A Real jelenleg Eu. 2-3. legerősebb csapata- a sorrend kb. Barca, Chelsea, Madrid sztem.Mikaos írta:A Madrid eddig is egy elég jó szintet ért el (ami az eredményeket illeti). Gondoljunk bele: vesztett pontok tekintetében vezetné mind a PL-t, mind a Serie A-t, mind a Bundesligát.
A különbség az, hogy van egy csapat, amely mindegyik felett áll jelen pillanatban: és ez a Barca, aki a PD-t vezeti a Madrid előtt 5 ponttal.
Úgyhogy én sem várok sokkal többet a Madridtól. Lehet, hogy kicsivel jobb lehet a csapatuk és szorosabb a küzdelem, de amit a Barca csinál, az egyedülálló az egész világon. Nem a Madrid a gyenge, hanem a Barca kiváló. A R.Madrid tulajdonképpen Európa 2.legerősebb csapata. Persze, a játékot tekintve még nagyon nem, de az eredmények kapcsán igen. Mégsem tudom elképzelni, hogy lenne még nagyfokú dinamikus tartaléka a Madrid játékának.
Gyakorlatilag Kaká-ban érezhetnek hiányt a szurkolók, de X.Alonso a jelenlegi szintjénél sosem volt nagyon jobb még a Pool-ban sem. (Utólag persze a Pool gyenge formáját ezzel szeretik magyarázni, de én ennek nem adok nagy jelentőséget: egy viszonylag jól passzoló középpályás ez a X.Alonso, de közel sem a pótolhatatlan kategória. Benitez hibája/pechje, hogy nem tudta pótolni).
szerk: már csak azért sem adok nagy jelentőséget ennek a magyarázatnak a Pool kapcsán, mert elsősorban az okozza náluk a bajt, hogy alig van egészséges játékosuk, ráadásul alig játszhatott együtt Gerrard és Torres - de ez már másik topic.
Abban viszont barcásként sem értek egyet, hogy ne lenne tartalék bennük ( sajnos

Szóval mi sem ülhetünk a babérjainkon.