Szerintem csak az érzés miatt érezhetted olyan jónak. Az első gól az szép volt, de a 2. és 3. gól is olyan volt, hogy ilyet szinte nem látni (kis túlzással). A Realból a Marcelo-Benzema-Alonso 3-ast kiemelném. Ők nagyon jók voltak, a többiek viszont nem igazán éltek a pályán. Pl. a második félidő közepén még fateromtól kérdeztem meg, hogy Di Maria egyáltalán még játszik? Szó szerint nem volt nála a labda. Özil nem volt olyan rossz, de olyan jó sem. Cr-t nem hiszem, hogy kellett volna még játszatni,ő se hozta annyira még a formáját. Khedira teljesen alibifoci, Pepét ki kellett volna állítani. Ramos nem volt olyan rossz, Marcelo meg egyértelműen a meccs embere. Carvalho Khedirához hasonlóan elég alibin játszott. Alonso is Marcelohoz hasonlóan tanári volt.haszi írta:Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul?Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszottSzerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést...
Azt meg ne felejtsük el, hogy a Lyon, ahogy tegnap játszott az nem volt méltó sem a nevéhez, sem a BL-hez. Ezzel nem akarom kicsinyíteni a Madrid sikerét, de ha úgy játszott volna a Real, ahogy az első meccsen itt 6-7 gól is simán benne lett volna.