Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.17. 16:11:37

haszi írta:
Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszott
Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul? :? Szerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést... :roll:
Szerintem csak az érzés miatt érezhetted olyan jónak. Az első gól az szép volt, de a 2. és 3. gól is olyan volt, hogy ilyet szinte nem látni (kis túlzással). A Realból a Marcelo-Benzema-Alonso 3-ast kiemelném. Ők nagyon jók voltak, a többiek viszont nem igazán éltek a pályán. Pl. a második félidő közepén még fateromtól kérdeztem meg, hogy Di Maria egyáltalán még játszik? Szó szerint nem volt nála a labda. Özil nem volt olyan rossz, de olyan jó sem. Cr-t nem hiszem, hogy kellett volna még játszatni,ő se hozta annyira még a formáját. Khedira teljesen alibifoci, Pepét ki kellett volna állítani. Ramos nem volt olyan rossz, Marcelo meg egyértelműen a meccs embere. Carvalho Khedirához hasonlóan elég alibin játszott. Alonso is Marcelohoz hasonlóan tanári volt.

Azt meg ne felejtsük el, hogy a Lyon, ahogy tegnap játszott az nem volt méltó sem a nevéhez, sem a BL-hez. Ezzel nem akarom kicsinyíteni a Madrid sikerét, de ha úgy játszott volna a Real, ahogy az első meccsen itt 6-7 gól is simán benne lett volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.17. 15:05:39

Barcaman1993 írta:Na ilyeneket megnéznék:

Real-MU
Chelsea-Inter
Barca-Sahtar
Schalke-Spurs

Vagy egy ilyet:

Real-Chelsea
Barca-Inter
Spurs-MU
Schalke-Sahtar
Én egy ilyet:

Barca-Inter
Real-Schalke
Spurs-MU
Chelsea-Shakhtar
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
samy85
Capitá del Barça

2011.03.17. 14:59:12

hát 8 csapat maradt már csak!!! mivel az Angol csapatok vannak a legtöbben(3) ezért arra a legnagyobb a valószínűség hogy lesz egy Szigetországi derbi!!! remélem nincs ilyenkor bunda!!! :twisted: :D ami a sorsolást illeti!!! :D ha van akkor egy angol csapat tuti ott lesz a wembleyben!!! Remélem a Real-Barca döntőn Abidal lessz a bal védő!!!!
Visca el Barca!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.17. 14:54:06

Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszott
Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul? :? Szerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést... :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.17. 14:49:57

Na akkor egy kis értékelő a tegnapi meccsekről:

Chelsea-Köbenhavn: Nem láttam ezt a meccset, de hát ez már a sorsoláskor eldőlt.

Real-Lyon: Tegnap este nagyon megbántam, hogy nem feküdtem le a meccs miatt. Mindkét csapat nagyon rosszul játszott, ahol teszem hozzá a Madrid megérdemelten tovább ment. Sokkal többet vártam ettől a meccstől és főleg a Lyontól. Elképesztően gyengék voltak, Cris csak nehezék volt a pályán, míg Gourcuffnek nem tanította meg senki, hogyan lehet a szabadrúgást meg a szögletet úgy elrúgni, hogy el is menjen a labda a tömegig. Megérdemelt madridi továbbjutás.

Na ilyeneket megnéznék:

Real-MU
Chelsea-Inter
Barca-Sahtar
Schalke-Spurs

Vagy egy ilyet:

Real-Chelsea
Barca-Inter
Spurs-MU
Schalke-Sahtar

Jó lenne a németeket kapni, de úgy gondolom, ha nem kapjuk meg a Chelsea-t, akkor nincs miért aggódni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.16. 20:22:56

Rivaldinho írta:Sziasztok !
Valaki segítsen nekem abban, hogy van valami netes hírportál, vagy bármi,ami élőben vezeti a meccs statisztikáit ? Szöglet, labdabirtoklás, szabálytalanság, kapura lövés, stbstb. ?
Köszi!
uefa.com, marca.com
Kép
Kép
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2011.03.16. 20:17:44

