Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kamaj
Capitá del Barça

2009.04.29. 00:52:06

Meg tudom érteni azokat akik elküldenék Hlebet hisz eddigi teljesítménye nem az amivel hozzá tudna tenni a csapatjátékhoz, DE sok tényező van ami befolyásolja a teljesítményét negatív irányban:

1, Nem hiszem, hogy gondolta volna, hogy ennyire nem fog bízni benne Pep.
2, A felkészülési időszakba jól ment neki sőt az első meccseken is amikor szóhoz jutott látszott, hogy nem megy neki rosszul, de jött a sérülés és én azóta úgy látom, mintha teljesen máshogy játszana.
3, Bevallotta ő is, hogy a nyelvtanulással nem igazán halad jól. Gondoljatok bele, mennyire visszavetheti a játékos teljesítményét, ha fogalmad sincs mit mondanak a többiek a pályán.
4, Ma is látszott több jelenetből, hogy a többiek nem bíznak benne (pl Messi amikor vezette befele a labdát Hleb a baloldalon tisztán állt mégis annak az Iniestának passzolt akit Chelsea játékosok vettek körbe).
5, Egyszerűen még nem tudott beilleszkedni ebbe a csapatba és stílusba (nem kis különbség van az angol illetve spanyol foci között - ez ma is látszódott).
6, A legfontosabb pedig, hogy hatalmas meccshiányban is szenved. Ez látszódik minden megmozdulásán is sajnos.

Összegezve szerintem ha itt marad nálunk akkor sokkal jobb teljesítményre is képes lehet akár a padról beszállva is, ha már megszokta a környezetet illetve a társak is beveszik a játékba. Remélem itt marad nálunk, mivel később nagy hasznára lehet a csapatunknak.
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.29. 00:13:49

Bűnbakot keresni/találni a legegyszerűbb dolog. De azért az nekem is szemet szúr, hogy pont azt kell kikiáltani annak, aki a 87. percben lett becserélve. Kihagyott egy helyzetet...én is sajnálom. Bár ezzel még mindig többet tett hozzá a meccshez, mint a másik oldalon pl Lampard vagy Ballack.

Tény, hogy a cserepadunk messze elmarad a kezdőnktől. De ha ott körbenézünk, akkor észre kell venni, hogy a legtechnikásabb és legnagyobb tudású cserénk bizony Hleb. Ezt nem a nálunk játszott 10 percei alapján mondom, hanem az alapján, amit az Arsenalban vagy a Stuttgartban láttam tőle. Nem sokan vannak a mai fociban, akik játéktudás és stílus alapján jobban hasonlítanának egy Barça-középpályáshoz, mint Hleb. Hogy miért nem jön ez most ki belőle az számomra is rejtély, de más játékosokkal is előfordult, hogy bizonyos csapatokban nem megy nekik. Aztán olyan is előfordul, hogy valakinek sokáig nem megy, aztán egyszer csak megtalálja a helyét.

Én úgy vagyok vele, hogy legszívesebben nem cserélnék egész meccsen, mert gyakorlatilag csak gyengülünk vele. De ha már bejön Hleb, azt mondom...hátha. Egyszer már csak össze jön neki.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 00:03:42

marci6p írta:csak ne ócsároljunk senkit, aki nem ott teljesít, ahol a legjobban tud
Na-na, még mindig félreértésben vagy!

Nem ócsároltam, csupán azt mondtam, ami szerintem egyértelmű volt: amit nyújtott ma, az NULLA.
Azon kívül más mérkőzéseken szélsőként sem nyújtott maradandót, de ezt sem nevezném annak.
S egy szóval sem mondtam, hogy nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy a középpálya az ő terepe, s ott tudna jól teljesíteni.
Ott nincs helye, nem kap lehetőséget, a másik feladatkörét pedig nem tudja ellátni.

