Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyet én nem is írtam. De azért jobb érzés (számomra), ha valaki kis pénzért kerül valahová és ott világsztár lesz, mintha valakit 30-40-50-60 milliókért vesznek. És ez alól egy nagy csapat sem kivétel. Még mi sem.Sanama írta:A Futballtörténelem nem a Madridról ,Man.Cityről,Chelsearől szól jelenleg én úgy gondolom.Fernando írta:Remélem világsztár lesz a srácból.Örülnék, ha az ősi rivális is végre spanyolokból és tehetségből állna, és nem minden a pénzről szólna egyszer ebben a büdös modernfutballtörténelemben...
A Futballtörténelem nem a Madridról ,Man.Cityről,Chelsearől szól jelenleg én úgy gondolom.Fernando írta:Remélem világsztár lesz a srácból.Örülnék, ha az ősi rivális is végre spanyolokból és tehetségből állna, és nem minden a pénzről szólna egyszer ebben a büdös modernfutballtörténelemben...
Nekem nem volt bajom azzal, hogy milliókat költöttek Ronaldókra, Kakákra, Benzemákra stb., de az tényleg vicces egy kicsit, hogy valaki lő két gólt a Sevilla otthonában és azonnal leigazolják csak azért, hogy mást ne erősítsen. Mindezen feltevést erősíti meg az a tény, hogy további 2 (!!!) évre hagyja még Santanderben. Azaz kizárólag az az egyetlen oka volt a transzfernek, hogy más klub ne tegye rá a kezét. Ezt neveztem röhejjesnek.nagyitomi írta:eddig azzal volt a gond h nagy neveket összevásárol a klub,most az is szemet szúr ha "még neve nincs" fiatal játékosokat vesz a csapat.
azér jó lenne ha eldöntené mindenki h mi a jó,mert az h a két létező lehetőségből bármelyiket is teszi a madrid,egyből le kell ugatni,na az a röhejes.
Sztem van benne potencial,engem szemely szerint nem erdekel hogy kit igazol a Madrid,a sajat dolgunkal kell torodnunk,megemlitettuk es kesz.Nem tom miert kell ekkora ugyet csinalni abbol,hogy a Real megvett egy fiatal jatekost.Lassan akkora feljahtas megy itt,mintha Fabregast vettek volna meg....Ja, amugy 18 eves.marci. írta:Sejthető volt,hogy ez lesz a reakció.Ha ti veszitek meg ezt a playát,akkor valószinű világsztár lesz a kölökből,vagy mondhatnám ezt a [auto_cenzúra] kameruniakra,vagy akár a brazil csodagyerekre().
Nem kell azonnal lenéznia gyereket.Azt meg nem hinném,hogy 2 meccs miatt igazolja le Peréz,attól ,hogy ti\te annyi meccsen láttátok, attól még igenis lehetséges hogy követték a pályafutását,hisz u17(?)-es válogatott.
ui.:Eddig azért sirtatok,mert nem fiatal tehetségeket vesz a margit,most meg azért mert azt.
ez már a vég kezdete, már egy realos is margitozikmarci. írta:Sejthető volt,hogy ez lesz a reakció.Ha ti veszitek meg ezt a playát,akkor valószinű világsztár lesz a kölökből,vagy mondhatnám ezt a [auto_cenzúra] kameruniakra,vagy akár a brazil csodagyerekre().
Nem kell azonnal lenéznia gyereket.Azt meg nem hinném,hogy 2 meccs miatt igazolja le Peréz,attól ,hogy ti\te annyi meccsen láttátok, attól még igenis lehetséges hogy követték a pályafutását,hisz u17(?)-es válogatott.
ui.:Eddig azért sirtatok,mert nem fiatal tehetségeket vesz a margit,most meg azért mert azt.
nézz utána,mielőtt írszistyke6 írta:Az lesz a gyerekkel, h bekerul a Realba, nem fogja birni azt a szintet, es szep lassan megy a feledesbe...