Sziasztok !
Valaki segítsen nekem abban, hogy van valami netes hírportál, vagy bármi,ami élőben vezeti a meccs statisztikáit ? Szöglet, labdabirtoklás, szabálytalanság, kapura lövés, stbstb. ?
Köszi!
Mikaos
Director del Fútbol

2011.03.16. 20:13:01

Az eddigi BL-meccsek alapján elmondható, hogy ez évben is sajnos azok a csapatok dominálnak, amelyek nem a szép és szórakoztató focijukról híresek.
Gyakorlatilag a Barcát kivéve, ez minden eddigi továbbjutóra jellemző. Esetleg a Tottenham és a (ma remélhetően továbbjutó) Lyon képesek olyan játékra, amely feledtetné a többiek erőszakos, legtöbb esetben nézhetetlen fociját.

Minden nagyképűségtől mentesen állítom, hogy az eddigi továbbjutó csapatok felett 1 emelettel vagyunk. Bármelyik felett. Csak erővel és szerencsével győzhetnek le minket...mondjuk van is 3 olyan csapat, amelyek valamiért Fortuna speciális védencei (Inter,MU,Real), tőlük tartok a legjobban - de szigorúan csak az előző két ok miatt. Minden másban előttük járunk.
A Realt el kell ismerni: -szerintem- Európa 2.legjobb csapatává nőtték ki magukat ez évben (figyelembe véve az angol élcsapatok kissé szokatlan bukdácsolásait). Ha ma kiesnek -ami marha jó lenne-, akkor is fenntartom, hogy másodikok.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.03.16. 19:55:59

Leomessi14 írta:
kakasugynok007 írta:Én a Realnak szurkolok.Jussonak tovább,kapjanak egy erős ellenfelet és essenek ki.Nehogymár egy Lyon ellen essen ki.Az minket is méltatna hogyha egy olyan csapat ellen nyerjük meg a Bajnokságot/kupát aki e Lyon ellen esett ki.

A tegnapi Bayern meccsel kapcsolatba:a Müncheniek agyonnyerték szinte a meccset.Nehéz volt így elrontani.

Add meg isten hogy az Intert kapjuk és vágjunk vissza a tavalyi Nou Camp-beli futtbal szégyenért.
Hat akkor tavaly nem orultel a bajnoksagnak?Mert,hogy tavaly is a Lyon ellen estek ki.Ettol fuggetlenul ma tovabbjutnak.
Hozzászólásod írása közben már javítottam is.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.16. 19:54:27

kakasugynok007 írta:Én a Realnak szurkolok.Jussonak tovább,kapjanak egy erős ellenfelet és essenek ki.Nehogymár egy Lyon ellen essen ki.Az minket is méltatna hogyha egy olyan csapat ellen nyerjük meg a Bajnokságot/kupát aki e Lyon ellen esett ki.

A tegnapi Bayern meccsel kapcsolatba:a Müncheniek agyonnyerték szinte a meccset.Nehéz volt így elrontani.

Add meg isten hogy az Intert kapjuk és vágjunk vissza a tavalyi Nou Camp-beli futtbal szégyenért.
Hat akkor tavaly nem orultel a bajnoksagnak?Mert,hogy tavaly is a Lyon ellen estek ki.Ettol fuggetlenul ma tovabbjutnak.

Szerk:Rendben. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2011.03.16. 19:57:59-kor.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.03.16. 19:53:01

Én a Realnak szurkolok.Jussonak tovább,kapjanak egy erős ellenfelet és essenek ki.Nehogymár egy Lyon ellen essen ki.Az minket is méltatna hogyha egy olyan csapat ellen nyerjük meg a Bajnokságot/kupát akit egy Lyon ellen esett ki.(A tavalyi sokkal jobb Lyon volt.Na az már nem volt szégyenteljes)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakasugynok007 2011.03.16. 19:55:20-kor.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.16. 19:32:07

Egy ilyen nap utan,nem lennek csalodott,ha a Real menne tovabb.Igazi uriemberkent viselkedtek.De termeszetesen maximalis respect a Lyonnak is,remelem nagy meccset jatszanak ma este,hogy emelt fovel essen ki az akinek ki kell majd.

