S.Agüero írta:Egyébként igen, eddig szerintem is a franciák játszottak a leggyengébb ellenfelekkel, mégsem tudtak eddig magabiztosan győzni, talán majd most, de lehet ez is szoros lesz...

Egy góllal mindig elég győzni.
Nem értek egyet, hogy nem mutattak volna eddig jó dolgokat a franciák, extra nem tudom minek minősül, de mindegyik ellenfelüket a végére teljesen megöltek és Desdchamps húzásai pedig folyamat ülnek. Magabiztos győzelmük sem volt, de az egész EB szoros, már a két gólos győzelem is "kuriózumnak" számít szinte. És a franciák jó focit toltak eddig, 2 gólt kaptak, mindkettőt tiziből.....Írek nagyon kellemetlenek mindenkinek, németeket verték a selejtezőben is pl, most meg olaszokat (oké hogy nekik tét nélküli volt) és a franciák csak fordítottak ellenük. Egyáltalán nem könnyű csapat.
Nem tudom ki mit vár tőlük, erősek főleg középpályán, elől meg addig megy a labda befelé míg nem esik be, több nem is kell ahhoz hogy nyerj egy meccset. Stabilak, fegyelmezettek, Evra kilóg, de annyi variáns van a tarsolyban, hogy bárkit képesek megfojtani, és 1 góllal legyőzni, igen a németeket is. Már a VB-n is közel voltak a gallok ma tovább kell menni Izlandon és visszavágni Brazíliáért, most Hummels se lesz hogy megmentse a fritzeket.
Egyébként Olivier Giroud, Laurent Koscielny a sárgás veszélyesek.
TripleH írta:Én nem tudok ennek az Izlandnak szorítani, nekem ez a fajta stílus amit játszanak, egyszerűen létidegen, alapvetően a Selecao és a '98as francia csapat szerettette meg velem ezt a sportágat, így akármennyire is meglepetés csapat, akárhogy ütötték ki az egyébként a magyar válogatottnál 2x gyengébb Angolokat, sajnos nekem ez se nem élvezhető, se nem látványos, így inkább a Franciáknak szurkolok ma mindenképp.
Szeretne nagyon sok csapat ilyen létidegen lenni.....

Rohadt jó focit tolnak, ráadásul olyan elemmel, ami már kezdett feledésbe merülni. Azok a nagy bedobások élményszámba mennek, s külön figuráik vannak rá, nem csak behajítja valaki.