Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos, nem feltétlen neked mondom, mert nem tudom, pontosan milyen véleménnyel voltál, de itt rengeteg ember szerint az volt a helyzet, hogy az edzőé a felelősség magasan legnagyobb része, és ha nem hajtanak a játékosok, az is az övé.Boixos írta:elég sokára esett le a lényeg az edzőúrnál, márha tényleg miatta zizzentek be a srácok. ezen nincs mit dicsérgetni, sőt.lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat.
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.
Biztos, hogy benne van a keze a mostanában tapasztalhó motiváltságban és küzdésben, de az lett volna a non-szensz, ha a játékosokat a történtek után nem térnek észhez maguktóllionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat.
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.
Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.
Mindenkihez írok majd osztályzatot, hozzá egy jó erős (3)-ast.
elég sokára esett le a lényeg az edzőúrnál, márha tényleg miatta zizzentek be a srácok. ezen nincs mit dicsérgetni, sőt.lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat.
Ezt mondjuk gondoltam....grecki írta:
Attól függetlenül, hogy gatyába rázta a srácokat (legalábbis úgy tűnik), még engem nem győzött meg egyáltalán.
Én sajna nem láttam a meccset, úgyhogy nem tudom kommentálni Rijkaard tevékenységét... (elaludtam 5 perc után, kissé fáradt voltam...lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat.
Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.
Mindenkihez írok majd osztályzatot, hozzá egy jó erős (3)-ast.
Másodező posztról van szó. Oda nem jönne el. Vezetőedzőnek már elképzelhetőbb.varga tamás írta:Pedig, jó esély lehet rá. Gondolj bele, a csapat egykori játékosa volt, emellett jó edző. Taktikailag magasan veri Franket, az bebízonyosodott az idén.Zozzy 5 írta:Ő nem fog eljönni másodedzőnek
Pedig, jó esély lehet rá. Gondolj bele, a csapat egykori játékosa volt, emellett jó edző. Taktikailag magasan veri Franket, az bebízonyosodott az idén.Zozzy 5 írta:Ő nem fog eljönni másodedzőneknoname írta:Biztos nagy szerepe van Franknak is a játékosok feltüzelésében de sztem még mindig kéne még egy edzőt hozni, hogy ketten irányítsák a csapatot. Mivel Henkre nincs esély én Schusternek örülnék. Ketten nagy páros lennének.De egy ideig nem is akarok hallani róla, és a csapatáról
![]()
Sajnos a játékosaink is emberek, elhitték, hogy még mindíg ők a legjobbak. Kétségtelen, hamarabb rá kellett volna ébreszteni őket. De várható volt, hogy ennek a korszaknak egyszer úgyis vége lesz, megtörtént. Nem lehet a végtelenségig csúcson tartani egy csapatot, akárhogy is ordítja le őket az edző. Persze voltak hibái Rijkaardnak ezen a téren is, ezt senki sem tagadja. De én inkább a taktikai hibáira hívom fel a figyelmet, és amiatt fontolgatom napról napra távozása helyességét...Csak a Barca! írta:Igen csak azt ne felejtsük el, hogy az edző feladata motiváltan tartani a játékosokat. Vannak olyan emberek akik képesek elhitetni bármit másokkal. Egy edzőnek is ilyennek kel lenni. Nos Rijkaard nem az... Henk az volt...Zozzy 5 írta:Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak...
Ezért és a taktikai bakik miatt érzem én azt, hogy meg kéne próbálni egy új edzőt.
Na meg a mondás is tartja, új seprű jó seper. Véleményem az, hogy meg kéne próbálni beszerezni új seprűt.
Igen csak azt ne felejtsük el, hogy az edző feladata motiváltan tartani a játékosokat. Vannak olyan emberek akik képesek elhitetni bármit másokkal. Egy edzőnek is ilyennek kel lenni. Nos Rijkaard nem az... Henk az volt...Zozzy 5 írta:Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak...
Az ez évi szereplésért nagyon sok embert felelősségre lehet, kell vonni. Mind Rijkaardot, a taktikai és motiválási hiányosságaival, és mind azokat a játékosokat akik nagyon sok meccsen egyszerűen nem voltak hajlandók megmozdulni. Álltalában ezek a kulcsembereink voltak...Boixos írta:régen rossz, ha rijkaard érte volna el a csapatnál, h úgy kűzdenek mostanra, mint az állat.
akkor eddig mi a rákot csinált? ha ez igaz, így ezért kellene elküldeni a francba, egy bajnokság nem négy fordulóból áll!
Hú de igazad van. Asszem ennél nem lehetett volna jobban megfogalmazni a lényeget.Boixos írta:régen rossz, ha rijkaard érte volna el a csapatnál, h úgy kűzdenek mostanra, mint az állat.
akkor eddig mi a rákot csinált? ha ez igaz, így ezért kellene elküldeni a francba, egy bajnokság nem négy fordulóból áll!
Ő nem fog eljönni másodedzőneknoname írta:Biztos nagy szerepe van Franknak is a játékosok feltüzelésében de sztem még mindig kéne még egy edzőt hozni, hogy ketten irányítsák a csapatot. Mivel Henkre nincs esély én Schusternek örülnék. Ketten nagy páros lennének.
Azt tudom, hogy neked mindíg is ez volt a véleményedozsimiki írta:Én nem csak az elmúlt pár meccs miatt akarom itt tartaniMár 3 hónapja,vagy 2 hónapja,vagy akár 1hónapja is azt írtam,hogy az új játékosokkal,megfelelő felkészüléssel,nézzük meg mire képes ősszel minimum!
Én nem csak az elmúlt pár meccs miatt akarom itt tartaniZozzy 5 írta:A játékosokat tüzelésében és abban, hogy mostanába győzni akar a csapat, biztos, hogy része van. Aztán, hogy ettől megéri-e itt tartani...ozsimiki írta:Frank mondandójaival,nyilatkozataival,emberségével szntem eddig sem volt gond! IGaz volt jópár hibája az idén,de még mindig tartom,hogy jövő évet várjuk még meg VELE!Amíg így játszik a csapat, addig nem károgok
A játékosokat tüzelésében és abban, hogy mostanába győzni akar a csapat, biztos, hogy része van. Aztán, hogy ettől megéri-e itt tartani...ozsimiki írta:Frank mondandójaival,nyilatkozataival,emberségével szntem eddig sem volt gond! IGaz volt jópár hibája az idén,de még mindig tartom,hogy jövő évet várjuk még meg VELE!
Jó, hogy rájött akkorlionelmessi19 írta:Vagy csak most lett elege abból, hogy ilyen engedékeny, és a fiúk mégsem teszik megfelelően a dolgukat.
Én nem nagyon.lionelmessi19 írta:Vagy csak most lett elege abból, hogy ilyen engedékeny, és a fiúk mégsem teszik megfelelően a dolgukat. Ezért kaphattak egy lelkifröccsöt.
Azért ezt is elképzelhetőnek tartom...