Az UEFA meg forduljon fel,nem ertem,egy meccs a kezdo sipszotol a vegso sipszoig tart,miert nem lehetett azelott megejteni....
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
LM10
Director del Fútbol

2011.03.16. 19:27:20

Én nem szeretnék a BL-ben is Clasicót. Az már télleg sok lenne 1 évre leosztva :D Jövőre eleve a Szuperkupa 2 meccse is Clasico lesz :) 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.16. 19:25:02

Remélem a Reallal játszunk. Ideje megint helyre tenni a dolgokat. :twisted:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.03.16. 19:10:10

MichaaBee írta:Egy ilyen sorsolásnak örülnék:

Tottenham-Chelsea
MU-Real (bár inkább Lyon :D )

Barca-Inter
Sahtar-Schalke
Én örülnék, ha inkább eleinte valami "könnyebb" ellenfelet kapnánk. Szívesen elkerülném az Angol Csapatokat, de ha Angol akkor Cselszí (ha tovább megy ma). Elkerülném az Ukrán csapatot és legszívesebben a Schalke elleni meccset nézném, mert a Német csapatok talán nem annyira durvák és talán ők a legjobban megfoghatók:)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.03.16. 18:52:47

Egy ilyen sorsolásnak örülnék:

Tottenham-Chelsea
MU-Real (bár inkább Lyon :D )

Barca-Inter
Sahtar-Schalke
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.16. 18:44:21

Tegnap az történt amit vártam. Az Inter egy remek meccsen jutott tovább, vagy pontosabban fogalmazva a Bayern kiesett. Eto'o ismét nagyot játszott, két gólpassz egy gól, nem semmi. A másik meccsen a MU hozta a kötelezőt, az OM egy szimpatikus csapat, de ezen a szinten már kevés amit nyújtanak.

Ma:
Szerintem két sima meccs lesz. Minden sorozat megszakad egyszer, úgy érzem, h a Real "megérett" arra, hogy ismét Európa legjobb nyolc csapata között legyen. 8)
A másik meccs pedig teljesen unalmas lesz. A Chelsea visszafogottan is rúg 2-3 gólt és simán kerülnek a következő körbe.

A nyolc között a Schalke lenne a legjobb, ne kapjunk még nehéz ellenfelet. Utána pedig jöhet a Madrid, feltéve ha eljutnak odáig. Nem lenne gyenge kb. 3-4 héten belül négy klasszikus. 8)
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.16. 18:23:39

Szerintem a Madrid sima 2-0-val, meggyőző játékkal továbbjut. Chelsea is nagyjából, és sztem ez a két csapat velünk kiegészülve a sorozat igazi esélyese...nem bánnám, ha csak az elődöntőben kerülnénk össze. Manchestert idén nem tartom annyira jónak, tavaly odaérhettek volna, idén nem hiszem. Bár a PL-ben a Chelsea előtt vannak, mégis a kékeket érzem jobbnak :) Barca-Inter nem lenne rossz, revánsot vehetnénk, de ismét elég veszélyesek lehetnek, mert most is 3 helyzet-3 gól, és ellenünk azért lehet helyzetük, főleg Abidal nélkül.. Real meg mind1 kit kap, nekik is tovább kell lépni, a Chelsea ellen szívnák meg, meg még a MU veszélyes lehet, többit ütniük kell és fogják is.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.16. 18:11:28

Tegnap: Nem semmi meccs volt a Bayern-Inter! Igazából elég furcsa is volt egyben. Lényegében a Bayern az első félidőben ízekre szedte az Intert, ez "csupán" a gólok számában nem mutatkozott meg. A védelmet úgy kavarták meg ahogy akarták. De ami a 2. félidőben történt az nem volt túl logikus a németek részéről. :) Ráadásul pont a német csapatokra nem jellemző ez. Az Inter semmi különöset nem csinált a meccsen.
Jelentősen gyengültek tavalyhoz képest, egyáltalán nem érzem a gólveszélyt bennük, úgyhogy én is örülnék nekik a következő körben. Az biztos hogy egy igazi BL párharc volt!

