ki mindkettőjüknek ennyi volt ez az EB.
A végső győzelemhez egyébként tényleg elég mindig egy kicsivel, akár egy hajszálnyival jobbnak lenni az ellenfélnél, nem kellenek a gálák. A spanyolok is 2010-ben is mindig egy góllal nyertek, úgy lettek VB győztesek.Egy góllal mindig elég győzni.
Nem értek egyet, hogy nem mutattak volna eddig jó dolgokat a franciák, extra nem tudom minek minősül, de mindegyik ellenfelüket a végére teljesen megöltek és Desdchamps húzásai pedig folyamat ülnek. Magabiztos győzelmük sem volt, de az egész EB szoros, már a két gólos győzelem is "kuriózumnak" számít szinte. És a franciák jó focit toltak eddig, 2 gólt kaptak, mindkettőt tiziből.....Írek nagyon kellemetlenek mindenkinek, németeket verték a selejtezőben is pl, most meg olaszokat (oké hogy nekik tét nélküli volt) és a franciák csak fordítottak ellenük. Egyáltalán nem könnyű csapat.
Nem tudom ki mit vár tőlük, erősek főleg középpályán, elől meg addig megy a labda befelé míg nem esik be, több nem is kell ahhoz hogy nyerj egy meccset. Stabilak, fegyelmezettek, Evra kilóg, de annyi variáns van a tarsolyban, hogy bárkit képesek megfojtani, és 1 góllal legyőzni, igen a németeket is. Már a VB-n is közel voltak a gallok ma tovább kell menni Izlandon és visszavágni Brazíliáért, most Hummels se lesz hogy megmentse a fritzeket.![]()
Egy góllal mindig elég győzni.S.Agüero írta:Egyébként igen, eddig szerintem is a franciák játszottak a leggyengébb ellenfelekkel, mégsem tudtak eddig magabiztosan győzni, talán majd most, de lehet ez is szoros lesz...
Szeretne nagyon sok csapat ilyen létidegen lenni.....TripleH írta:Én nem tudok ennek az Izlandnak szorítani, nekem ez a fajta stílus amit játszanak, egyszerűen létidegen, alapvetően a Selecao és a '98as francia csapat szerettette meg velem ezt a sportágat, így akármennyire is meglepetés csapat, akárhogy ütötték ki az egyébként a magyar válogatottnál 2x gyengébb Angolokat, sajnos nekem ez se nem élvezhető, se nem látványos, így inkább a Franciáknak szurkolok ma mindenképp.
Utálom a franciákat úgy ahogy vannak, de szerintem ujjgyakorlat lesz a továbbjutás nekik.Bob_Marley írta:Nagyon nehéz meccsre számítok egyébként.......
Horfordpalesz77 írta:Zaza 11-ese.
Amúgy eddig 3-ból 3 tippem bukó.Bob, készülj fel ma este egy izlandi győzelemre..