FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
crixus
Entrenador del Barça

2015.01.06. 14:08:48

Zubizarreta elküldése jó döntés volt, de késői döntés. Nem igazolhatunk, így tulajdonképpen egy csimpánz is ülhetne abban a székben 2016 januárjáig. Nem csoda, hogy Puyol lelépett.
A Rosell-barto-féle elnökség az igazi sikereit még a Laporta-éra hagyatékának köszönheti, maguktól csak rontottak a klub helyzetén. Anyagilag nem tudom, nem vagyok közgazdász, én csak a klub közeli emberek hivatalos reakcióit, a csapat teljesítményét és az átigazolási politikánk eredményét látom.
Az idei ténykedés pedig minden csak nem építkezés. Nincs standard taktika, kezdő (amit rotálni lehet, de nem meccsről meccsre felforgatni). A két vkp-ással való játékhoz nincs megfelelő alternatívánk Rakitic-re, ha pedig irányítóval játszunk, akkor Xavi-nak nincs utódja, ráadásul Busquets egyedül a kp-ás védekezést nem képes megoldani. Ezek világos problémák voltak már a nyár közepén is, ahogy az is, hogy Alves-t pótolni kellene és az is, hogy középen Mathieu egymagában nem elég. Ezen problémák egyikét sem oldotta meg sem a vezetőség sem Lucho.

A probléma igazából azzal van, hogy a sportszakmai döntéseket megelőzik a gazdasági döntések. Így fordulhatott elő, hogy egy lyukas kp és védelem mellett a pénz nagy része egy olyan sztár csatárra ment el, aki miatt nagyobb lehet a mezeladás, több szurkoló, stb. Suárez hasznos és jó igazolás lehet, de jelen helyzetben csak akkor lett volna indokolt az ő elhozatala, ha előtte az igazi problémák orvoslásra kerülnek. A futball ma sem egyéni sportág, a sztárok is akkor tudnak igazán villogni, ha mögöttük a gépezet jól működik. Náluk pedig lehet MSN elöl, ha mögöttük hulladék a csapat. Jelenleg pedig majdnem ez a helyzet. A vezetői döntések eredménye Lucho padra ültetése is, aki láthatólag nem volt képes több, mint fél év alatt egy alapot lerakni. Persze voltak jó meccseink is, ennyi sztárral elöl még szép, de ez főként nem az edző érdeme. Lucho-nak volt egy jól eltalált taktikája a PSG ellen, ennek ellenére ezt nem akarja továbbvinni, hanem ragaszkodik ahhoz a fejetlenséghez, amit ő kiismerhetetlenségnek titulál. Játékosként sem az eszéről volt híres, nem csoda, hogy nem megy neki edzőként sem... :roll:
Ettől a szezontól sem kell sokat várjunk, a bajnoki 2. hely és a BL elődöntő már jó eredménynek számítana. A kupából is úgy hullunk majd ki, mint annak a rendje, de nem csoda, mindkét madridi klub előrébb tart jelenleg nálunk.
Csak reménykedhetünk benne, hogy a nyáron már kiírnak választásokat és akkor elindulhat valami jövőre.

Edzőt igazolhatunk újat vagy ez csak a játékosokra vonatkozik?
Pampalini
Jugador del Barça

2015.01.06. 13:37:41

hank1ee írta:Új edző, új edző, új edző. Az is kéne, de sokan még mindig úgy vannak vele, hogy egy edzőváltás mindent megoldana, pedig baromira nem. A keret még mindig tele van Piquéékkel, Xavival, Busquets-cel. Ezek az emberek mindent megnyertek, már nem tudja őket motiválni az atyaúristen se, ha ide jön edzőnek. Mit lehet velük csinálni? Semmit, fel nem fogom, hogy ezt egyesek nem értik meg, aki mindent megnyert tízszer, az már közel se akar annyira nyerni bármit is. Ott tartunk, hogy Xavi visszasírja magát a kezdőbe, Busquetsnek még mindig nincs alternatívája, Piqué mellé meg Matyiők vannak hozva. Ezt a trágya, gány melót!

