Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na-na, még mindig félreértésben vagy!marci6p írta:csak ne ócsároljunk senkit, aki nem ott teljesít, ahol a legjobban tud
Hát nekem is ez a véleményem kábé. Iniesta,Xavi,Henry esetleg Messi posztján lehetne bevetni a fiút. Ezek közül melyiktől jobb?torrestoni írta:Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.
Én azt gondolom, hogy Henry-t is figyelembe véve, túl kellene tenni magunkat azon, hogy merre szaladgált Arsenal mezben a pályán.
Ez más környezet, itt, ebben a Barca-ban, a keretet figyelembe véve, s azt, hogy Guardiola mikor, s milyen helyen adott neki lehetőséget, abból összességében egyértelműen és végérvényesen az tükröződik, hogy Hleb számára ebben a csapatban a tartalék szélső munkáját kellene maradéktalanul elvégezni. Ezt nem teszi, a középpályán nincs helye, s mivel többet érdemel, s többet is tud, ezért kellene belátni, hogy jobb neki, és a klubnak is, ha elmegy. Ez az én véleményem.
Azt pedig még mindig nem sikerült összeszedni a mndandómból, hogy én már régebben is kifejtettem a véleményem erről, magáról Aliaksandr-ről, s ezt a mai teljesítménye is felerősítette.
Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, s próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, ohgy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
Oké én értem a véleményedet, csak ne ócsároljunk senkit, aki nem ott teljesít, ahol a legjobban tud. Nekem sem tetszik, hogy itt van, csak igyekszem védeni, csakúgy mint TZS kolléga.torrestoni írta:Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.
Én azt gondolom, hogy Henry-t is figyelembe véve, túl kellene tenni magunkat azon, hogy merre szaladgált Arsenal mezben a pályán.
Ez más környezet, itt, ebben a Barca-ban, a keretet figyelembe véve, s azt, hogy Guardiola mikor, s milyen helyen adott neki lehetőséget, abból összességében egyértelműen és végérvényesen az tükröződik, hogy Hleb számára ebben a csapatban a tartalék szélső munkáját kellene maradéktalanul elvégezni. Ezt nem teszi, a középpályán nincs helye, s mivel többet érdemel, s többet is tud, ezért kellene belátni, hogy jobb neki, és a klubnak is, ha elmegy. Ez az én véleményem.
Azt pedig még mindig nem sikerült összeszedni a mndandómból, hogy én már régebben is kifejtettem a véleményem erről, magáról Aliaksandr-ről, s ezt a mai teljesítménye is felerősítette.
Én nem 4 percből ítéltem el, s én mindig is figyelembe vettem őt magát, nem hiába mondtam mindig, hogy az ő érdeke is a váltás lenne, látva, hogy nem érzi jól magát. Ezért is mondtam, hogy nem ártana utánanézni néhány dolognak, mielőtt engem -akire szerintem lehet azt mondani, hogy szubjektív ember, s próbálom az elfogultságot is kerülni- azzal találtok meg, ohgy 4, vagy x percből von le messzemenő konklúziót.
torrestoni írta:Nos, érdekes dolog... Én Pep szájából sohsem hallottam, de még máséból sem (fórumozókon kívül), hogy a belorusz Deco "helyére" jött.
Na jó, akkor:torrestoni írta:Milyen érvelésről beszélsz ember? Gondolkodj el kicsit magadban, s olvass, s értelmezz egyszerre.marci6p írta: Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Ja, hogy te csak a véleményedet osztottad meg velünk, nos ebben az esetben csinálj blogot.
Egyébként szívesen vitázok bárkivel, bármiről, egészséges formában, de most épp nincs kivel, mert idecsődült 4-5 elvakult Hleb-párti, akik szerint egy abszolúte ziccert nem illene belőnie, s összességében, az egész évben nyújtott varázslatos produktuma miatt is megérdemli a címeres dresszt...
Azt sem tudjátok sokszor, hogy miről van szó, még arra is lusták vagytok, hogy utánanézzetek, vajon mit is akar kifejezni ez az ökör, de persze szájalni azt tudtok...
