Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.05.28. 21:31:29

Boixos írta:
lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat. :roll:
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.
elég sokára esett le a lényeg az edzőúrnál, márha tényleg miatta zizzentek be a srácok. ezen nincs mit dicsérgetni, sőt.
Boixos, nem feltétlen neked mondom, mert nem tudom, pontosan milyen véleménnyel voltál, de itt rengeteg ember szerint az volt a helyzet, hogy az edzőé a felelősség magasan legnagyobb része, és ha nem hajtanak a játékosok, az is az övé.
Most hajtanak. Viszont most meg maguktól? Az edző erről semmit nem tehet? Igazából ezek olyan dolgok, amikről fogalmunk sincs, csak találgathatunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.28. 21:28:20

lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat. :roll:
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.

Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.

Mindenkihez írok majd osztályzatot, hozzá egy jó erős (3)-ast.
Biztos, hogy benne van a keze a mostanában tapasztalhó motiváltságban és küzdésben, de az lett volna a non-szensz, ha a játékosokat a történtek után nem térnek észhez maguktól :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.28. 21:26:09

elég sokára esett le a lényeg az edzőúrnál, márha tényleg miatta zizzentek be a srácok. ezen nincs mit dicsérgetni, sőt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.05.28. 21:20:38

grecki írta:
Attól függetlenül, hogy gatyába rázta a srácokat (legalábbis úgy tűnik), még engem nem győzött meg egyáltalán.
Ezt mondjuk gondoltam.... :)
Mindenesetre szerintem akármi lesz a bajnokság vége, jövőre is ővé kell h legyen a lehetőség.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.28. 21:15:17

Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.

Én sajna nem láttam a meccset, úgyhogy nem tudom kommentálni Rijkaard tevékenységét... (elaludtam 5 perc után, kissé fáradt voltam... :oops: )

Attól függetlenül, hogy gatyába rázta a srácokat (legalábbis úgy tűnik), még engem nem győzött meg egyáltalán.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.28. 21:12:44

Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat. :roll:

- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.28. 14:24:52

Ha Frank marad, akkor egy másodedző tényleg kell. Neeskens ezen a téren egy nagy 0 :roll: Henk volt a tökéletes megoldás, de utánna már sírhatunk :roll: Nagy nevekben viszont felesleges gondolkodni ilyen téren...
noname
Llegenda del Barça

2007.05.28. 10:23:21

Másodedzőnek nem is jönne, de ha úgy lenne mint Henkkel,csak egy kicsit többet jelenne meg a sajtó előtt, meg ilyesmi, akkor talán...
Én annak is örülnék ha elsőszámú edzőnek jönne.
A Fifa egy szégyen
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.28. 10:07:45

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:Ő nem fog eljönni másodedzőnek :wink:
Pedig, jó esély lehet rá. Gondolj bele, a csapat egykori játékosa volt, emellett jó edző. Taktikailag magasan veri Franket, az bebízonyosodott az idén.
Másodező posztról van szó. Oda nem jönne el. Vezetőedzőnek már elképzelhetőbb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.28. 09:30:21

Zozzy 5 írta:
noname írta:Biztos nagy szerepe van Franknak is a játékosok feltüzelésében de sztem még mindig kéne még egy edzőt hozni, hogy ketten irányítsák a csapatot. Mivel Henkre nincs esély én Schusternek örülnék. Ketten nagy páros lennének.
Ő nem fog eljönni másodedzőnek :wink: De egy ideig nem is akarok hallani róla, és a csapatáról :roll: :?
Pedig, jó esély lehet rá. Gondolj bele, a csapat egykori játékosa volt, emellett jó edző. Taktikailag magasan veri Franket, az bebízonyosodott az idén.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.28. 09:05:45

Csak a Barca! írta:
Zozzy 5 írta:Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak... :roll:
Igen csak azt ne felejtsük el, hogy az edző feladata motiváltan tartani a játékosokat. Vannak olyan emberek akik képesek elhitetni bármit másokkal. Egy edzőnek is ilyennek kel lenni. Nos Rijkaard nem az... Henk az volt...
Ezért és a taktikai bakik miatt érzem én azt, hogy meg kéne próbálni egy új edzőt.

Na meg a mondás is tartja, új seprű jó seper. Véleményem az, hogy meg kéne próbálni beszerezni új seprűt. :lol:
Sajnos a játékosaink is emberek, elhitték, hogy még mindíg ők a legjobbak. Kétségtelen, hamarabb rá kellett volna ébreszteni őket. De várható volt, hogy ennek a korszaknak egyszer úgyis vége lesz, megtörtént. Nem lehet a végtelenségig csúcson tartani egy csapatot, akárhogy is ordítja le őket az edző. Persze voltak hibái Rijkaardnak ezen a téren is, ezt senki sem tagadja. De én inkább a taktikai hibáira hívom fel a figyelmet, és amiatt fontolgatom napról napra távozása helyességét...
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.28. 08:49:32

Zozzy 5 írta:Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak... :roll:
Igen csak azt ne felejtsük el, hogy az edző feladata motiváltan tartani a játékosokat. Vannak olyan emberek akik képesek elhitetni bármit másokkal. Egy edzőnek is ilyennek kel lenni. Nos Rijkaard nem az... Henk az volt...
Ezért és a taktikai bakik miatt érzem én azt, hogy meg kéne próbálni egy új edzőt.