Attól, hogy valaki kritikát fogalmaz meg róla, még nem kell máshoz hasonlítani, mert nyilván van, akinek pusztán a tény, hogy gránátvörös-kékben szerepel erős hányingert van, de én nem ez vagyok.
Szerintem nem is volt olyan a tartalma a mondandómnak, hogy ilyen szélsőségesnek tekintsd.

Szép éjszakát!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gergo9
Director del Fútbol

2009.04.28. 23:59:37

torrestoni írta:Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.

Én azt gondolom, hogy Henry-t is figyelembe véve, túl kellene tenni magunkat azon, hogy merre szaladgált Arsenal mezben a pályán.
Ez más környezet, itt, ebben a Barca-ban, a keretet figyelembe véve, s azt, hogy Guardiola mikor, s milyen helyen adott neki lehetőséget, abból összességében egyértelműen és végérvényesen az tükröződik, hogy Hleb számára ebben a csapatban a tartalék szélső munkáját kellene maradéktalanul elvégezni. Ezt nem teszi, a középpályán nincs helye, s mivel többet érdemel, s többet is tud, ezért kellene belátni, hogy jobb neki, és a klubnak is, ha elmegy. Ez az én véleményem.

Azt pedig még mindig nem sikerült összeszedni a mndandómból, hogy én már régebben is kifejtettem a véleményem erről, magáról Aliaksandr-ről, s ezt a mai teljesítménye is felerősítette.

Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, s próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, ohgy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
Hát nekem is ez a véleményem kábé. Iniesta,Xavi,Henry esetleg Messi posztján lehetne bevetni a fiút. Ezek közül melyiktől jobb? :roll: Marad neki a pad ahonnan egy ilyen kreativitásáról híres playa nem tud semmit sem alkotni. Ennyire egyszerű az egész. :) Neki meg kéne szokni a társakat ez látszódott is kábé egy két meccsen ahol az elgondolása jó volt nagyon csak nem számítottak rá. Mennie kell a nyáron ez az én véleményem.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:57:59

torrestoni írta:Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.

Én azt gondolom, hogy Henry-t is figyelembe véve, túl kellene tenni magunkat azon, hogy merre szaladgált Arsenal mezben a pályán.
Ez más környezet, itt, ebben a Barca-ban, a keretet figyelembe véve, s azt, hogy Guardiola mikor, s milyen helyen adott neki lehetőséget, abból összességében egyértelműen és végérvényesen az tükröződik, hogy Hleb számára ebben a csapatban a tartalék szélső munkáját kellene maradéktalanul elvégezni. Ezt nem teszi, a középpályán nincs helye, s mivel többet érdemel, s többet is tud, ezért kellene belátni, hogy jobb neki, és a klubnak is, ha elmegy. Ez az én véleményem.

Azt pedig még mindig nem sikerült összeszedni a mndandómból, hogy én már régebben is kifejtettem a véleményem erről, magáról Aliaksandr-ről, s ezt a mai teljesítménye is felerősítette.

Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, s próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, ohgy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
Oké én értem a véleményedet, csak ne ócsároljunk senkit, aki nem ott teljesít, ahol a legjobban tud. Nekem sem tetszik, hogy itt van, csak igyekszem védeni, csakúgy mint TZS kolléga.
Pipó kiszált, písz!
csabimo
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:53:50

Szerintem meg kényszerböl került ki alszélre, mint annak idején Henry...
Hleb egy tipikus KK aki sokat és jol passzol, sosem volt a nagy gollövö,de jelenleg nincs hely a középpályán. Akkor viszont nem értem h minek érkezett, mert szélsönek nem öt kellett volna leigazolni, igy tényleg felesleges itt legyen...
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:50:41

Én még adnék neki egy évet (mert Henry esetében is vízválasztó volt), ha akkor sem tud magának több játékidőt kiharcolni, akkor én is azt mondom hogy igazoljon el egy olyan klubhoz (pl.: Bayern) ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut, mert megérdelmi.

Ez pedig az én véleményem.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:47:12

Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.

Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, de próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, hogy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.04.28. 23:56:10-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:45:03

torrestoni írta:
marci6p írta: Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Ja, hogy te csak a véleményedet osztottad meg velünk, nos ebben az esetben csinálj blogot.
Milyen érvelésről beszélsz ember? Gondolkodj el kicsit magadban, s olvass, s értelmezz egyszerre.

Egyébként szívesen vitázok bárkivel, bármiről, egészséges formában, de most épp nincs kivel, mert idecsődült 4-5 elvakult Hleb-párti, akik szerint egy abszolúte ziccert nem illene belőnie, s összességében, az egész évben nyújtott varázslatos produktuma miatt is megérdemli a címeres dresszt...

Azt sem tudjátok sokszor, hogy miről van szó, még arra is lusták vagytok, hogy utánanézzetek, vajon mit is akar kifejezni ez az ökör, de persze szájalni azt tudtok...

Szerk.:
Samunak volt 80 perce, hlebnek, meg 4, nem mindegy, ja és ki is játszott saját posztján, haggyad már............

Hlebtől jobb kiegészítő embert el sem tudnék nagyon képzelni!
Ez lenne az érvelésed? :lol:
Na jó, akkor:

Én sem vagyok egyébként egy Hleb párti és szintén nem örültem neki, hogy ide jött anno, a fiatalok miatt, de ezt régebben kifejtettem.
Belletti esetében nem úgy és nem egy Cech jött ki a kapuból.

LionelMessi, nyugi, nincs itt semmi, baj, csak van aki szereti/elismeri Hlebet, és van aki nem!

Ozsimikivel egyetártek és időt kell neki, adni, de nem fogok kardomba dőlni, ha Ő szeretne eligazolni innen a nyáron.

És én azért védem őt, mert tudom mire hol képes és nem tetszik, amikor egy az egyben lenullázátok a 4 perces teljesítményét.

Ne haragudj nem sértésként akartam írni az előző hsz-emet, csak próbáltalak volna rádöbbenteni, és ne mi itéljük meg a aszakmai jogosságokat (lásd Henry).

Nyugi Lionel(, koncentrálj az érettségire, sok sikert)

Én tök nyugodt vagyok, csupán lusta dög. :P am. thx L.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:42:03

torrestoni írta: Azt sem tudjátok sokszor, hogy miről van szó, még arra is lusták vagytok, hogy utánanézzetek, vajon mit is akar kifejezni ez az ökör, de persze szájalni azt tudtok...
Nem tudom hogy ezt ki(kre) értetted, nem igazán világos. Minek kellene utánanézni?

Az a baj, hogy ha van egy rossz mozdulata, összesen egy darab, akkor már ő az aki abszolút nem idevaló.....

Én nem vagyok abszolút elvakult Hleb párti, csupán nem szeretem, hogy mindig előveszik, bármit is csinál a pályán.

Ennyi.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:42:02

torrestoni írta: Most Hleb előtt ott volt a lehetőség, amit például egy sokat szidott Belletti sokkal nehezebb helyzetben, óriási nyomás alatt egy bL-döntőben megcsinált...
Nekem Hleb egyáltalán nem a szívem csücske (SŐT!!!), de a két szitu CSAK abban az apróságban különbözik, hogy annak idején az Arsenal CSEREKAPUSA állt a kapuban (nem emlékszem ki védett, de Lehman-t kiállították) és nem a világ 3 legjobb kapusa közül az egyik. Mert ilyen szinten bizony ez nagyon nem mindegy.
Vito
Llegenda del Barça

2009.04.28. 23:38:49

Varga Tamás írta:Egyszerűen nulla a srác. Nagy, hatalmas, kövér nulla.

