Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Real jelenleg Eu. 2-3. legerősebb csapata- a sorrend kb. Barca, Chelsea, Madrid sztem.Mikaos írta:A Madrid eddig is egy elég jó szintet ért el (ami az eredményeket illeti). Gondoljunk bele: vesztett pontok tekintetében vezetné mind a PL-t, mind a Serie A-t, mind a Bundesligát.
A különbség az, hogy van egy csapat, amely mindegyik felett áll jelen pillanatban: és ez a Barca, aki a PD-t vezeti a Madrid előtt 5 ponttal.
Úgyhogy én sem várok sokkal többet a Madridtól. Lehet, hogy kicsivel jobb lehet a csapatuk és szorosabb a küzdelem, de amit a Barca csinál, az egyedülálló az egész világon. Nem a Madrid a gyenge, hanem a Barca kiváló. A R.Madrid tulajdonképpen Európa 2.legerősebb csapata. Persze, a játékot tekintve még nagyon nem, de az eredmények kapcsán igen. Mégsem tudom elképzelni, hogy lenne még nagyfokú dinamikus tartaléka a Madrid játékának.
Gyakorlatilag Kaká-ban érezhetnek hiányt a szurkolók, de X.Alonso a jelenlegi szintjénél sosem volt nagyon jobb még a Pool-ban sem. (Utólag persze a Pool gyenge formáját ezzel szeretik magyarázni, de én ennek nem adok nagy jelentőséget: egy viszonylag jól passzoló középpályás ez a X.Alonso, de közel sem a pótolhatatlan kategória. Benitez hibája/pechje, hogy nem tudta pótolni).
szerk: már csak azért sem adok nagy jelentőséget ennek a magyarázatnak a Pool kapcsán, mert elsősorban az okozza náluk a bajt, hogy alig van egészséges játékosuk, ráadásul alig játszhatott együtt Gerrard és Torres - de ez már másik topic.
Ebbe bele kell, h kössek. A Pl-ben valószínűleg a RM sem szerzett volna ennyi pontot, és biztos nem ők Európa 2. legerősebb csapata. Szvsz a Barca, a Mu, Chelsea, Arseanal 4-s mindenképp ott van előttük, ők csak max az 5-ek.A Madrid eddig is egy elég jó szintet ért el (ami az eredményeket illeti). Gondoljunk bele: vesztett pontok tekintetében vezetné mind a PL-t, mind a Serie A-t, mind a Bundesligát.
A R.Madrid tulajdonképpen Európa 2.legerősebb csapata.
Ha szerinted nem lesz jobb ennél a Madrid akkor nagyot tévedsz. Kaká és a többiek fél éve játszanak együtt, nem is lehet elvárni, hogy egyből varázsoljanak. Ez olyan mintha egy realos mondta volna, hogy ő nem vár többet Ibrától (látva az átmeneti rossz formáját). Most akkor hogy is van ez ?LG írta:Hát nem tudom. Sztem ez a madrid már sokkal jobb nem lesz, esetleg egy új edzővel. Én pl. Kakától, Xabi Alonsótól már nem várok ennél többet, de Benzemában sem vagyok biztos, h sokkal jobb lesz. Pellegrini meg nem egy nagy edző.A Reál egy épülő félben lévő csapat, idén mákunk van, hogy nem egy összeszokott, összeállt Madrid az ellenfelünk, ezért akár a holtpont átlendítéséhez szükséges kupagyőzelem könnyebben elérhető. De jövőre nagyon nagy versenyfutás lesz a végéig szerintem kettő nagyon erős csapattal.
Hát nem tudom. Sztem ez a madrid már sokkal jobb nem lesz, esetleg egy új edzővel. Én pl. Kakától, Xabi Alonsótól már nem várok ennél többet, de Benzemában sem vagyok biztos, h sokkal jobb lesz. Pellegrini meg nem egy nagy edző.A Reál egy épülő félben lévő csapat, idén mákunk van, hogy nem egy összeszokott, összeállt Madrid az ellenfelünk, ezért akár a holtpont átlendítéséhez szükséges kupagyőzelem könnyebben elérhető. De jövőre nagyon nagy versenyfutás lesz a végéig szerintem kettő nagyon erős csapattal.
Ha megnézzük az eddigi eredményeket, és leszámítjuk a klasszikust, akkor 2 ponttal szereztünk többet mint ti, és épp ezért ez szinte semmi. De komolyan nem érzem sem megnyugtatónak a mi részünkről, se nagy tehernek madridi részről, mert a Villareal, Valencia, Atma meg persze az ellenünk lévő derbit is idegenben tudtátok le, másrészt Osasuna meg Bilbao otthonában is voltatok és letudtátok, úgy ahogy mi, ahol megszenvedett mind2 óriás.
Ha ehhez hozzávesszük azt hogy 100%-os a hazai formátok akkor végképp nyílt még a küzdelem. Bár nem a pontok adnak megnyugvást azért a következő változás lehet a legfontosabb. Ha redukálni tudnátok a difit akkor az lökést adhatna úgy ahogy nekünk is ha 5 fölé menne.