Alaposan le kéne cserélődnie már ennek a keretnek, akárki siránkozik miatta. Már azt mondom, Messinek is mennie kéne, abnormális, hogy teljesen függő lett tőle a csapat, és ebbe Neymar is beletartozik sajnos, ő is kevéske egyedül. Ha Messiéket még évekig itt eszi a fene Busquets-cel, Iniestával meg Dani Alvessel és a többiekkel, semmit nem fogunk nyerni, a saját csapdánkba esünk. Leo itt történelem maradna akkor is, ha elmenne, Xavi és a többiek ugyanígy. Ki kell cserélni a csapatot, ami lassan 8 éve majdhogynem ugyanaz, csak így lesz valami eredmény.

2016-ban már igazolhatunk és jönnek a választások, bízom benne, hogy egy ilyen felfogású valaki kerül az elnöki székbe, különben nem lehetünk ott az elitben!
Ezzel én is egyetértek! Bár szerintem a jelenlegi keret azért nem olyan gáz, itt is vannak lelkes fiatalok, akikkel a játékunk azért javulhatna, gyorsulhatna (példaképpen vasárnap a Xavi - Busquets - Iniesta középpálya helyett lehetett volna egy Rakitic - Mascherano - Rafinha).
culinho
Capitá del Barça

2015.01.06. 12:37:56

Meglehet sűrű hete lesz a Barcelonának és ezúttal legkevésbé sem a sport lesz a fókuszban, hiába a hétvégi rangadó. Zubi beáldozása szükséges és időszerű, de már senki sem hiszi el, hogy ő lenne a legfőbb felelőse a csapat és a Klub hanyatlásának. Ezt bizonyítja Puyol váratlan távozása. Az, hogy a főnöke kirugása után 30 perccel ő is bont, arra enged következtetni, hogy egyrészt nem ért egyet a döntéssel és nem akarja a nevét adni a közeljövő eseményeihez. Egyre nagyobb lehet az ellenszenv Bartoék szemben, szűk körben is, remélem hamarosan eltakarodnak.
messideco
Presidente del Barça

2015.01.06. 11:11:45

Ide gyűjtök pár infót: (twitter)

-Squad is disconcerted by continuous tactical changes and rotations of Luis Enrique and by unlogical punishments of Pique and Montoya [l'esp]

-Several board members will propose during tomorrows board meeting to hold elections at the end of this season. [l'esportiu]

-Sevilla sports director Monchi (46) is not an option to become the successor of Zubizarreta, who was sacked yesterday. [rac1]

-Puyol, who resigned as assistant sports director, plans to move to New York to improve his English and to return to the club later. [md]

-Barcelona's board plan to give Luis Enrique a two-match ultimatum. Needs to get team back on right track, both on an off the pitch. [cope]

-Barcelona is close to deal with new sports director. Announcement Wednesday. Will be someone with low profile who knows the club well [rac1] -közben már ugye szintén ők dobták be Monchi nevét. Más nevet is hoz a sajtó, ezúttal a Sport:

-Fiorentina assistant sports director Eduardo Macia (40) is among options to replace Zubizarreta, who was sacked by Barcelona today. [sport]

-Barcelona have offered Sevilla sports director Monchi (46) to replace Zubizarreta, but Monchi has for now rejected the offer. [sport]

Lassan már ott tartok, hogy az igazság odaát van...
Kép
"And my heart will leave you never."
Boixos
Llegenda del Barça

2015.01.05. 21:48:56

harcban vagyunk a ligáért. persze.
komolytalan ez az egész.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.05. 21:16:07

Új edző, új edző, új edző. Az is kéne, de sokan még mindig úgy vannak vele, hogy egy edzőváltás mindent megoldana, pedig baromira nem. A keret még mindig tele van Piquéékkel, Xavival, Busquets-cel. Ezek az emberek mindent megnyertek, már nem tudja őket motiválni az atyaúristen se, ha ide jön edzőnek. Mit lehet velük csinálni? Semmit, fel nem fogom, hogy ezt egyesek nem értik meg, aki mindent megnyert tízszer, az már közel se akar annyira nyerni bármit is. Ott tartunk, hogy Xavi visszasírja magát a kezdőbe, Busquetsnek még mindig nincs alternatívája, Piqué mellé meg Matyiők vannak hozva. Ezt a trágya, gány melót!