Chelsea-Köbenhavn: Csak a tipp: 3-1!

Real-Lyon: Hát igen! :D Ezuttal már tényleg kötelező a Madridnak továbbjutni. Minden évben elodázzák a negyeddöntőt, de idén nincs mese. Tovább kell jutni. Azonban szerintem idén is meglepheti őket a Lyon. Jóval kevesebb eséllyel lépnek ugyan pályára, de ki tudja. Egy véletlenül talált francia gól és.... Tippem: 1-2!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.16. 15:33:01

daffy írta:
fcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk

Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur
ha továbbmegyünk,akkor én is erre tippelek

én meg remélem nem makkol akkorát a real,hogy a schalkét kapja.

Mi az Intert vagy a Chelseat kapjuk. Ebben biztos vagyok
Real meg szépen kapjon minimum egy Tottenhamet, legalább kicsit izzadjon meg a mezük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.16. 15:02:33

Na akkor egy kis meccselemzés.

Bayern-Inter: A játék alapján a Bayernnek kellett volna továbbjutnia, de a focinak van egy olyan igazsága, miszerint az a csapat nyer amelyik több gólt lő. Bayern 2-1-nél szinte mindent kihagyott, Ribery nagyon önző volt, simán 4-5 góllal nyerhettek volna, de hát ez van. Rajtunk is röhögtek, amikor ennyi helyzet után kikaptunk az Arsenaltól, most akkor mi miért ne tehetnénk ezt.

MU-Marseille: Egyik meccset sem láttam végig a párharcból, egyedül csak az összefoglalókat láttam. Ezekből, pedig az jött le, hogy a Manchestrenek óriási nagy szerencséje volt, mert a Marseille nagyon nagy helyzeteket puskázott és a mennyiség sem volt vmi kevés. Itt is az a csapat ment tovább amelyik több gólt lőtte, de a játék alapján nem igazán volt megérdemelt.

Sorsolás: Nekem van egy megérzésem, hogy a Sahtar-Spurs-Chelsea-Inter 4-esből kapunk vkit. Igazából mindenki tőlünk tart, úgyhogy nincs mitől félni, de azért jó lenne egy Schalkét kapni.

Abidal, te pedig gyógyulj meg :!: Mindannyian veled vagyunk :!:
samy85
Capitá del Barça

2011.03.16. 14:52:43

Én 100%-ig biztos vagyok benne hogy Angol ellenfelet kapunk!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
daffy
Madridista

2011.03.16. 14:44:11

fcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk

Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur
ha továbbmegyünk,akkor én is erre tippelek
Deus
Boixos Nois

2011.03.16. 14:36:45

fcbarca0827 írta: FC Barcelona - Internazionale
Ebben 100% -ban biztos vagyok. Tuti hogy Intert fogunk kapni.

Ma este Real - Lyon :twisted:
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.16. 14:12:41

Fecooo írta:khm... és az aláírásoddal mi lesz? :lol:
feltételezem nem szeretnéd, h a Dinamo megverjen minket a Wembley-ben... :lol:
Nagyon nem, de én még mindig tartom, hogy idén ők nyernek. :oops: Szóval, szerintem kikapnánk a döntőbe ellenük. De fura ezt leírni... Ráadásul az is ott van az aláírásomba, hogy a kupát meg a Real nyeri. Kellett nekem ezt októberbe beírni. :lol: De, mostmár ott marad és remélem, hülyeség az egész. :twisted:

Szerk.: Illetve nem az egész, mert azért a bajnokságot nyerjük meg. Na mindegy, hagyjatok. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Lezárt