Teljesen nyílt még a küzdelem, viszont úgy érzem hogy minket jobban megedzett a kényszer. Tehát ha nem is megy a játék, meg szenvedünk, akkor is mentálisan rendben vagyunk hogy legalább X-re kihozzuk, tehát megverni minket lehet nagyképűségnek hangzik, de pöppet megerőltető.
Persze egyre közelebb az első vereség mert nem lehet a végtelenségig húzni. Sztem a mi Király kupa kudarcunk 1 kijózanító pofon volt, és a mini hullámvölgyünkből kilábaltunk, és veretlenek vagyunk...
Ezek azok az érvek ami miatt nincs meg a szokásos bajnoki parám idén.
Nagyon szimpatikus hozzászólások, amik "végre" nem nélkülözik a realitást sem! Öröm ilyeneket olvasni ebben a topicban!A Reál egy épülő félben lévő csapat, idén mákunk van, hogy nem egy összeszokott, összeállt Madrid az ellenfelünk, ezért akár a holtpont átlendítéséhez szükséges kupagyőzelem könnyebben elérhető. De jövőre nagyon nagy versenyfutás lesz a végéig szerintem kettő nagyon erős csapattal.
Szerintem meg ez az év a legkritikusabb, ami csak a Barcát illeti, egy ilyen év után újramotiválni a csapatot nagyon nehéz, de úgy gondolom, hogy épp ezért ez egy holt pont, amin ha átlendülnek, akkor már nem lehet igazán nagy gond a jövőben.DaveN írta:egyetértek veled, és bár nyílván nem most dől el a bajnoki cím, én is úgy érzem h idén a Barca ismétel, de viszont a jövő szezontól félhetünk mert ebből a Madridból még bármi lehet.lluisllach89 írta:Teljesen nyílt még a küzdelem, viszont úgy érzem hogy minket jobban megedzett a kényszer. Tehát ha nem is megy a játék, meg szenvedünk, akkor is mentálisan rendben vagyunk hogy legalább X-re kihozzuk, tehát megverni minket lehet nagyképűségnek hangzik, de pöppet megerőltető.
Persze egyre közelebb az első vereség mert nem lehet a végtelenségig húzni. Sztem a mi Király kupa kudarcunk 1 kijózanító pofon volt, és a mini hullámvölgyünkből kilábaltunk, és veretlenek vagyunk...
meg hát ezt a játékot sem lehet a végtelenségig játszani. ki is ismernek, meg formahanyatlás is tuti lesz. huzamosabb időre is. sajnos.
Egyébként is kellően megterhelő valakit elviselni magad mellett, na de így...Fecooo írta:egy ágyban az ellenséggel?Ilúvatar írta:...(mondjuk képaláírásnak
)
egy ágyban az ellenséggel?Ilúvatar írta:most erre nem tudok mit mondani
egyetértek veled, és bár nyílván nem most dől el a bajnoki cím, én is úgy érzem h idén a Barca ismétel, de viszont a jövő szezontól félhetünk mert ebből a Madridból még bármi lehet.lluisllach89 írta:Teljesen nyílt még a küzdelem, viszont úgy érzem hogy minket jobban megedzett a kényszer. Tehát ha nem is megy a játék, meg szenvedünk, akkor is mentálisan rendben vagyunk hogy legalább X-re kihozzuk, tehát megverni minket lehet nagyképűségnek hangzik, de pöppet megerőltető.
a gyerek most is nagy játékos, ő nem egy adriano v ronaldinho akik elbulizták a tehetségüket, sztem inkább az a gáz, h a madrid nem az a brigád ahol "jól érezhetné" magát pláne azok után, ahogy lekoccolt milanoból. igaz, mivel profi sportember, ezért ennek nem szabad, h jelentősége legyen, úgyhogy sztem előbb-utóbb elkapja a fonalat, ami gondolom, elég is lesz a madridnak egy masszív ezüstéremre.LG írta:Tudom, h te kedveled őt, de ez nem igaz. Ő addig volt nagy játékos, amíg nem kapott Aranylabdát. Azóta igencsak közepes a teljesítménye, néha vannak nagy megmozdulásai, de ez kevés.Boixos írta:...
ha néztétek volna a meccset, rájötettek volna mire volt az 5 perc hosszabbítás.5 percet hosszabbít a bíró Exclamation Exclamation Exclamation
érdekes Rolling Eyes Rolling Eyes
Tudom, h te kedveled őt, de ez nem igaz. Ő addig volt nagy játékos, amíg nem kapott Aranylabdát. Azóta igencsak közepes a teljesítménye, néha vannak nagy megmozdulásai, de ez kevés.Boixos írta:a tudása és minden egyéb tulajdonsága alapján bőven lehetett volna a legjobb igazolásuk.
hogy más lett a bugi annak sztem az az oka, h egyszerűen rossz helyen van madridban.
ennyi.
Iraizoz húzta az időt a kirúgással. C.Ronaldo megrúgta egy bilbaoi játékost, de nem egy időben történt.Cali írta: Nem láttam a második félidőt, de eredmenyek.comon láttam h C. Ronaldo és Iraizoz egy időben kaptak sárágt. Mi történt?