Jó persze elképzelhető,h van benne valami más is.(ilyen csak azért is dolog vagy nem tudom,h fogalmazzam meg és hát nyilván valahol jól jött ez a felhajtás is,megint van miért a Realról beszélni))Fecooo írta:Bányász írta:Szerintem butaság azt gondolni,h a Real ez előtt nem akarta megszerezni...
Utánpótlás válogatott.Minden nagy csapat ismeri a srácot évek óta...
Szóval nem tudom miért meglepő.Fabregasnak hány jó meccse volt azt mégis Wenger látókörébe került szóval ennyit erről sztem...
Bazsa, lehet, h igazad van, de számomra az időzítés miatt tűnik túl mesterkéltnek az üzlet... ekkora véletlenek ritkán vannak...(mmint, h berobban a köztudatba egy Sevilla elleni meccsel a srác, és rá két hétre a Madrid már meg is vette...)
Bányász írta:Szerintem butaság azt gondolni,h a Real ez előtt nem akarta megszerezni...
Utánpótlás válogatott.Minden nagy csapat ismeri a srácot évek óta...
Szóval nem tudom miért meglepő.Fabregasnak hány jó meccse volt azt mégis Wenger látókörébe került szóval ennyit erről sztem...
nagyon radikális álláspontot képvisel a legjobb barátomdmar írta:az a lényeg h a MADRID mindenkit megvenne ha tehetné, mindenkit aki sztár, aki híres, aki adott pillanatban jól focizik....
mint a nagy csapatok általában-h még nagyobbá váljanak-azzal a különbséggel h a madrid meg is veheti.van akinek tetszik van akinek nem,ilyen az életdmar írta:az a lényeg h a MADRID mindenkit megvenne ha tehetné, mindenkit aki sztár, aki híres, aki adott pillanatban jól focizik....
tisztelettel,ebben nagyon nem értünk egyet...Lionel85 írta:Van egy játékos (Canales), aki pár meccsen jól játszott, mire rögtön megvette a Madrid. Röhejjes...
Jó, legyen így!Szóval nem kellet egy év a csapatépítésre, azonnal ment, mint a karikacsapás.
Guardiolával szintén....bár az igaz, h nála igazából csak 2 ember érkezett a kezdő 11-be: Alves és Pique, de akkor is egy teljesen új csapat épült romokból egy nyár alatt, meg ő volt az, aki megtette, amit már rég meg kellett volna, elküldte a fekete bárányokat. Pár meccs kellett, h beinduljon a henger...
Szóval azért nem kellenek évek felépíteni egy csapatot.
Ez sem igaz egészen. Rijkaard siker csapata nem a 2003/2004-s években kezdett épülni. Akkor csináltunk egy parádés tavaszt, de rengeteg olyan játékossal, aki nyáron távozott, pl. Cocu, Luis Enrique, Luis Garcia, Kluivert, Saviola, Davids....Természetesen nem gond. Wink Srácok, tisztán emlékszem arra az évre, nem kell bemutatni! Sad Így természetesen azt is vágom, hogy honnan álltatok fel és hogy milyen eredményeket értetek el akkor. Ám én elsősorban nem erre céloztam a hsz.-emben, amikor a csillogásról beszéltem. --> Itt az ÚJ csapaton és a mutatott JÁTÉKON volt a hangsúly, amit az első évben produkáltatok. Először csak eredményesek voltatok, majd az év végére már szép dolgokat is látni lehetett tőletek, de igazán csak a következő évben robbant be a csapat (ebben sok minden közrejátszott; kezdve a remek erősítésektől stb. más dologig át). Szóval időbe telett na, egy egész szezon ráment; de azóta "tarolás" és ez lett volna a mondanivalóm lényege. Ahogy nektek sikerült, úgy miért ne sikerülhetne nekünk is? Csak és kizárólag ezen történések után nem tudom hova tenni (illetve tudom --> fanatikusok Very Happy ) és megérteni pl. Rivaldo11 és LG kollégák korai kézlegyintéseit és a tőlük származó Madriddal kapcsolatos "leíró" hsz.-eket. Persze nem is kell! Very Happy