Alaposan le kéne cserélődnie már ennek a keretnek, akárki siránkozik miatta. Már azt mondom, Messinek is mennie kéne, abnormális, hogy teljesen függő lett tőle a csapat, és ebbe Neymar is beletartozik sajnos, ő is kevéske egyedül. Ha Messiéket még évekig itt eszi a fene Busquets-cel, Iniestával meg Dani Alvessel és a többiekkel, semmit nem fogunk nyerni, a saját csapdánkba esünk. Leo itt történelem maradna akkor is, ha elmenne, Xavi és a többiek ugyanígy. Ki kell cserélni a csapatot, ami lassan 8 éve majdhogynem ugyanaz, csak így lesz valami eredmény.

2016-ban már igazolhatunk és jönnek a választások, bízom benne, hogy egy ilyen felfogású valaki kerül az elnöki székbe, különben nem lehetünk ott az elitben!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Barcaforever
Director del Fútbol

2014.12.15. 21:44:00

Úgy gondolom a december már az a hónap, amikor lehet értékelni az első fél évét a csapatnak. Lehet majd újra kövezni, mint nyáron, amikor állítottam, h megnyerjük a Bl csoportot és összességében nem lesz ellenfél a PSG stb....

Sajnos az az érzésem van, mint 2008-ban. Van egy "alakulat" tele sztárokkal, de ez egy alakulat, nem csapat. Nincs vezér, nincs elképzelés, csak az egyéni villanások hoznak 3 pontokat. A csapatra már régesrég egy hatalmas átalakítás ráfért volna már.

Legfontosabb pont, hogy mint anno Dinhonál, sztem a csapat megérett Messi eladására. Az argentín egyszerűen túlnőtte a csapatot, sokszor azt érzem, h a 10 ember azért küzd, h Messinek jó kedve legyen, meg sikerüljön gólt rúgnia nem pedig, h nyerjenek. Sztem komoly problémák vannak az öltözőn belül, de az öreg Curyff már a szezon elején megmondta ezt, vakon.

Nincs középpályánk. NINCS. Az Iniesta-Rakitic-Busquets 3as annyira nem működik, h az hihetetlen. Iniesta nem találja önmagát játszótárs nélkül, Rakitic lézeng, szerel, becsúszik de vmi hiányzik. Busquets esete a legérdekesebb, sztem a Pep féle csúcs foci után váltani kellett volna a posztján. Egy sokkal agresszívabb vkp kellene, azt hiszem tökéletes pl Touré.(impossible)
De érezhető mennyivel direktebb támadóbb a játékunk ha Mascherano játszik a helyén, beívelések, kapura lövéseket látunk, nem pedig csak 1 érintőket a kezdőkörben.

A védelem az olyan szinten vicc kategória, h van értelme róla írni? Nincs jobb oldali védőnk.Alvesről komolyan mondom semmit se írok inkább. Alba kb a lőhetőtt volna minden 2. meccsen gól, de rengetegszer át se tudja venni a labdát.

És, h mi a baj? Számomra Egy Ancelotti-Mourinho-Guardiola 3as rá se nézne egy ilyen Douglas-re. Vagy azt komolyan elhiszi vki, h ez a Mathieu egy igazi Barca szintű játékos?
Itt akkora sportszakmai hibák vannak a háttérben, h ezt legjobb a francia el classico utáni nyilatkozata mutatja be: ,, Én magam is meglepődtem, h a bal oldali védő voltam."

Sajnos mi is meglepődünk, azon, amit látunk hétről hétre. [-X #-o

Komolyan változtatásokra lenne szükség, amiből leghamarabb 2-3 év múlva lehetne látni a végeredményt, de ezt még el se kezdtük....
Kép
blive17
Barça C

2014.12.08. 22:45:38

Sziasztok!