Na meg a mondás is tartja, új seprű jó seper. Véleményem az, hogy meg kéne próbálni beszerezni új seprűt. :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.28. 08:43:43

Boixos írta:régen rossz, ha rijkaard érte volna el a csapatnál, h úgy kűzdenek mostanra, mint az állat.
akkor eddig mi a rákot csinált? ha ez igaz, így ezért kellene elküldeni a francba, egy bajnokság nem négy fordulóból áll!
Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak... :roll:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.28. 08:35:04

Boixos írta:régen rossz, ha rijkaard érte volna el a csapatnál, h úgy kűzdenek mostanra, mint az állat.
akkor eddig mi a rákot csinált? ha ez igaz, így ezért kellene elküldeni a francba, egy bajnokság nem négy fordulóból áll!
Hú de igazad van. Asszem ennél nem lehetett volna jobban megfogalmazni a lényeget. :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.27. 14:15:29

régen rossz, ha rijkaard érte volna el a csapatnál, h úgy kűzdenek mostanra, mint az állat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 13:54:58

noname írta:Biztos nagy szerepe van Franknak is a játékosok feltüzelésében de sztem még mindig kéne még egy edzőt hozni, hogy ketten irányítsák a csapatot. Mivel Henkre nincs esély én Schusternek örülnék. Ketten nagy páros lennének.
Ő nem fog eljönni másodedzőnek :wink: De egy ideig nem is akarok hallani róla, és a csapatáról :roll: :?
noname
Llegenda del Barça

2007.05.27. 13:53:06

Biztos nagy szerepe van Franknak is a játékosok feltüzelésében de sztem még mindig kéne még egy edzőt hozni, hogy ketten irányítsák a csapatot. Mivel Henkre nincs esély én Schusternek örülnék. Ketten nagy páros lennének.
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 13:50:11

ozsimiki írta:Én nem csak az elmúlt pár meccs miatt akarom itt tartani :wink: Már 3 hónapja,vagy 2 hónapja,vagy akár 1hónapja is azt írtam,hogy az új játékosokkal,megfelelő felkészüléssel,nézzük meg mire képes ősszel minimum!
Azt tudom, hogy neked mindíg is ez volt a véleményed :wink: Nekem nem, de most van egy ok, amiért megéri átgondolni :roll:

PIRAMIS !!!
E.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.27. 13:46:24

Zozzy 5 írta:
ozsimiki írta:Frank mondandójaival,nyilatkozataival,emberségével szntem eddig sem volt gond! IGaz volt jópár hibája az idén,de még mindig tartom,hogy jövő évet várjuk még meg VELE!
A játékosokat tüzelésében és abban, hogy mostanába győzni akar a csapat, biztos, hogy része van. Aztán, hogy ettől megéri-e itt tartani... :roll: Amíg így játszik a csapat, addig nem károgok :roll:
Én nem csak az elmúlt pár meccs miatt akarom itt tartani :wink: Már 3 hónapja,vagy 2 hónapja,vagy akár 1hónapja is azt írtam,hogy az új játékosokkal,megfelelő felkészüléssel,nézzük meg mire képes ősszel minimum!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.27. 13:40:21

ozsimiki írta:Frank mondandójaival,nyilatkozataival,emberségével szntem eddig sem volt gond! IGaz volt jópár hibája az idén,de még mindig tartom,hogy jövő évet várjuk még meg VELE!
A játékosokat tüzelésében és abban, hogy mostanába győzni akar a csapat, biztos, hogy része van. Aztán, hogy ettől megéri-e itt tartani... :roll: Amíg így játszik a csapat, addig nem károgok :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.27. 13:28:48

Frank mondandójaival,nyilatkozataival,emberségével szntem eddig sem volt gond! IGaz volt jópár hibája az idén,de még mindig tartom,hogy jövő évet várjuk még meg VELE!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.05.27. 10:28:03

Nagyon tetszett Rijkaard mostani gyilatkozata, ahogy kiállt a játékosok mellett, és még finoman is fogalmazta meg a mondandóját...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2007.05.22. 15:39:53

lionelmessi19 írta:Vagy csak most lett elege abból, hogy ilyen engedékeny, és a fiúk mégsem teszik megfelelően a dolgukat.
Jó, hogy rájött akkor :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.22. 09:07:39

lionelmessi19 írta:Vagy csak most lett elege abból, hogy ilyen engedékeny, és a fiúk mégsem teszik megfelelően a dolgukat. Ezért kaphattak egy lelkifröccsöt. :roll:

Azért ezt is elképzelhetőnek tartom...
Én nem nagyon.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.21. 23:22:15

Vagy csak most lett elege abból, hogy ilyen engedékeny, és a fiúk mégsem teszik megfelelően a dolgukat. Ezért kaphattak egy lelkifröccsöt. :roll:

Azért ezt is elképzelhetőnek tartom...
- József Attila
Lezárt