Ennyit szerettem volna mondani.
:lol: :lol:
Tamás tömör és velős, mint mindig 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.28. 23:38:06

Varga Tamás írta: Hleb újfent bizonyította, hogy nincs helye a Barcelonában. A leigazolása hatalmas szakmai hiba volt - szerintem.
Remélem jövő ilyenkor hasonlóan megváltoztatja Ő,azaz Hleb a véleményedet mint tette idén Henry, Hleb szakmai idehozatalát majd akkor lehet elítélni, ha a saját posztján kellő játéklehetősséggel a lábában,sorozatosan gyenge lesz. addig nem érdemes SZERINTEM felhozni,h szakmailag PEP miért őt AKARTA. egyszerűen Deco helyére akarta,erre beteszi oldalra 8-10percekre, én adok neki még időt , remélem jövőre a saját posztján több lehetőséggel bizonyít. idén már nem hiszem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.04.28. 23:36:26

MOst szeretném bejelenteni, hogy adminisztrátori tisztemet kockáztatva mindenféle igazságos és ésszerű szabályt figyelmen kívül hagyok, és akitől csak egyetlen hozzászólást is kell innen bármi nem ide illő miatt törölnöm, azt egy ip ban után (hogy az oldalt ne olvashassa) törlöm a felhasználók közül. Pusztán azért mert nem akarom hogy bármi baj legyen itt, ugyanakkor van jobb dolgom is pár nappal érettségi előtt mint törölgetni azoknak a hozzászólásait, akiknek elszállt az agyuk épp.
Kösz a megértést. Nyugi legyen !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.04.28. 23:38:12-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:33:19

marci6p írta: Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Ja, hogy te csak a véleményedet osztottad meg velünk, nos ebben az esetben csinálj blogot.
Milyen érvelésről beszélsz ember? Gondolkodj el kicsit magadban, s olvass, s értelmezz egyszerre.

Egyébként szívesen vitázok bárkivel, bármiről, egészséges formában, de most épp nincs kivel, mert idecsődült 4-5 elvakult Hleb-párti, akik szerint egy abszolúte ziccert nem illene belőnie, s összességében, az egész évben nyújtott varázslatos produktuma miatt is megérdemli a címeres dresszt...

Azt sem tudjátok sokszor, hogy miről van szó, még arra is lusták vagytok, hogy utánanézzetek, vajon mit is akar kifejezni ez az ökör, de persze szájalni azt tudtok...

Szerk.:
Samunak volt 80 perce, hlebnek, meg 4, nem mindegy, ja és ki is játszott saját posztján, haggyad már............

Ez lenne az érvelésed? :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.28. 23:32:52

marci6p írta:
torrestoni írta:Nekem csak ne mondjátok meg a frankót, nem szeretem...
Azt hiszem erre szokták írni, hogy "köszönjük Emese."
Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Ne haragudj Marci, de ennél picit finomabban is reagálhatnál Toni hsz-re.
Torrestoni nagyon kultúráltan, korrekt módon leírta a véleményét - ami ráadásul maximálisan igaz, és helyénvaló.
Hleb újfent bizonyította, hogy nincs helye a Barcelonában. A leigazolása hatalmas szakmai hiba volt - szerintem. Nem akarok erősebb szavakat használni, mert csak személyeskedésbe csapna át.
Egyszerűen nem értem, mit akar itt? Passzolni nem tud. Kapura teljességgel veszélytelen. Egy jó megoldása, jó döntése nincsen. Egyszerűen nulla a srác. Nagy, hatalmas, kövér nulla.

Ennyit szerettem volna mondani.
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:30:14

Jó értem már, leírtad a lényeget: nem szereted!

Ennyi elég is!

Így nem is igazán lehet jól átlátni a helyzetet, és elfogultság nélkül véleményt írni.
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:29:11

torrestoni írta:Nekem csak ne mondjátok meg a frankót, nem szeretem...
Azt hiszem erre szokták írni, hogy "köszönjük Emese."
Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:24:40

Nekem csak ne mondjátok meg a frankót, nem szeretem... Én leírtam a véleményem, ami konkrétumokra alapszik. Korábban már kifejtettem részletesen, hogy Hleb miért érkezett, milyen szerepet szánt neki Pep, s mit teljesített ebből, illetve azt is, hogy az ő és a klub érdekében távoznia kell.

