Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem csak az érzés miatt érezhetted olyan jónak. Az első gól az szép volt, de a 2. és 3. gól is olyan volt, hogy ilyet szinte nem látni (kis túlzással). A Realból a Marcelo-Benzema-Alonso 3-ast kiemelném. Ők nagyon jók voltak, a többiek viszont nem igazán éltek a pályán. Pl. a második félidő közepén még fateromtól kérdeztem meg, hogy Di Maria egyáltalán még játszik? Szó szerint nem volt nála a labda. Özil nem volt olyan rossz, de olyan jó sem. Cr-t nem hiszem, hogy kellett volna még játszatni,ő se hozta annyira még a formáját. Khedira teljesen alibifoci, Pepét ki kellett volna állítani. Ramos nem volt olyan rossz, Marcelo meg egyértelműen a meccs embere. Carvalho Khedirához hasonlóan elég alibin játszott. Alonso is Marcelohoz hasonlóan tanári volt.haszi írta:Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul?Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszottSzerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést...
Én egy ilyet:Barcaman1993 írta:Na ilyeneket megnéznék:
Real-MU
Chelsea-Inter
Barca-Sahtar
Schalke-Spurs
Vagy egy ilyet:
Real-Chelsea
Barca-Inter
Spurs-MU
Schalke-Sahtar
Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul?Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszott
uefa.com, marca.comRivaldinho írta:Sziasztok !
Valaki segítsen nekem abban, hogy van valami netes hírportál, vagy bármi,ami élőben vezeti a meccs statisztikáit ? Szöglet, labdabirtoklás, szabálytalanság, kapura lövés, stbstb. ?
Köszi!
Hozzászólásod írása közben már javítottam is.Leomessi14 írta:Hat akkor tavaly nem orultel a bajnoksagnak?Mert,hogy tavaly is a Lyon ellen estek ki.Ettol fuggetlenul ma tovabbjutnak.kakasugynok007 írta:Én a Realnak szurkolok.Jussonak tovább,kapjanak egy erős ellenfelet és essenek ki.Nehogymár egy Lyon ellen essen ki.Az minket is méltatna hogyha egy olyan csapat ellen nyerjük meg a Bajnokságot/kupát aki e Lyon ellen esett ki.
A tegnapi Bayern meccsel kapcsolatba:a Müncheniek agyonnyerték szinte a meccset.Nehéz volt így elrontani.
Add meg isten hogy az Intert kapjuk és vágjunk vissza a tavalyi Nou Camp-beli futtbal szégyenért.
Hat akkor tavaly nem orultel a bajnoksagnak?Mert,hogy tavaly is a Lyon ellen estek ki.Ettol fuggetlenul ma tovabbjutnak.kakasugynok007 írta:Én a Realnak szurkolok.Jussonak tovább,kapjanak egy erős ellenfelet és essenek ki.Nehogymár egy Lyon ellen essen ki.Az minket is méltatna hogyha egy olyan csapat ellen nyerjük meg a Bajnokságot/kupát aki e Lyon ellen esett ki.
A tegnapi Bayern meccsel kapcsolatba:a Müncheniek agyonnyerték szinte a meccset.Nehéz volt így elrontani.
Add meg isten hogy az Intert kapjuk és vágjunk vissza a tavalyi Nou Camp-beli futtbal szégyenért.
Én örülnék, ha inkább eleinte valami "könnyebb" ellenfelet kapnánk. Szívesen elkerülném az Angol Csapatokat, de ha Angol akkor Cselszí (ha tovább megy ma). Elkerülném az Ukrán csapatot és legszívesebben a Schalke elleni meccset nézném, mert a Német csapatok talán nem annyira durvák és talán ők a legjobban megfoghatók:)MichaaBee írta:Egy ilyen sorsolásnak örülnék:
Tottenham-Chelsea
MU-Real (bár inkább Lyon)
Barca-Inter
Sahtar-Schalke
daffy írta:ha továbbmegyünk,akkor én is erre tippelekfcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk
Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur
ha továbbmegyünk,akkor én is erre tippelekfcbarca0827 írta:
FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk
Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur
Nagyon nem, de én még mindig tartom, hogy idén ők nyernek.Fecooo írta:khm... és az aláírásoddal mi lesz?
feltételezem nem szeretnéd, h a Dinamo megverjen minket a Wembley-ben...