Szerk.:
Ez lenne az érvelésed?Samunak volt 80 perce, hlebnek, meg 4, nem mindegy, ja és ki is játszott saját posztján, haggyad már............
Hlebtől jobb kiegészítő embert el sem tudnék nagyon képzelni!
Nem tudom hogy ezt ki(kre) értetted, nem igazán világos. Minek kellene utánanézni?torrestoni írta: Azt sem tudjátok sokszor, hogy miről van szó, még arra is lusták vagytok, hogy utánanézzetek, vajon mit is akar kifejezni ez az ökör, de persze szájalni azt tudtok...
Nekem Hleb egyáltalán nem a szívem csücske (SŐT!!!), de a két szitu CSAK abban az apróságban különbözik, hogy annak idején az Arsenal CSEREKAPUSA állt a kapuban (nem emlékszem ki védett, de Lehman-t kiállították) és nem a világ 3 legjobb kapusa közül az egyik. Mert ilyen szinten bizony ez nagyon nem mindegy.torrestoni írta: Most Hleb előtt ott volt a lehetőség, amit például egy sokat szidott Belletti sokkal nehezebb helyzetben, óriási nyomás alatt egy bL-döntőben megcsinált...
Remélem jövő ilyenkor hasonlóan megváltoztatja Ő,azaz Hleb a véleményedet mint tette idén Henry, Hleb szakmai idehozatalát majd akkor lehet elítélni, ha a saját posztján kellő játéklehetősséggel a lábában,sorozatosan gyenge lesz. addig nem érdemes SZERINTEM felhozni,h szakmailag PEP miért őt AKARTA. egyszerűen Deco helyére akarta,erre beteszi oldalra 8-10percekre, én adok neki még időt , remélem jövőre a saját posztján több lehetőséggel bizonyít. idén már nem hiszem.Varga Tamás írta: Hleb újfent bizonyította, hogy nincs helye a Barcelonában. A leigazolása hatalmas szakmai hiba volt - szerintem.
Milyen érvelésről beszélsz ember? Gondolkodj el kicsit magadban, s olvass, s értelmezz egyszerre.marci6p írta: Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Ja, hogy te csak a véleményedet osztottad meg velünk, nos ebben az esetben csinálj blogot.
Ez lenne az érvelésed?Samunak volt 80 perce, hlebnek, meg 4, nem mindegy, ja és ki is játszott saját posztján, haggyad már............
Hlebtől jobb kiegészítő embert el sem tudnék nagyon képzelni!
Ne haragudj Marci, de ennél picit finomabban is reagálhatnál Toni hsz-re.marci6p írta:Azt hiszem erre szokták írni, hogy "köszönjük Emese."torrestoni írta:Nekem csak ne mondjátok meg a frankót, nem szeretem...
Ha téged nem érdekel más véleménye és nem vagy nyitott más érveréséle, akkor miért is írtál ide?
Azt hiszem erre szokták írni, hogy "köszönjük Emese."torrestoni írta:Nekem csak ne mondjátok meg a frankót, nem szeretem...
Samunak volt 80 perce, hlebnek, meg 4, nem mindegy, ja és ki is játszott saját posztján, haggyad már............torrestoni írta:Én egyáltalán nem sajnálom!TZS írta:Volt itt más is aki kihagyta a nagy helyzeteket, és nem játszott jól, ne itt, ebben a topicban cseszegessük már Hleb-et. Szánalom......
Újabb lehetőséget kapott, aztán ennyi, ez NULLA, ez semmi, volt két hátra passza...?
Eto'o legalább megetette Terry-t és Alex-et. Nem azt mondom, hogy más kiemelkedőt nyújtott, de Hleb-nek ezt be kellett volna lőnie, szóval viszlát Hleb! És ebben a topic-ban nem másról beszélünk, annál a helyzetnél nem Eto'o, nem Messi, nem Henry volt a labda mögött, hanem Aliaksandr.
A krumpliföldön inkább Smári kapjon lehetőséget!
Én egyáltalán nem sajnálom!TZS írta:Volt itt más is aki kihagyta a nagy helyzeteket, és nem játszott jól, ne itt, ebben a topicban cseszegessük már Hleb-et. Szánalom......