Eto'o...? Rengeteget dolgozott, volt egy ziccere, nem kisebb, de nem is nagyobb, mint Aliaksandr-nek (nem tudom ki az a Sanyi egyébként), ellenben Samuel előtte legalább két klasszis bekket is levadászott.

Most Hleb előtt ott volt a lehetőség, amit például egy sokat szidott Belletti sokkal nehezebb helyzetben, óriási nyomás alatt egy bL-döntőben megcsinált...

Ő képtelen koncentrálni 15 percek erejéig...

A meccset megnyerhette volna, mégsem tette. Ezt miért ne jegyezhetném meg? Mégis miről beszéltek itt? Ha már más játékosok is szóba kerültek...: amikor Valdes hibázik egyet, bezzeg ő megkapja érte... Ez nem ugyanaz a szituáció volt? Mindegy, Victor-nak semmi köze a mondandómhoz.

Lényegtelen, a cserepadot nélküle képzelem el, a kezdőcsapat pedig végképp...

S végül: nem Bojan-ról, nem Eto'o-ról, s nem a 0-0-ról szól az írásom és ez a topic emberek!
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:24:07

Egyetértenék marci6p véleményével.

A másik meg hogy nem Hleb-et kellene már megint azzal cseszegetni, hogy nem idevaló, mehet ahová akar, stb..... Nem miatta lett 0-0, nem kizárólag miatta nem nyertünk......
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:23:04

Örülök, hogy ha kap Hleb 4 percnyi könyöradományt egy meccsen, akkor egyből jönnek ide az okos emberek és 4 perc játékról alkotnak egy katasztrofális teljesítményt. Ne Hlebtől várjunk gólokat :D ugyan már :)
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:21:38

torrestoni írta:
TZS írta:Volt itt más is aki kihagyta a nagy helyzeteket, és nem játszott jól, ne itt, ebben a topicban cseszegessük már Hleb-et. Szánalom......
Én egyáltalán nem sajnálom!

Újabb lehetőséget kapott, aztán ennyi, ez NULLA, ez semmi, volt két hátra passza...?

Eto'o legalább megetette Terry-t és Alex-et. Nem azt mondom, hogy más kiemelkedőt nyújtott, de Hleb-nek ezt be kellett volna lőnie, szóval viszlát Hleb! És ebben a topic-ban nem másról beszélünk, annál a helyzetnél nem Eto'o, nem Messi, nem Henry volt a labda mögött, hanem Aliaksandr.

A krumpliföldön inkább Smári kapjon lehetőséget!
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:20:32

Azért ennyire ne ragadtassuk el magunkat!!!
És külön megkérdezném tőled, hogy akkor Eto'o ról miket gondolhatsz, vagy mondjuk Bojanról!!!!!!!!!??????????

Itt is kérnék mindenkit, hogy ne az érzelmeiket tükrőzzék jobbára a véleményeik, nem vagyok moderátor és igyekszem így írni én is, nagyon nehéz, de talán az objektív baromságok nem idegesítenek fel másokat.
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:18:50

Nem kizárólag tőle kellett volna a csodát várni, hogy gólt szerezzünk.
De ha már itt tartunk, Bojan-t miért nem említed, az még nagyobb helyzet volt mint a Sanyié..........
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 23:07:19

TZS írta:Volt itt más is aki kihagyta a nagy helyzeteket, és nem játszott jól, ne itt, ebben a topicban cseszegessük már Hleb-et. Szánalom......
Én egyáltalán nem sajnálom!

Újabb lehetőséget kapott, aztán ennyi, ez NULLA, ez semmi, volt két hátra passza...?

Eto'o legalább megetette Terry-t és Alex-et. Nem azt mondom, hogy más kiemelkedőt nyújtott, de Hleb-nek ezt be kellett volna lőnie, szóval viszlát Hleb! És ebben a topic-ban nem másról beszélünk, annál a helyzetnél nem Eto'o, nem Messi, nem Henry volt a labda mögött, hanem Aliaksandr.

A krumpliföldön inkább Smári kapjon lehetőséget!
Lezárt