Nem találtam ebben a témában topikot, úgyhogy bocs az OFFért, de ide írom, gondolom úgy is ezt olvassátok a legtöbbször :roll:

Jövő tavaszra tervezünk a családdal egy barcelonai nyaralást, amiből természetesen nem maradhat ki egy Barcelona meccs. A március 8-ai, Rayo elleni hazai meccset néztük ki, arra szeretnénk kimenni. Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban:

- Barca honlapján nem találtam pontos kezdési időpontot. Mikorra fog ez eldőlni? Mennyire tekinthető fix-nek a 8-ai, vasárnapi meccs? Ha mondjuk kiderül, hogy utána hétközben BL meccs van, akkor átteszik szombat estére a meccset?

- Honnan tudnék a legegyszerűbben jegyet szerezni? Hivatalos honlapról, esetleg Barcelonában élő fórumozótól, akinek van több bérlete minden meccsre?

Köszi előre is a válaszokat :wink:

(ha van erre külön topik, csak nem találtam meg, akkor bocsi :oops: )
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.07. 21:40:21

Nem tudom kinek tűnt fel, de a második gólunkat kontrából lőttük - és mindhárom csatárunk hatalmas szerepet játszott benne. Neymar parádésan hozta ki a félpályáig - legalább -, utána Suárez csodás lasztit adott, aztán ahogy Messi megoldotta az is tanítani való volt. Még a végén ebben is fejelődni fogunk.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.07. 15:28:36

azért a vergini gyerek csak nem lehet olyan rossz ha a szunderlandban minden meccset végigjátszik...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.07. 15:22:34

Szerintem ennyi pénzt nem szabadott volna kiadni érte.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.12.07. 14:53:02

Bob_Marley írta:idevenném a felesleges Suarez sagat is.
azt miért? mármint a fellebbezés részét a dolognak, vagy a leigazolását tartod hibásnak?
szerintem mindkettő jó döntés volt.

Douglasban meg nem bízok, de Luis Enrique se nagyon. nem csoda, a középszerű brazil liga nem kiemelkedő jobbhátvédje nem gyakran lesz top szint.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.07. 14:28:42

Volt olyan, mikor konkrétan gólpasszt adott Busquets. Türelem kell és higgadtság. Kit érdekelnek a nevek? Jó csapatunk van ez teljesen egyértelmű és minden fronton ott lehetünk a végén.

Vezetésnek én a botrányokat rónám fel, a Neymar transzfer, fiatalkorú történet és idevenném a felesleges Suarez sagat is.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.07. 11:31:28

defender3 írta:Tavaly Tata tudott volna hozni védőt bagóért, még kevesebbért mint Douglas és még fiatalabb is lett volna nála, így jobb eséllyel lépte volna meg a szintet...
Nem őt hozta volna? :-k Csak mert őszintén kétlem, hogy ő jobban megfelelne a brazilnál - amúgy tavaly is idősebb volt, mint Douglas most.

Szerencsétlen Douglast amúgy én már komolyan sajnálom. 2 meccsen játszott, egyik a csapat utóbbi éveinek legrosszabb mérkőzése volt - kétlem, hogy a jobbhátvéd miatt -, a másikon meg igazából volt 1 nagy hibája, de mindenki csak arra emlékszik kb, a pozitívumokat meg mindenki elfelejti.. Mi lenne itt, ha a 08/09-es Pique és Busi most kezdene el beépülni? :roll: Emlékszem én még olyanra, hogy Sergio barátunk gólpasszt érően indította fejjel Agüerot.. :lol:
defender3
Entrenador del Barça

2014.12.07. 11:17:28

A vezetésnek nagyon komoly érdeme van abban, hogy most itt tartunk ahol. Szerintem még a kezdő összeállításában is beleszóltak tavaly előtte talán még nem de tavaly én szinte biztosra veszem, hogy párszor igen. Tavaly Tata tudott volna hozni védőt bagóért, még kevesebbért mint Douglas és még fiatalabb is lett volna nála, így jobb eséllyel lépte volna meg a szintet, de nem engedték neki és amikor meg oda került azt kellett mondania, hogy majd Puyol jólesz amikor már érezhető volt, hogy nem fog sokat játszani.
Normandia
Director del Fútbol

