Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel én is egyetértek! Bár szerintem a jelenlegi keret azért nem olyan gáz, itt is vannak lelkes fiatalok, akikkel a játékunk azért javulhatna, gyorsulhatna (példaképpen vasárnap a Xavi - Busquets - Iniesta középpálya helyett lehetett volna egy Rakitic - Mascherano - Rafinha).hank1ee írta:Új edző, új edző, új edző. Az is kéne, de sokan még mindig úgy vannak vele, hogy egy edzőváltás mindent megoldana, pedig baromira nem. A keret még mindig tele van Piquéékkel, Xavival, Busquets-cel. Ezek az emberek mindent megnyertek, már nem tudja őket motiválni az atyaúristen se, ha ide jön edzőnek. Mit lehet velük csinálni? Semmit, fel nem fogom, hogy ezt egyesek nem értik meg, aki mindent megnyert tízszer, az már közel se akar annyira nyerni bármit is. Ott tartunk, hogy Xavi visszasírja magát a kezdőbe, Busquetsnek még mindig nincs alternatívája, Piqué mellé meg Matyiők vannak hozva. Ezt a trágya, gány melót!
Alaposan le kéne cserélődnie már ennek a keretnek, akárki siránkozik miatta. Már azt mondom, Messinek is mennie kéne, abnormális, hogy teljesen függő lett tőle a csapat, és ebbe Neymar is beletartozik sajnos, ő is kevéske egyedül. Ha Messiéket még évekig itt eszi a fene Busquets-cel, Iniestával meg Dani Alvessel és a többiekkel, semmit nem fogunk nyerni, a saját csapdánkba esünk. Leo itt történelem maradna akkor is, ha elmenne, Xavi és a többiek ugyanígy. Ki kell cserélni a csapatot, ami lassan 8 éve majdhogynem ugyanaz, csak így lesz valami eredmény.
2016-ban már igazolhatunk és jönnek a választások, bízom benne, hogy egy ilyen felfogású valaki kerül az elnöki székbe, különben nem lehetünk ott az elitben!
azt miért? mármint a fellebbezés részét a dolognak, vagy a leigazolását tartod hibásnak?Bob_Marley írta:idevenném a felesleges Suarez sagat is.
Nem őt hozta volna?defender3 írta:Tavaly Tata tudott volna hozni védőt bagóért, még kevesebbért mint Douglas és még fiatalabb is lett volna nála, így jobb eséllyel lépte volna meg a szintet...
Mondjuk én nem a Valencia meccsét venném alapul. Ha mondjuk a Sevilla ellen ült volna a lelátón lehet, hogy "kicsit" mást írna. Amellett egy új kp-rendszert alakított ki, ami lehet, hogy annyira nem agilis viszont sokkal stabilabb, működik is rendesen a csapatvédekezés, a kapott gólok száma is ezt bizonyítja.hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2380763
Sajnos úgy általánosságban véve igaza van.
Nyilván nehéz motiválni olyan játékosokat akik, ami létezik klubszinten, mindent megnyertek a csapattal. Igen, ehhez kell egy olyan edző, aki szinten tartaná, vagy felszítaná a tüzet bennük, vagy olyan eszközökhöz nyúlna, ami jobb belátásra bírja a "jólakottakat".hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2380763
Sajnos úgy általánosságban véve igaza van.
Ami engem illet Xavit már nyugdíjaznám, de a többivel egyetértek... Messinek sem ártana a belső konkurencia...BarcafanTomee írta:Rakitic szabadrúgásai után megint felvetődhet a kérdés miért csak Messi lövi őket?
Mikor ott van még mellette Neymar, Suarez, Rakitic meg még Xavit is idevehetjük akik kivételes lövők. Sőt régen még Alves is lőtt távoli bomba gólokat szabadrúgásból. Előző csapataikban/válogatottban nem egyszer bizonyították már.
Az oké, hogy mindig benne van Messi lövéseiben a gól lehetősége, de azért a kapusokat is jobban össze lehetne zavarni, "megijeszteni" , ha jobban le lennének osztva a szabadrúgások, a többiek között is.
A bal oldalról nem Messi szokta lőni. Én is csodálkoztam, hogy Rakitic nem nagyon lő, mert a Sevillaban azért eltett nem kevés szabigólt. Alves még mindig szokott rúgni messziről. Sajnos.BarcafanTomee írta:Rakitic szabadrúgásai után megint felvetődhet a kérdés miért csak Messi lövi őket?
Mikor ott van még mellette Neymar, Suarez, Rakitic meg még Xavit is idevehetjük akik kivételes lövők. Sőt régen még Alves is lőtt távoli bomba gólokat szabadrúgásból. Előző csapataikban/válogatottban nem egyszer bizonyították már.
Az oké, hogy mindig benne van Messi lövéseiben a gól lehetősége, de azért a kapusokat is jobban össze lehetne zavarni, "megijeszteni" , ha jobban le lennének osztva a szabadrúgások, a többiek között is.