2014.12.07. 10:00:26

Van igazság benne, de ettől nem hinném, hogy olyanok lennénk , mint az Arsenal. A vezetésnek vitathatatlan érdemei vannak abban, hogy nem megfelelően erősítettünk és a kifelé menők helyére nem tudtunk minőséget venni, akiket meg vettünk, tisztelet a kivételnek, nem ütik meg a szintet, vagy egyszerűen nem játszanak, nem játszhatnak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.12.07. 09:41:15

Azért ez kicsit elgondolkodtató (bocsánat hogy angolul van) :

The messi declining thing
I don't think people are completely wrong about that! He is not declining but a player gets frustrated! He had a perfectly balanced team from 2008-2012.
The system revolved around him then also but the players helping him were in their prime or in their improving stage. Since 2012, Barca haven't made a signing which is justified. We needed a defender In 2012, we bought Song, another DM. Needed Thiago to take Xavi's place, played occasionally so left. In 2013, already had great inform forwards, Pedro, Messi, Villa, Sanchez, Tello, Cuenca and Co. Didn't use them properly! Bought Neymar and sold Villa, Cuenca and loaned Bojan! Xavi was old but still didn't use the youngsters and even Fabregas sometimes wasn't trusted in the big matches. Played Xavi instead. Sold Thiago. Got no options in the midfield. In 2014, Fabregas left, buying Suarez was ok, but didn't sign kroos for a bargain whose first choice was Barca. Could've gotten both Rakitic and kroos. Signed players like Vermaelen and Douglas when we had Alves and Montoya!
If the current situation doesn't change and Leo leaves, bar a will be in a huge problem. Iniesta will have 1 year of good football left. No good player to complement Suarez. Have a feeling that Neymar will leave too.
That's the difference between Madrid board and Barca board. Ancelotti just names the players he wants to buy and Perez without interfering buys them. A barca manager wants to get a player, these FUCKTARDS Bartomeu and Zubizaretta put their asses everywhere! Instead of simply wasting 20M on a C grade RB and an injured 3rd option CB, we could've balanced out midfield and could've done that in a quite good way. BARCELONA ARE DECLINING. YES WE ARE STILL IN THE TOP 5 CLUBS OF THE WORLD but if it goes like this, we would just be another Arsenal!
Need quality signings next summer! People who can actually assure us silverwares!
Should definitely get a FB and a good MF.
Cristiano and Real will improve as their youngsters, James, kroos, Bale, Isco, Carvajal, Varane are in their development stage and they've already started to bond so well.
Barca Needs stability in all the departments.
How can you expect the attack to work when the midfield is not stable? Now Enrique should decide a squad and should absolutely stop doing experiments.
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.06. 09:57:08

hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2380763

Sajnos úgy általánosságban véve igaza van.
Mondjuk én nem a Valencia meccsét venném alapul. Ha mondjuk a Sevilla ellen ült volna a lelátón lehet, hogy "kicsit" mást írna. Amellett egy új kp-rendszert alakított ki, ami lehet, hogy annyira nem agilis viszont sokkal stabilabb, működik is rendesen a csapatvédekezés, a kapott gólok száma is ezt bizonyítja.
Amit írt inkább a tavalyi szezonra lenne igaz. Azért Messi idén, azzal együtt, hogy Suarez érkezésével változott a pozíciója, ha egy kicsit hektikusan is, de alapvetően motiváltan és nem saját magának játszik.
Én egyszerűen azt nem értem, hogy mindenki jön itt azzal, hogy ilyen a középpálya meg olyan a védelem, de a támadósort senki nem hozza fel negatívumként, pedig az a legnagyobb rákfenéje a csapat játékának.
Végre van egy stabil csapatvédekezés, ehhez már csak az hiányozna, hogy a csatáraink, akik e legjobbak között vannak a világon ne legyenek ennyire impotensek.
Lehet, hogy én látom ilyen rosszul, de annak ellenére, hogy unalmas a kp stb. a helyzeteink folyamatosan megvannak.
(mondjuk Scholes helyében és igen kussban maradnék)
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2014.12.05. 18:07:33

hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2380763

Nyilván nehéz motiválni olyan játékosokat akik, ami létezik klubszinten, mindent megnyertek a csapattal. Igen, ehhez kell egy olyan edző, aki szinten tartaná, vagy felszítaná a tüzet bennük, vagy olyan eszközökhöz nyúlna, ami jobb belátásra bírja a "jólakottakat".
Azért azon felül, hogy van igaza Scholesnak, azért Leo a VB-n sem volt csúcsformában, pedig attól nagyobb motiváció nincsen, vagy nem volt a világon a számára. Tehát, én nem mondanám, hogy unott, vagy fáradt. Azért volt 3-4 olyan meccse, amikor még hátul is szerelt, vagy visszasprintelt szerelni, viszont az látható, hogy nem tart ki huzamosabb ideig. Az biztos, hogy ez edzői feladat és nem is akármilyen feladat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.05. 17:49:15

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2380763" target="_blank

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Res
Jugador d'estrella

2014.12.04. 07:52:24

BarcafanTomee írta:Rakitic szabadrúgásai után megint felvetődhet a kérdés miért csak Messi lövi őket?

Mikor ott van még mellette Neymar, Suarez, Rakitic meg még Xavit is idevehetjük akik kivételes lövők. Sőt régen még Alves is lőtt távoli bomba gólokat szabadrúgásból. Előző csapataikban/válogatottban nem egyszer bizonyították már.

Az oké, hogy mindig benne van Messi lövéseiben a gól lehetősége, de azért a kapusokat is jobban össze lehetne zavarni, "megijeszteni" , ha jobban le lennének osztva a szabadrúgások, a többiek között is.
Ami engem illet Xavit már nyugdíjaznám, de a többivel egyetértek... Messinek sem ártana a belső konkurencia...
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.04. 02:52:36

BarcafanTomee írta:Rakitic szabadrúgásai után megint felvetődhet a kérdés miért csak Messi lövi őket?

Mikor ott van még mellette Neymar, Suarez, Rakitic meg még Xavit is idevehetjük akik kivételes lövők. Sőt régen még Alves is lőtt távoli bomba gólokat szabadrúgásból. Előző csapataikban/válogatottban nem egyszer bizonyították már.

Az oké, hogy mindig benne van Messi lövéseiben a gól lehetősége, de azért a kapusokat is jobban össze lehetne zavarni, "megijeszteni" , ha jobban le lennének osztva a szabadrúgások, a többiek között is.
A bal oldalról nem Messi szokta lőni. Én is csodálkoztam, hogy Rakitic nem nagyon lő, mert a Sevillaban azért eltett nem kevés szabigólt. Alves még mindig szokott rúgni messziről. Sajnos.
Amúgy meg nem tudtátok, hogy Messi diktátor és nem enged semmit a csapattársaknak. :lol:

A horvátnak szép volt mindkét lövése, de azt azért tegyük hozzá, hogy ehhez kellett egy borzasztó sorfal-felállítás és kapushelyezkedés is.
Forca Barca!!!!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.12.03. 23:20:43

Rakitic szabadrúgásai után megint felvetődhet a kérdés miért csak Messi lövi őket?

Normandia
Director del Fútbol

2014.11.25. 18:06:49

Azért volt pozitívum elég.
Suarez leigazolása, Neymar őszi formája, Messi rekordja, LE idehozatala.

Negatívum: ????????????? miért volt ilyen? :D
Komolyra, Zubi egyéb fogalmatlan igazolásai és persze Tito halála.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.25. 04:51:53

Sporton kívül meg egyértelműen a haláleset sajnos.
Kép
Kép
Kép
Lezárt